***Capsunalede 2007...Bun Venit Bebe Andrei (130)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata fetelor!
Noi ne luptam cu o otita (a treia) care a aparut la 10 zile dupa ce scapasem de cea dinainte. Cam non stop e bolnava, la gradi mai mult pauza. Facem poteca la dr si o stresam pe madaiulia apoi la telefon.

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Nu face nimeni capitol nou?
Io nu fac, ca stiti cum era acum 4 ani: cine face capitol nou, naste ...si mai am vreo 4 sapt. de stat cu burta (adevarul este ca n-am facut niciodata capitol nou si nici nu ma pricep ).

Am fost azi la eco, probabil ultima. Grasana are 2400 g (aprox.)...ma rog, nu e chiar grasana, e pe medie, dar fata de Ana e grasana . In rest toate bune, astept momentul "tz" de acum.
DPN-ul ar fi 17 mai, dar dr. a zis ca sigur nu ajung acolo si i-am zis ca la fel simt si eu. Ma vad nascand undeva inainte de 10 mai.
Am incheiat si contr. pt nastere la particular, sa nasc ca o "duamna" (vorba sora-mii: daca tot nu ma duc in concediu in Antalya anul asta, banii de turci sa-i dau pe 3 zile de maternitate ).

I-am comandat Anei (ca si cadou de la sor-sa, cand ne-om intoarce de la maternitate) papusa asta cu accesorii: http://virtualbebe.ro/famosa-nenuco-soft-cu-scaunel-p-2731.html
(desi nu auzisem de site-ul asta, am fost f multumita de ei: ff prompti, rapizi si transport gratuit la usa).

Chiqui, imi pare rau de otita voastra. Stiu cum e. Dar cum de a recidivat asa repede? Nu ati avut tratam. cu antibiotic?
Ref. la cei 15% de la firma (ca nu mai stiu daca ti-am spus), cand intri in prenatal, faci tu cerere catre angajator...gasesti model pe un site: drepturile-gravidelor.ro .

35+ si mami de Ana (22mai2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana f fain cadoul pt Ana! Mai ai un pic mic!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Alynta, da, mai am un pic .

Ella, poate ne vedem la targ sapt. asta (sau in we). Tre' sa iau saltea de patut noua si am ochit niste salopetele pe site .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Woow An, mai ai un pic..io cred ca la Sf lu Aprilie o sa fii mamica de doua capritze!!!
iti aduci aminte de Andrada anu trecut..acu vine 27 aprilie..

Domnitzelor, va multzumesc mult de urari..la toate

mai scrisesem un mesaj..l-am sters apoi si asa mi-am dat seama ca stersesem si unele chestii care nu trebuia, inca, sterse..

Liv, o sa urc poze..incerc :)

si ne apropiem deja de 4 anisori..si plecam si de la scutece..cu actele uscate..adika fara pampers..

An, la cine predai stafeta? kaiserschnitt?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Woow An, mai ai un pic..io cred ca la Sf lu Aprilie o sa fii mamica de doua capritze!!!
iti aduci aminte de Andrada anu trecut..acu vine 27 aprilie..

Domnitzelor, va multzumesc mult de urari..la toate

mai scrisesem un mesaj..l-am sters apoi si asa mi-am dat seama ca stersesem si unele chestii care nu trebuia, inca, sterse..

Liv, o sa urc poze..incerc :)

si ne apropiem deja de 4 anisori..si plecam si de la scutece..cu actele uscate..adika fara pampers..

An, la cine predai stafeta? kaiserschnitt?

Haoleuuuuuu, sf. lu aprilie e prea aproape ...si nu sunt pregatita de niciun fel . Plus ca ma simt prea bine, as mai sta asa, ca e mai comod .
In parculetul in care merg cu Ana, zici ca e epidemie de gravide: suntem 6 gravide, care nastem in perioada apr-iunie/iul.

Stafeta i-o predau lu Chiqui (parca nu mai e alta gravida la noi), DAAAAAAARRRRR, le astept pe Madaiulia si Ioana13 cu vesti, ca acu' incepe sezonul de sarit cu parasuta . Sau poate se incumeta vreuna la bb3!!?? Se ofera voluntari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@, ce putiiiiin mai ai! Ana ce zice, e incantata? Mersi pt info cu cererea, presimt ca le cade fata astora cand o sa le-o dau. Am avut si antibiotic (ca de altfel si acum). Eu cand ma gandesc la nastere...., basca ca nu am mai plecat de langa Livia, as lua-o si pe ea la spital. Peste 2 saptamani fac triplu test, poate aflu si eu un sex ceva. Cum e ultima luna, e mai greu sa te joci si cu Ana?

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, si eu vin in w-e la babyboomshow . ro. Cred ca duminica ajung, si eu vreau sa o vad pe Ella. Poate ne sincronizam, ce zici? Eu as veni cat mai devreme cand nu-i f aglomerat, adica la 10 sa fiu acolo.
Didi, asteptam pozele.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, inca un pic si ai 2 motate! Cea mai faina faza cu motatele mele, andreea ii pune agrafe in par alexandrei, asta sta nemiscata ... andreea spune ca a dus-o la salon si ii face freza ... is minunati copiii astia, dar 3 tot nu-mi trebuie ... inca nu am intarcat-o pe alexandra, parca vad ca ma prinde 2 ani sugand ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

An@, ne-ai spus numele "grasunei"?
Se iveste curind datul cu parasuta, ca mergem in Italia anu asta, poate intilnesc un parasutist italian... sau trebe cu sotul sa ma parasutez? Vezi, nu am intrebat-o detalii pe Vas, poate de aia nu iese biznisu!

Betty, bun pontul. L-as duce si eu la un periaj profesionist. Saptaminal!

Noi suntem bine, numaram saptaminile pina la Pasti, am rosit 3 oua deja de 3 saptamini ca nu a fost chip altfel!

Mergi la inceput