Ian-Feb2011-Bv Laura,Alinush! Hai Vas, Ziki!(194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

FELICITARI ALINUSHALI!!!

BUN VENIT MARIA RAYSA!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Zikiii..buna treaba cu rimelul doamne ajuta sa te intorci peste cateva zile cu bebica in brate..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Buna fetelor!
am intrat si noi putin,ne laudam si noi ca azi am implinit 2 lunite, asa ca dam de baut sucuri naturale si de papat tort cu fructe sau ciocolata,fiecare ce doreste....

Mergi la inceput

ariana si noi am avut aceasta problema si am rezolvat-o cu LM,ai grija ca sanul sa fie curat si dupa ce alaptezi lasa cativa picuri sa
curga pe un servetel sa iti curete sanul de microbi,sa fie steril, si apoi sa ii pui in ochisori cam vre-o 5-6 picuri asa sa ii spele ochiul bine.repeta cat mai des operatiunea in timpul zilei.
curata ochisorul bine in fiecare zi cu tifon steril inmuiat in apa fiarta si racita/calduta si curata bine si manutele bebe-ului si ale tale deoarece se freaca la ochi si se infecteaza din nou.se transmite f repede de la bebe la voi,si invers.
multa sanatate!

Mergi la inceput

Ziki,hai,curaj! asteptam vesti bune! tre sa fie bun rimelu' ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Luiza, zilnic curat ochisorii cu comprese sterile si ser fiziologic, speram pana la urma sa se rezolve de la sine..stiu ce procedura urata e la desfundat canalele si mi-ar fi tare mila de el, saracutu..

la multe lunite inainte pentru bebe Stefan..sa creasca mare si voinic

Mergi la inceput

ariana,multumim frumos,la fel va dorim si noi!

Mergi la inceput

Felicitari Alinush! bine ai venit Maria Raysa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Tunde, nush dc ti-a raspuns careva, ca eu inca recuperez de la capitolul trecut. Si eu am avut pb cu hemoroizii, imi zicea rezidentul ca-s cat Casa Poporului; partea buna a fost ca nici n-am simtit taietura; partea proasta era ca ma dureau ei muuuult mai tare, dar stii si tu, nu-ti mai spun. Am dat cu procto-glyvenol si ultraproct, am pus si supozitoare din aceeasi gama cu crema. Mai aveam unele cu propolis, iti zic cum se numesc cd las micuta din brate (caut cutia).

oricum, NU pune diclofenac supozitoare, dc ti-au recomandat pt dureri in spital, ca ii iriti si mai mult.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Mipro Sept se numesc cele cu propolis, mie mi-au facut taaaare bine..
Ma duc sa mananc si eu, apropo ca nici io n-am idei.
Ziceati de fructe, eu fac compoturi din mere, sau le bag la cuptor in tava (valabil si pt gutui).
In rest mai cumpar compot, incerc sa nu mananc de-astea crude; cel putin la bebelina mea se simte, am testat. ramane sa mai dupa diverse vreo 3-4 luni dupa care revin in forta.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput