Piersicutze de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mikiion asa e si la noi: primary school e de la 5 ani la 11, apoi secondary pana la 16 si apoi a levels si/sau colegiu si/sau univ. Si la noi piersicutza incepe year 1 (clasa 1) din sept.
Noi suntem bine, busy cleaning, ca vine bunicul in vizita. Fetele abia asteapta.
In rest nimic deosebit, ne relaxam inainte sa inceapa nebuneala din sept. O sa punem niste poze dupa ce ne sarbatorim.

Speram ca toata lumea e ok si aveti o vara placuta. Pupam gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nu mai avem blogul nostru
intrasem sa mai pup sarbatoritii si nu am mai gasit blogul

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

blogul era facut de norocuta, asa imi amintesc. nu stiu daca ea mai intra pe aici, poate ne spune ceva.

michella mami de Teodora si 34+cu

Mergi la inceput

asa e...sper ca nu s-au pierdut toate informatiile de acolo

imi pare rau ca nu mai intrati asa des la noi in livada, e adeavarat ca au trecut 5 ani dar...imi e dor de pagini multe scrise

michelle mai ai asa putin pana la momentul nasterii

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani piersicutzelor sarbatorite!
am incercat sa vad ce s-a intamplat, dar nu sunt acasa si aici merge f greu calculatorul, nu mai pot deschide alta pagina...
bulinuta, inca nu stiit ce aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani piersicutzelor sarbatorite!
am incercat sa vad ce s-a intamplat, dar nu sunt acasa si aici merge f greu calculatorul, nu mai pot deschide alta pagina...
bulinuta, inca nu stiit ce aveti?

Mergi la inceput

anasia s-ar parea ca e tot baietel si visul meu cu o fetita s-a spulberat

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ma bucur sa va regasesc!
Azi Alex implineste 5 ani si ma gandeam la voi,la vremurile cand citeam cate si mai cate despre piersicute...
Felicitari viitoarelor mamicute,Michella ( e frumos cu pereche) ,Buli(sanatos sa fie,e ok si 2 baietei, Muuh iti poate confirma:) si apoi, a treia oara sigur va fi fetita)
Noi suntem bine, am fost cu cei mici la mare ,a fost bine,se inteleg in general,dar si cand se cearta...Ioana nu prea cedeaza,Alex se consuma mult cand nu stau lucrurile cum ar vrea.Apropos,vrea sa devina rege,sa faca el regulile.
Asteptam sa inceapa gradi,va intra si Ioana in grupa mica,distractie,ce mai!
De doua ore m-am apucat de scris,greu cu gestionarea timpului la serviciu,iar acasa si mai si...
Va pup pe toate si pe toti boboceii!
La multi ani!!!

Mergi la inceput

La Multi Ani! sa fie santos!

eu sunt asa usor nervoasa si as dormi intr-una...hormoniiii

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli, da, e pacat ca nu prea mai au timp toate fetele sa scrie! despre bebe, nu conteaza, fetita sau baietel, important e sa fie sanatos!
eu mai am cateva saptamani de 2 in 1!
julax, la multi ani pentru alex!
anasia, voi ce mai faceti?
pup toata livada!
mada, greiere, sabina, map, maryion, doniro, muuh, genie, mamaluidavid, iulenca, babee, tweety, pumpkin ... toate mamicile de piersicute, cum mai sunteti?

michella mami de Teodora si 34+cu

Mergi la inceput