Mar-Apr 2011(155) bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy burtica e minunata

ailed esti bine burtik??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 2 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

scrish, si eu am ridicat de la inst de hematologie rezultatele pentru incompatibilitatea de sange numai ca la noi e 01= b3 si mi=au iesit anticorpi anti B absenti...cea ce este bine
acum fetelor eu am o curiozitate.....ce grupa de sange o sa aibe bebe oare....01 ca mine sau B3 CA TATi? sau...nu are legatura cu anticorpi?

AMR:7 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Mersi Felicitas!. O sa fie bine , tre sa avem incredere. Da, tu o sa fi prima la stanca, abea astept sa vi cu impresii( poate o sa ai timp sa intri un pic ca mai impartasesti si cu noi chestiile care ti se par importante, ca si eu sunt la fel de "debutoanta " ca si tine)

S31 cu

Mergi la inceput

bebe yasmi..mai ai doua zile...wow...cum te simti?

AMR:7 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

antguess, , eu nu ti-am raspuns la intrebari pt ca nu ma pricep...nu am facut aceste analize.
asta ma intreba si stefy si nu am mai ajuns sa raspund... momentan nu am nici o stare/emotii...astept ora 18.30 sa ajung la dr....apoi o sa inceapa

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 2 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Succes Lavi la doctor

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Pun acum 2 poze cu patutul si comoda care are incorporat cadita si masa de infasat. Camera nu etse gata....mai avem foarte mult de achizitionat...dar, mai avem timp.

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Vaaai, ce urata e vremea in Bucuresti, ploua si pare frig (eu nu ies azi din casa). Atat de tare vreau sa vina primavara!!!

Antguess, analiza asta spune ca nu ai anticorpi, dar nu si ce grupa are bebele; asta vei afla dupa nastere. Sa ai mare grija cu repausul, nimeni nu e mai important decat bebele - sa creasca mare si sanatos; evident ca si copilasul tau e super-important, dar nimeni altcineva, ai mare grija de voi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

mult succes bb_yasmi...sa vina bebe cu bine:)

pisucmic mersi frumos

AMR:6 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 8

Mergi la inceput

ally- felicitari pentru mobila:)

mi-am luat si eu doar patutul, caruciorul...hainutele si cosmeticele....mobila de camera de bebe nu am luat pt ca tre sa mutam mai intai titamai dressing-urile . noi foloseam camera pe care i-o voi da fetitei ca dressing...am un sifonier pe tot peretele si pana in tavan pt haine si unu la jumate pentru incaltaminte....o sa le mutam saptamana viitoare la mine in camera si la mine in balcon, dupa aia tre sa zugravim pt ca are o culoare urata....albastru prea inchis....., sa luam perdele si dupa aceea mobila....nu stiu daCA APUC pana nasc dar facem oricum chiar si dupa aia...o tin o luna la mine in camera si am rezolvat problema

AMR:6 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 8

Mergi la inceput