Praline belgiene 50

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

LA MULTI ANI BRUNO!!!
Scumpe fete,v-am admirat si eu pozele si chiar va invidiez!!!!,dansuri nu gluma,sexy si frumoase.....jos palaria,pt fiecare.
Ror am vazut si pozicele cu minunea de fetita,sa va traiasca!!!!!!
abia astept sa ne vedem la Carmen
va doresc o saptamana frumoasa,la noi o sa fie sapt de carnaval,la stefi,in fiecare zi cu cate ceva haiossi apoi vacantaaaaa
va imbratisez

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Mirik, felicitari pentru job!
Si LA MULTI ANI lui BRUNO! ; sper ca v-ati distrat la Disney!

Noi am testat saptamana trecuta un nou parc - Hoverland (in Olanda); dragut ; din pacate d-soara era un picut bolnavioara si nu chiar in cea mai buna forma...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la multi ani Bruno, baiat frumos, sa cresti mare si voinic . miri si silvian, sa va traiasca .. , ve felicit;; aveti un flacau deja pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

La Multi Ani Bruno! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Miri sa va traiasca puiul, care e barbatel deja, pfiuu ce-a mai trecut timpul, cand l-am vazut prima oara era un bebelus cu bulanase croisantele numa bune de papat. Pupi, am vazut pozele din Disneyland, cred ca a fost in culmea fericirii!

Pup toate fetele si va doresc o sapt. minunata! muaaaah

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

La Multi Ani, Bruno! Sa cresti mare si voinic si sa aduci numai bucurii parintilor!

Miri, sa va traiasca flacaul! Si sper ca i-a placut cadoul!
Bafta multa in noul job! Chiar daca m-am inselat in privinta procesului de selectie , sper ca iti va oferii numai satisfactii!

Pup toata lumea si mai trec eu pe aici, dupa inchidere!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Hola
Io's ok, proaspat revenit de pe frontul bataliilor din Ardeni;)a fost mai usor decat in alti ani dar ca de obicei nu lispit de incidente;)Mai intai in timpul unui droping o echipa a ratat traseul si s-au pierdut prin padure astfel incat ne-am asigurat de doua ore extyra wandeling + geroep, bine ca i-am gasit intr-un sfasit:)Apoi in noaptea de sambata spre duminica, exasperati de unu de 14 ani care n-a tacut toata ziua ci n-a facut decat sa critice tot ce misca, l-am scos din pat, l-am pus sa se imbrace sa-si faca pachet si cu sefa mea s-a plimbat prin padure pana in vielsalm si inapoi adica un tocht de vro 5 ore....:)in rest a fost placut, ne-am jucat jocuri in grup, am facut vro 20 de probe din 'Binnen de minuut' programul tv, am jucat un innamespel in care noi pazeam casa iar copiii ascusi prin jur trebuia sa intre in casa sa ap^rinda lumina..soit a fost ok
partea funny a fost ca am avut Joke cu mine si asta a fost o activitate in sine, toti copiii voiau sa puna mana pe ea, sa o plimba, sa o hraneasca sa doarma cu ea, man man man:):)

Ror, vazut printesa pe fb, e superrrba!!!Si am sa incerc sa-ti urmz exemplul, mai bine mai tarziu decat nicioadata! Sa va traiasca

Ingrid ma bucur ca Lucas e bine!Vezi?!Multa sanatate in continuare

Mirik, bafta mai duoamna pt job, astept sa te prind azi sau maine pt detalii:)pupi la Brun si gasca

Vazut si pics de la karaoke!Ninette esti blond, blavo blavo!Mirik tu esti in super rokie yuhuuuuu!restul gastii ca de obicei in forma. depistat inclusiv un swa printre atatea dames;)

Va pup ma duc sa trag un pui de somn

Aaaaaa Ana, abia astept sa vizitez matza cea micutza la maternitate;)vezi cum faci s anasti in weekend(pe la inceput asa intr-o vineri)Tinlincutzo draga, we have a deal or not?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani Bruno, sa cresti mare si sanatos ca frumos si destept esti deja!!! Mirik sa va traiasca baietii si sa va bucurati ei ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

LA MULtI ANI, Bruno! Sa fii fericit alaturi de fratiorii si parintii tai care te iubesc mult, mult de tot!

Pup fetele ,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani, bruno! sa cresti la fel de cuminte si scump si frumos! te pupam cu drag (in special mariuca te pupa, stii tu;) )

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pana barbatu' mis e scarpina pe dinti:

Bruno va multumeste, asa cum stie el, pentru toate urarile si gandurile voastre! eu la fel, si ma impaunez ca am un baiat mare si grozav si ma topesc de dragul lui - ca eu l-am facut - chiar daca nu ne inteleg perfect:)

Prima zi la servici fu grea dar interesanta si nestresanta. nu e aceeasi adrenalina ca pe aeroport, dar ma numesc office manager nu customer service agent:))) si sunt un mic sef plin de atitudine pt vreo 150 de oameni cu care am s aintru zilnic in contact:) pe scurt: imi place! sa dea Domnu s ama tina entuziasmu':))

disney... scump dar mi nu nat! recomand "gouter avec les personages" daca aveti posibilitatea:)

pup si<;; maine e inca o zi:)

Mergi la inceput