Mar-Apr 2011(155) bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fete dragi
de groaza e refluxul asta! Am facut greseala ca dupa micul dejun, fiindca ma luase somnul (sculata de la 6...) sa ma culc la loc. M-am trezit dupa aproape 1 ora dar simtind un gust in gat groaznic, de regurgitatii (scuze pentru descriere ) si senzatia ca daca mai dormeam un pic varsam sau aspiram ceva. E adevarat ca a fost greseala mea sa ma culc, bausem si un iaurt de baut si un pahar cu apa, dar somnul bata-l vina...
Uf, sa-mi fie invatatura de minte, dorm mai mult dimineata, si mananc la trezire si apoi la trezirea din somnul de dupa-masa... asta ar trebui sa ajute si la silueta...

Succes Strumphi la moasa si mai ales la cumparaturi . Parca te vad intr-o rochie neagra petrecuta (parca pe la Mothercare am vazut) si cu balerini sau cizme negre, cu ceva fain la gat - un colier chic...
Simona, sa ai o zi buna si plina de energie si seninatate!

Pupaturi la toata lumea!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Multumesc, fetele, am reusit sa intru. Fac si eu album acum. Poze cu mine gravi fac zilele astea si vi le arat. Deocamdata pun poze cu mine si cu fetele mele, va pup.

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 33+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

eu tot in aceasi forumula (Doamne Ajuta), aceleasi simptome, plus ca aseara eram gata ca e momentul....dar alarma falsa

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 2 zile !!!!

2 zile???????? ma apuca emotiile pe mine??? dar tu???

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 37+

2+ weeks to go

AMR MAXIM 19 DE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Gata, am pus o poza cu fetele pentru test, sper sa se vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Gata, am pus o poza cu fetele pentru test, sper sa se vada...

Ce papusici!!!

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

sa aveti o zi frumoasa!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +37
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

buna dimineata

sa aveti o zi frumoasa!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +37
(Matei19:26)

scurt, scurt

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata si de la mine!
- copiloi- tot ce a scris pisuc e adevarat.nu mai repet ca nu are sens. intradevar mai insist pe ceva- o asa diferenta mica nu o ia nimeni in considerare,fie ca valoarea e mai mare , fie ca e mai mica,stati please linistite, nu le mai cititi pe toate de pe net,ca dc cititi si prospectul de la paracetamol e plin de reactii adverse, dar na..treb sa mai si ignoram cate ceva..multe analzie de sange se modifica in sarcina, asa ca..nu sunt concludente.a ta in nici un caz, bine?

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna e cafeaua asta ...sper sa nu ma ia contractiile de la ea... 80% e decof si restu normala dar trebuie sa ma trezesc sa ma duc sa o vad bine la ochi pe moasa

Dorinuta, tu cum stai cu emotiile, ca nu mai e tare mult nici la tine .. pe 24 te internezi ?

Stefy, bun smotru ala, dar ia si te hodine olecutza ca nici rome wa snot built ina day ia uite cine vorbeste... io si da , m-am facut duamna smith cu acte-n regula multumesc de urari !!! cand vii la Londra te servesc o sampanie buna frantuzeasca, ne-au mai ramas vreo 6 sticle , sa tot

Pisuc, nasol rau cu arsurile si acidul... uff ..si eu aseara nu am putut manca mult ca imi venea inapoi, e prea sus stomacul cred, ca si bubulina mea se agita mai tare zilele astea si imi da in coaste si peste tot unde apuca Nu cred ca imi cumpar ceva negru ca sunt gravida si nu-mi place deloc negru, cukoarea asta o pastrez pentru alte evenimente, imi plac culorile vii pentru perioada asta , plus ca ma duc la o aniversare ciorap negru si pantof/cizma neagra da, dar si rochia neagra, nu nu

Medeea, ce frumusele sunt fetitele tale... imi aduc aminte de o poza de-a mea , eu cu sora-mea cu un an mai mare ca mine, pe pat la bunica , una langa alta...o sa ma duc sa o caut in album

yasmi, bafta la doctor azi si sa mai stea dovlecelul 2 zile

_
Mind the Bump!34+ Sophia Nicole

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, bucura-te d eele, draga mea, ca dupa ce nasti le pierzi pe toate Ce mi-as fi dorit si eu asa...
Medeea, ai niste scumpete de fete. Una mami, alta tati....asa-i?
STrumpfi, spor la cumparaturi!
Dorinutza, lasa e bine ca te vopsesti...eu ma abtin pana vinerea viitoare...sa fiu proaspata.Sambata viitoare am si programare la epilat, coafat, mani pedi...cred ca stau toata ziua acolo...Nasol ca-ti fac ei programul, dar bine ca te-ai descurcat.
Stefy...eu cred ca faci o fata grasunica, nu stiu de ce cred asa...am senzatia ca ai corpul ca al meu asa...in sensul ca similezi ca mine si asa mi se pare ...ma intreb daca asa va fi cu adevarat...sunt curioasa
Pisuc, oare ce ai putea sa iei...eu am obs ca apar daca maninc produse cu amidon, sau fructe...Dar cred c ala mine nu-s asa severe ca la tine..
Sperantza, neata!
Lavi, hai ca mai e puuuutinnAbia astept!

Azi il astept si eu pe omul care ne face certificatul energetic pentru casa...Alti bani, alta distractie...

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput