Praline belgiene 50

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Mady, imi pare rau ca a fost asa greu...bine ca a trecut;
Si Adri a ramas traumatizata dupa niste perfuzii si le-a suportat tare greu ... dar ce zic eu greu? ma gandeam intr-una ca a suportat toata povestea mai bine decat as fi fost eu in stare. Nu-s deloc placute...daca trebuie, n-ai ce-i face.
Multa bafta sa gasesti un job ca lumea, de care sa fi multumita!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

tania, lucic: intalnirea e duminica , parca. eu asa am intles, duminica 27 , astepta confirmarea

virginia/ eu nu spuneam de printarea imaginii si de executarea ei din materiale comestibile. asa se purta in romania. duci poza la laborator si ei ti-o aplica pe tort din jeleu si alte bunataturi.; era perfecta si mancabila

mady: unde p ozitive va trimit ;;

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oeps, am gresit ziua, nu stiu de ce credeam ca-i sambata.....
Intr-adevar e duminica iar in cazul asta voi veni si eu.

Scuze pt ca v-am indus in eroare :)))
Va pup si va doresc zile frumoase si insorite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mady, la fel a facut si Victor dupa anestezie, un plans ciudat, chimic si tragea de prefuzie s-o si-o scoata. Din fericire era ok si au putut sa i-o scoata si apoi a adormit linistit pt inca o ora. Dar nu cred ca-si aduce aminte trezirea aceea. Oricum bine ca s-a terminat, de acum Marie va fi mai bine si nu va mai face otite. Bafta cu job-urile, sa gasesti unul unde sa te duci cu drag si sa te simti apreciata asa cum meriti.

pupici la toata cutiuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

virginia/ eu nu spuneam de printarea imaginii si de executarea ei din materiale comestibile. asa se purta in romania. duci poza la laborator si ei ti-o aplica pe tort din jeleu si alte bunataturi.; era perfecta si mancabil

Ardeiash io vorbeam de "hartie" care se poate manca, sugar sheets le zice cica in engleza, se printeaza in imprimanta cu culori comestibile, se pot pune direct pe frisca, insa pe fondant sau martipan au efect si mai frumos..,Acu nu stiu cum se facea in Rom. pe vremuri...

Madi , ma bucur ca ati trecut de experienta asta neplacuta, si ca Marie e bine! Si o sa fie si mai mai bine fara otite, iti inchipui! Acu cand am citit ce ai scris ,imi aduc aminte ca la fel a fost si Mathias el era si mai micut ( 2 ani), nu vorbea, si numai agatat de mine a stat ca nu vroia sub nici o forma la tati , si cel mai mult ma durea ca nu puteam sa-i dau sa bea sau sa manance, vazuse apa in salon.. of of ce plansete pe el ca nu intelegea de ce nu are voie! Lasa, bine ca a trecut! Multa sanatate in continuare micutei!

La Lucica din pacate nu pot veni , am scris pe fb.. Dar tin sa mentionez ca mi se pare foarte frumos ca va ajutati asa una pe alta! Brava!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, da mey e DUMINICA 27/03, va astept cu drag.
Carmensteffi, ti-am trimis PM.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

E duminica, mey Bepelica! Ma bucur ca poti veni si de fapt ma bucur ca pot veni si fetele care s-au anuntat.
Dar am uitat poate sa precizee, ca ar fi bine sa ne intalnim pe la 10.00, ca dupa-amiaza vreau sa mai car cate ceva la locul cu pricina.
.. si mai ales nu vreau sa va ocup toat duminica.

Pupe la toata lumea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

multumesc inca o data fetelor! ma simt deja "de-a casei"

intre timp m-am mai linistit si cu sarcina. Acum 3 zile l-am vazut pe bebe la echo, ii bate inimoare si creste cumintel .

altminteri, vroiam sa va intreb o chestie care mie imi da batai de cap. Ce limbi invata copilasii vostri si in ce ordine? probabil ca acasa romana... dar in rest? la noi e o situatie complicata: eu vorbesc romana, sotul - engleza, e cetatean american, traim in flandra si lucrez in franceza !

pe de alta parte, pe noi nu cred ca ne apuca batranetile pe aici, si ma gandeam daca merita sa mai trec copilul prin olandeza sau nu?? voi ce pareri aveti?

va pup pe toate si sper sa ne intalnim in curand!

6+

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bianca, copiii nostrii fac scoala in franceza. Nici noi nu stiam cat o sa stam pe aici, asa ca franceza a fost o alegere logica.
Acuma, au trecut 11 ani si tot aici suntem, dar alegerea francezei nu o regret. Cu tot respectul pentru belgieni, oricare ar fi limba lor, prefer sa-mi vad copiii buni cunoscatori ai limbii lui Moliere decat altfel. Pentru o tara asa micuta, probabilitatea ca Andrei si Victor sa ramana aici e infima. Cred ca vor creste, vor studia cine stie pe unde, vor calatori, etc, etc. Cu siguranta, franceza le va fi mai de folos.
La scoala invata flamanda(mult)si engleza(putin), o sa se lipeasca de ei toate limbile astea, ca vor sau nu vor!

Virginia, Ardeiash, merci frumos pentru ponturile cu tortul, o sa vad eu cum fac. Invitati o sa fie multi, deci tortul tre' sa fie mare!

Lucic drag, la mine lucururile se complica tot mai mult pentru weekendul asta, tot mai multe apar de facut, caut solutii sa le impac pe toate. Daca pana la urma chiar nu pot sa vin, de anunt!

Madi, multa sanatate piticutei, imi pare bine ca a trecut cu bine si-mi pare rau c-a suferit, mititica! si bafta la job-hunting!

Anto, sunt si eu membru Cameleon, e adevarat ca-i fain acolo! Iar pentru tine e la doi pasi de casa!

Cu inscrierea la scoala: am facut tot ce puteam face (un pic chiar mai mult...), am depus cererea si acum nu ne mai ramane decat sa asteptam! Cu Dumnezeu inainte , vom reusi, dar incarcatura emotionala e tare mare... si toate astea din cauza unei legi absurde si injuste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Fete,repede ca nu pot scrie prea mult....copii trag de mine sa-i scot afara cu bici.

Deci,am sunat la Bois des Reves si am rezervat o cabanutza pt BBQ(stiti voi cum e ca am impresia ca tot cea de anul trecut e...cea de langa parculet)...17 aprilie 2011.Acum ramane sa-mi spuneti daca vreti si puteti veni sa stiu cum ma organizez si cum fac cu plata.Dar va rog eu sa-mi raspundeti pana la sf saptamanii viitoare,adica pana pe 1 aprilie.
M-am gandit ca deja e frumos afara si nu ne-ar strica o iesire la iarba verde...plus ca e si in preajma Pastelui! Ce ziceti??Mergem sau nu??

Gata,trebuie sa inchei daca nu vreau sa-mi fuga copii de-acasa :))

Pupici la gasca si revin

Mergi la inceput