Ian-Feb2011-Bv Laura,Alinush! Hai Vas, Ziki!(194)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LOUTZY, da, stam foarte bine in wrap. Ieri nu pra am tinut-o ca v-am zis ca a fost mama la mine si s-a mai ocupat de ea si in plus m-a tot bombanit cu wrapu ca e asa si pe dincolo..i-am zis sa se mai documenteze pe internet despre babywearing si dup-aia sa vina sa ma tacane la cap

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

HAI ALINUSH! NASTERE USOARA!

HAI MONIKA! HAI CU PRINTESA!

HAI ZIKI! HAI BEBEL MULT ASTEPTAT!

HAI VAS!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!

eu am un hotzoman care doarme dus la mine in brate si se foieste de numa in landou. noaptea trecuta a papat din ora-n ora, ma dispera cu adormitul in 5 minute.
cred ca o sa-i bag un bibe de lp la culcare, sa ma hodinesc si eu, ca n-am nicio sansa cu pompa. la mine pur si simplu nu merge. lapte este, dar nu iese neam cu pompa.

bafta alinushali sau felicitari! sa speram ca ai nascut pana acum.
hai ziki! sa vii cu vesti bune!

ma bag la un somn.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

sherbi si eu patesc la fel, cu pompa nu scot decat cateva picaturi acolo desi sanul meu e plin cu lapte. Poate ca nici pompa mea nu e buna. Asa mi-a facut si mie puiul meu mancatul si trezitul la o ora la o ora juma,dar vad ca a incep sa-si faca cat decat un program.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

cred ca imi iau si eu un wrap, desi nu prea ii vad utilitatea, la mine cel putin. din casanu ies decat cu masina, deci nu ma pot pune la volan, in casa ma solicita si david cu luatu-n brate etc.
dar se pare ca alta sansa nu am cu motzatu care doarme dus numa in brate. ma mai gandesc . vad ca voi sunteti f incantate.
gata, cum l-am pus jos,cum se framanta. ma bag sa-l mufez ca-si papa manutzele.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

sherbi si eu patesc la fel, cu pompa nu scot decat cateva picaturi acolo desi sanul meu e plin cu lapte. Poate ca nici pompa mea nu e buna. Asa mi-a facut si mie puiul meu mancatul si trezitul la o ora la o ora juma,dar vad ca a incep sa-si faca cat decat un program.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

la mine pompa merge doar cand sanii sunt f tari si cand au trrebuit desfundate canalele.
acu storc doar cand trage bebelusul dintr un san, eu il storc pe celalalt

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

fetelor am venit si noi pe lume!
ilinca-teodora s-a nascut vineri-11.02.2011/ora 17,apgar 10,2550gr-48.5cm.acum suntem acasa si dea experimentam colicile si altele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna dimineata fetele!
Iar insist cu aceeasi problema, cu mancarea bebelusului! PAna mai zilele trecute spuneam ca nu vrea sa traga de la san, lapte fiind din abundenta, acu vad ca si din biberon nu prea ia, mai si vomita uneori. Cand am venit din spital manca cu o pofta foarte mare ca se ineca cand manca . Acu e ceva de speriat. Cel putin eu ma sperii. Unde e acea pofta care o avea la inceput? Ma gandesc sa nu fie de la vitamina D, care i o dau din a 14 a zi. Ce parere aveti??
Parca spunea cineva de ceva asemanator.

Toata lumea da vitamina D sau Vigantol?

Andri31 de ce i dai si lapte stors si lapte praf si o pui si la san? Nu se satura?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Eu zic sa nu iti faci griji,are perioade cand papa mult sau mai putin.
Daca ia in greutate cum trebuie nu e nici o problema.
Nu cred sa fie de vina vitamina D,nu cunosc astfel de cazuri.
Din cate stiu eu da,toata lumea da vigantol. Toti dr prescriu incepand cu ziua 14,este important la asimilarea si fixarea calciului.
Probabil papa cu pofta la inceput pentru ca in primele zile de viata n-a avut suficient laptic sa se sature..si recupera intr-un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FELICITARI PUFOASALAURA!!! NE BUCURAM SA AUZIM VESTI BUNE DE LA TINE!!

Mai fetelor, nu stiu ce sa zic cu mulsul...poate depinde si de pompa..eu m-am "rodat" in maternitate cu o pompa electrica super competenta de la medela, iar acum acasa am o pompa manuala de la avent cu care ma descurc foarte bine.Eu m-am pus serios pe treaba ca m-am apucat sa fac rezerve la congelator, sa mai pot si eu sa mai rezolv cate ceva pe afara din cand in cand, ma mai gandesc si la botez...asa ca de cate ori simt ca sunt full si pitica nu face fata bag repede o tura de pompa (si de garmastan dup-aia, ca ma cam ciuruie sportul asta...)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Despre mancare ..azi voi face supa-crema de cartofi si legume..ciulama de pui cu usturoi si paine de casa (daca reusesc sa stau dreapta,daca nu..fac maine).
Kg..mai am 2 de dat jos,insa ma omoara soldurile care nu vor sa cedeze nici cu exerctii..nici cu masaj. si de alea 2 kg trag de 2 luni,doar ca ma indoapa sotu meu numa cu prajituri proaspete in fiecare saptamana

Mergi la inceput