Mar-Apr 2011(155) bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Yoni este la spital !!!!

Deci, sa scoate motatele

Ally , Eduard 33 sapt bebe

AMR 7 saptamani!!!

hai Iony!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

nah, ca nu poate omul sa citeasca din urma ca voi veniti cu alte vesti

Hai IONY!!!!

multam pt felicitari......si Dorinutza sa stii ca am trecut la portocale....cam 6 pe zi
oricum la cat de prost mananc tare curioasa sunt cat va avea la nastere , ca ati vazut si voi cum e cu masuratorile de la eco
dr. a zis ca in jur de 3300-3400g o sa aiba....hm.....pe mine ma incanta acum masuratorile...

parca imi pare rau ca am ales data de 7...e prea aproape de 8...mai bine alegeam 5sau 6

Roxy, pa m-a intrebat cam care este frecventa cu care misca.....sau ceva de genul...ca ei ii zisesem in ianuarie ca sunt cam stresata ca misca cam putin.....acum ii zic la fel....ca azi de ex. abia dupa pranz a dat un semn....desi eu ma tot indoisem in toate partile cand cu epilatul, cand cu pedichiura...de uneori o simteam cum o apas ....si ea tot somn baga...
gata merg sa citesc macar cateva pagini...ca o vad pe bulina programata maine la cezariana

Hai BULINA!!!!

fetele sa veniti cu bebeii sanatosi si mancaciosi

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 23 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yoni, bafta si nastere usoara!!!

Lalely si eu am facut pana acum toate morfo, adica 2 si cred ca o fac si pe asta la 33 S. Si sigur imi iau wrapp. Am citit niste comentarii pe niste site-uri frantuze, si toate mamicile il lauda. Asa ca o sa-l incerc.

Pisuc, o sa-ti trimit modelul de cerere pt cei 15% pe pm maine. Mi l-a dat donna_ly mai demult.

Chiar asa, donna_ly, ce faci, nu ne mai vizitezi deloc?

Ionales, sa stii ca bebicul meu face exact la fel. E foarte activ si miscacios. Pot sa raportez si vreo 3 nopti pana acum in care am dormit vreo 4,5 ore aproape in fund, ma rog, la 45 de grade.

Cami, cererea asta pt salariul mediu pe unitate... e cel care se acorda pt nasterea copilului? Poti sa imi dai si mie modelul, te rog?

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Am plecat si eu la nani( de fapt in pat la mancat de portocale ca tare dulci si bune sunt acum) ca de maine dimineata de la 6.30 in picioare( matinal copil mai am) Sa nu cumva sa doarma si el macar pana la 7.30. Nici sa il pisti cu ceara. Si in burtica cand era nu puteam sa derm deloc. Cu Maria am dormit de am spart si asa doarme de cand s-a nascut. Doarme de sparge, dar Andrei SUB NICI O FORMA. Sper ca Stefan sa doarma la fel ca Maria, ca si acum cum prin un pic de timp liber bag somn de nu mai pot.( NON STOP daca se poate).
hai ca v-am pupat si sa aud vesti bune de la iony maine.

la toata lumea.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 34+ s
AMR 3.5 sapt

Mergi la inceput

Nu stiu despre ce 15% vorbiti. Dar daca este vorba de primit bani vreau si eu. imi trimite-ti si mie formularul ca sa ma dumiresc plizzzzzzzzzzzzz. Multumesc fain.

AMR 3.5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

,,...Fetelor, m-a sunat Yoni. ALARMA FALSA!!!

Din cate am inteles au fost rezultatele eronate la acel spital si ca este totul in regula: bebelina este grasunica si lichidul suficient....col luuuuuuung!!!

Maine dimineata o externeaza!!!

Mi-a spus ca va saluta, va pupa si va multumeste pt tot!!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Era cat pe ce sa inchid. Ce ma bucur ca totul este in regula cu Yoni si cu bebelina ei.

AMR 3.5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Am facut de curabd niste analize....ce inseamna Aptt mai mic de normal??? Valoarea e de 24, limita normala inferioara fiind de 26?

E prima data cand fac analiza asta in sarcina.....

Merci mult!

Alina

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Doamne ce iti este si cu medicii astia..baga omul in sperieti degeaba..

Oricum mai bine sa previi decat sa patesti ceva...

Alina06 de unde comanzi wrapul??Ai gasit ceva convenabil??Miki mi-a zis de sling.ro..dar tot mi se pare mult..

Nu am somn la ora asta de asta bantui pe aici..si maine dorm pe mine..Ma mai si duc sa fac niste analize..

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 10 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

pisuc nu gasesc mesajul in care intrebi de detergent , dar vad ca ti-a raspuns Alina....
vreau sa iti zic ce am luat eu si am spalat hainutele....tot de la fete stiu...
persil lichid...acel alb cu o mamica si bebe pe eticheta
si balsam de la cocolino....tot cu bebe pe el si tot de culoare alba
au un miros finut si tare placut...

sa poatre bebe hainutele cu placere....o sa intru si eu sa le vad....eu body de care banuiesc ca ai luat tu....nu sunt tex??...le-m luat cu 32lei cand a fost oferta.....dar uite te-ai scos si tu...4lei 2 perechi de sosete....eu am dat 5 lei pe pereche

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 23 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput