Praline belgiene 50

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

haaaaaaaaaaaaaaaa, anto, io abia acu am vazut.
hmmm, initial vroiam sa zic, merg la tania, dar poate o corupem s-o duc la tine:) ca daca vine la vilvoorde, o duc eu cu mashina inapoi. dar cum e noapte si intuneric..... mi-e jena sa sun. vedem maine dimineata, ok? daca nu, atunci raman pe tania, si data viitoare e la mine.

karaoke, daca e 25 feb, mai merge, daca e 26 e nu, ca n-o sa fiu in stare dupa disney.

pup. am trimis inca 3 cv-uri. nah, asa, ca s ale arat io, ca nu ma demotiveaza un sut in fund:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

ok, miri, vorbim maine dimineata. f bine ai facut ca ai mai trimis cv-uri, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Anto, mersi de invitatie. As veni dar nu pt mult timp, pe la 11.30 - 12 tre sa plec.
Mirik, la ce ora sa vin la tine sa mergem la Anto?
Pup xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii suna periculos ce spui tu acolo cu taiatul crengilor, fii "antena" . Ce program incarcat ai, iti doresc cat mai mult spor .

Legat de kara, raspund prompt caci nici mie nu imi place cand fac propuneri personal si nu sunt ecouri: eu prefer 25 Februarie, caci pe 26 seara plec in deplasare lunga. Din cealalta propunere, as putea poate pe 19 Martie, dupa aniversarea Monicai la bowling. 18 Martie este ziua ei, si desi dansul nostru este noaptea, parca tot da frumos in peisaj sa plec de acasa ; mai mult de atat, probabil ca va trebui sa ma programez la urmatoarea interventie de pietre la rinichi asap, probabil inceputul lui Martie.

Scumpilici - am uitat data trecuta cand am intrat: multa bafta cu gradinita! Daca v-a si placut cea pe care ati vizitat-o, ar fi super sa gasiti un loc acolo! Tinem pumnii! Si BTW: ce baiat mare ai!!!!

Miricutz: o sa fie bine!!! Ai castigat o gramada de experienta, cu testele si interviurile pe care le-ai trecut, ai vazut cum este pe piata muncii, ti-ai putut evalua obiectiv profilul si ce vrei sa faci - super evolutie in nici cateva saptamani; sigur vei reusi! Bafta cu noile CV-uri.

Antoanela - merci ;urmatoarea deplasare este de sambata asta, 3 zile in Vietnam (Ho Chi Minh ) si 3 zile in Filipine (Manila). Povestesc la intoarcere cum a fost .

Nu pot sa dorm.....

Aha - si daca vb. de locuri la gradinitie/scoli, am si eu o problema (Noraaaaaa mi-a venit si mie randul ): scoala la care merge monica (Terr Bronen) a desfiintat secundara ; pentru noi asta a fost criteriul de alegere cand ne-am mutat aici...caci erau multe scoli pe aproape...; acu' tre' sa incepem vantoarea de scoli, si bineinteles ca cele bune trebuie sa stai cu cortul, la modul propriu, o saptamana la usa pentru inscrieri (ne-ar place Don Bosco in Hacht); si cum sunt eu panicoasa, am tot felul de scenarii in cap, cum ca n-ar primi-o caci nu are nationalitate, ca parintii nu vb. limba....etc . Ca sa va dati seama de amploarea problemei in capul meu, i-am propus sotului pana sa ne si mutam in Hacht, si asa va avea mai multe sanse ; pfffffff...paranoia nu? Si vb. de anul scolar 2012 .

Va doresc o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Miri, Tania, mii de scuze dar am uitat ca azi dim am rdv la oftalmolog, la 9:50. E aici langa casa, cred ca ma intorc pe la 10:30. Puteti veni dupa 10:30, sau e prea tarziu? scuze, pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Miha, dar care sunt criterile de inscriere la scoala in comunitatea flamanda: primul venit, primul servit (adica stat la cozi cu cortul cum ai zis) sau geografice (cum e la francofoni) cu indici de distanta scoala-domiciliu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Scriu repede da nu poci pentru ca sa ma abtin
Miha, Doamne Don Bosco pentru un copil atat de bun ca Moni??!Jumatate din copii mei merg la Don Bosco (in Gent si Halle)..Si cred ca te-ai prins din povestirile mele si ce am scris eu aici ce fel de copii sunt. Cumnata mea e si ea profesoara de olandeza in Don Bosco Halle...sunt scoli imense (aia din Halle are vro mie si ceva de elevi.....)..cumnata mea mereu se plange de violentza elevilor(fizica unii fata de altii si verbala unii fata de altii sau- si nu sunt rare cazurile- elevi fata de profesori).Daca imi zici exact in ce leerjaar e Moni si cam ce directie vrea sa urmeze ma pot interesa cam ce scoli cu secundair onderwijs sunt in zona si care e cea mai buna.....Nu stiu nimic de Dn Bosco din hacht, dar daca gent si halle sunt cum sunt miram-as ca aia din hacht sa mearga pe alt principiu.......

Ref la kara sau alte activitati dupa 5 martie e krokus vakantie si-s libera de ce nu bagam vro activitate recreativa ;) atunci?

pus pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

buna fetelor

nu prea am vreme dar am intrat pt

prettysunshine : nu stiu daca ai citit acel articol.. dar daca nu.. sper sa-ti dea speranta .... anul trecut in octombrie s-a nascut un copilas in India de numai 4 luni si avea 495 de grame... si a supravituit.. acum are 2.400 kg .... e o minune, si se poate. mama lui a pierdut alte 13 sarcini, el a fost al 14-lea si a supravietuit.. incredibil ... incredibil.. am vazut si o fotografie insa m-a cutremurat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna seara dragi pralinute.
Pentru inceput vreau sa felicit proaspetele mamici.
ROR ,felicitari pt bebe Jasmine,sa va dea DD multa sanatate,si sa va bucurati de ea.
INGRID,felicitari pt bebe Lucas,chear daca este cam micut,eu te felicit si ma rog la DD sa-l ajute,sa creasca mare si frumos,incearca sa fii puternica,bebe are nevoie de tine.
Si acum sa revenim la noi.
Bebelina mea tot cu colicii,inca nu au trecut,ne chinuim in fiecare zi.Nu prea doarme,ca o doare burtica,se trezeste din ora in ora...Seara doarme putin mai bine,2 ore.Este atat de obosita saracuta,ca uneori abea daca mai are glas sa planga.Nu stiu ce sa-i mai fac si ce sai mai dau.
Va multumesc la toate pt sfaturile date.Intradevar,saculetul cu samburi incalzit si pus pe burtica functioneaza,dar cel mai bine seara cand doarme.Pana acum iam dat Espumisan,adus din romania.Dar sa terminat.
Virginia,multumesc pt sfaturi,sa stii ca am gasit acel sirop de care spuneai Baly Fen,dar nu se mai face cu ulei de fenicul,ci cu ulei de chimen.Am sa incep sa-i dau din acesta,sa vedem daca este bun.Daca nu functioneaza am mai luat de la farmacie Colikind.Speram sa-i mai domoleasca,ca mi-se rupe inima cand o vad cum se strange din cauza durerii.
Care din voi i-mi poate spune ce sa mai mananc?Nu mai stiu ce sa mananc ca sa nui provoc si mai multe gaze.
Va si ne mai auzim.Fug ca sa trezit fata.

Mami fericita de Alessia Timeea (26/01/2011)

http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/Misssexy?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Misssexy, imi pare rau sa aud ca beblina are colici si nu se poate odihni...... Stiu ca ti se rupe inima cand vezi ca esti neputincioasa, dar lasa ca vor trece ele treptat, treptat si toate vor intra in normal. Si eu imi amintesc inca foarte bine ca baiatul meu cu 30 de ani in urma a avut colici si se congestiona la fata , se inrosea si se indoia de durere, plangeam cu el si nu stiam ce sa-i fac, la vremea aceea nu erau ceaiurile si medicamentele de acum dar uite asa cresc copii mai cu colici, apoi cu dintisorii, apoi cu bolile copilariei, etc. Multa sanatate si toate cele bune va doresc.
Mihaela, of iar ai probleme cu rinichii draga de tine..... Ai grija de tine, si daca e sa mergi iar la spital pt o alta intervenite, iti doresc insanatosire grabnica.
Oantje, stiu ca in weekendul care vine esti ocupata parca cu o tabara ceva.... si prin urmare nu poti veni la karaoke...imi pare f rau, n-a fost cu intentie dar am notat deja zilele tale libere si data viitoare o sa tinem cont de ele.
Anto, multam fain pt invitatia la cafea. A fost pe neasteptate, daca programam ceva cu mult timp inainte sigur nu ne-ar fi iesit dar asa pe nepregatite ne-am trezit cateva praline dimineata la o cafea la tine acasa. Ca bine m-am simtit si-asa as mai fi stat, dar ...duty call....
Deci este stabilit, vineri 25 februarie este mare karaoke mare! Pt fetele care nu stiu, de fapt nu cantam, este un local unde se danseaza, se si canta dar cum nu avem talente in randurile noastre preferam sa dansam, este o atmosfera super, locatia e in Schaarbeek, suntem cliente vechi, mergem acolo de aproape 5 ani si pot spune cu mana pe inima ca n-a fost data sa nu ne simtim super bine. Mi-e asa de dor de-un dans...mama, mama! Abia astept!
Deci pana acum s-au anuntat, Nina, Miri, eu, Mihaela, Antonela si lista poate continua desigur daca exista putina vointa.
Morgane, tu te-ai dat de tot la fund si cu prima ocazie vei primi shlapi la locul cu pricina. Hai vino la karaoke ca sigur ai nevoie de putin antren.
Aaaa, mereu uit sa pomenesc de ziua femeii la mine acasa. Avand in vedere ca la inceputul lui martie iarasi se vor intalni pralinele la Antwerp pt a o sarbatori pe Lorena, m-am gandit sa mai aman cu cel putin 2 saptamani intalnirea la mine acasa asta ca sa nu va solicit prea mult. Deci as propune cam intre 14 - 19 martie .....
Voi reveni cu acest subiect la inceputul lui martie cand fiecare va sti mai precis ce program are. Acum cred ca-i prea devreme.
Gata, e tarzior, ma duc la somn, va pup si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput