Praline belgiene 50
Raspunsuri - Pagina 15
morgane spune:
Bine ai venit pe lume, Ilica! Sa cresti mare, frumoasa si desteapta, ca alte sanse nu ai :)
La multi ani, Mariuca - sora mare de bebe mic! Ana si Vio sa va bucurati de minunile voastre ...
Madi, sa vezi ca dupa operatie sanatatea lui Dominique se va imbunatati ... se duc otitele si calitatea auzului se va mari. Nu-ti face griji, pt ca e o operatie de rutina, si puiul se reface intr-o zi.
Fete, am cutie cu gradina si sunt multumita. Azi am avut o zi mai plina de emotie, a venit printul sa-si ia restul de bagage si am casa cam goala ... dar a trecut.
Ma gandeam sa organizez o sezatoare de impachetat, ce ziceti? inca nu stiu ce si cum, maine semnez si as vrea sa ma mut la sfarsitul lui martie - inceputul lui aprilie.
Nina unde e in vacanta? in Japonia? aoleu.
Pupici la toata cutia,
ardeiash spune:
morgane daca sedinta e in we ma bag si eu cu drag :)
ninush mama , tu esti in japonia, fata curajoasa?
ninaM spune:
Neata fete!
Nu sunt in Japonia,am fost la Roma in vacanta !Bine ca ne-am razgandit ca aveam de gand sa mergem acolo...Doamne ce dezastru!Slava Domnului ca familia lui Reiji e bine,am avut ceva emotii cu socra-miu dar acum e totul ok.Prietenele mele din Jap sunt toate speriate saracele si vor sa se intoarca in romania de frica radiatiilor de la centrala nucleara si de cutremurele care nu se mai opresc...
In rest,noi suntem bine,am petrecut super la Roma,ne-am plimbat muuult si baietii(alex si reiji)au zis ca le-a ajuns cata istorie au vazut si nu mai vor in Italia:))
Am bagat pizza si spaghetti la greu,buuneeee!!!
Am sa pun cateva poze in contul nostru dar mai tarziu ca nici nu le-am descarcat.
Va pupacesc si va doresc o saptamana excelenta!
anamana123 spune:
seara buna!
intru repede sa va multumesc din suflet pt toate urarile primite pe dc, fb, tel, sms etc. sunteti minunate, va iubesc!
eu sunt obosita, m-a lovit tare in dupa-amiaza asta... in rest, f bine. tilincuta papa bine, doarme destul de bine, e o draguta. mariuca deja face nani, a adormit imbracata cu rochita de ziua ei( a sarbatorit azi la scoala) si vopsita pe fatza in girafaasa a cerut ea!:)) mi se pare asa mare acum... si incep sa-mi pierd rabdarea cu ea, ca vrea sa stea numai calare pe sora-sa:D
eu am primit un tel nou, cat am fost in spital si nu ma descurc deloc cu el. am pierdut si o gramada din nr voastre de tel, ca n-am reusit sa le salvez pe toate, nu stiu de ce. o sa le recuperez treptat.
am iesit azi la ikea cu pitik, sa halesc ceva ca n-am avut nik gatit. vine maine o prietena sa ma ajute acasa si mai vine si moasa de la kind en gezin. sper sa reusesc sa ma odihnesc un pic.
deci, suntem singuri deja:(( incercam sa ne aranjam programele. sper sa reusim fara mare tambalau
pupe cu drag tuturor
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
prixi spune:
La Multi Ani, Mathias! Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si sa ii bucuri pe parinti!!! Virginia, aveti baiat mare de acum! A facut 5 ani! De abia astept sa vad tortuletzul cel faimos cu The Cars! Daca tot ala a ramas in plan... Am vazut si pozici cu el de la Carnaval si cu Nena cea movulie, tare frumosi sunt, sa va traiasca amandoi!
O intrebare...pot sa pun o poza cu al meu si Nena de la party-ul Lorenei pe FB? Nena e cu spatele, dar poza e adorabila...e aia in care Nena i-a luat biscuitele ala din orez pe care i-l dadusesi tu lui Christian..sa imi spui, ca daca nu, nu e nici o suparare!
Nina, asa ma bucur pentru voi, ca am avut ceva emotii! De abia astept sa vad si eu pozici cu voi, asta daca imi dati si mie adresa de la contul comun! Cred ca ati avut timp frumos, iar la Roma nu cred ca te plictisesti vreodata...
Ana, ce bine ca ai ajuns acasa! Usor, usor va veti intra in ritm...De abia astept sa ne-o mai arati pe Ilincutza, dar si pe Mariuca, vopsita pe fata in girafa!
Sa stapanesti sanatoasa GSM!
Noi suntem bine, Christian are un pic nasul infundat si e cam marait, dar e bine...Merge foarte mult si noaptea doarme neintors! Ne-am gasit un nou loc de plimbare, Castelul de La Hulpe, si daca treceti prin zona, sa va opriti, ca e o minunatie...lanuri intregi cu narcise, nu am mai vazut atat de multe in viata mea...Asta mic alearga in voie in aer curat si ciripit de pasarele... Sa nu il ocoliti!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa! Vor fi cica 18 grade asa ca profitati din plin de vremea frumoasa!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
prixi spune:
Si ca sa nu editez, mai scriu un mesaj...am devenit uituca!
Morgane, ce bine ca ai gasit casuta! Si daca are si gradina, e excelent! Poti sa pastrezi catelul?
Vezi ca pe contul meu de FB, te asteapta niste poze super de super cu tine! Esti tare fotogenica! Si tare mult mi-as dori, cand o avea Christian varsta Biancai, sa arat atat de bine ca tine!
Tania, imi pare tare rau pentru genunchiul umflat!Trebuie doar un pic de repaus, ca sa treaca, dar cred ca e tare greu cu atatea activitati! Te invidiez pentru energie si pentru prezenta tare placuta! Esti o adevarata doamna!
Ardeiash, saru'mana pentru aprecierile la adresa lui Christian! Ai vazut in poze ce ma mai pupa Vladut? E tare lipicios si cred ca sunteti niste parinti tare fericiti cu un copil asa de dragastos! Iti mai aduci aminte ce marturisire mi-ai facut la party? Nu renunta la idee, ca tare fericit ar fi Vladut (ca am vazut ce frumos se juca cu Reina si Adriana) ...
Antoanela, sper ca esti mai bine!
Mirik, super job ai! Sper sa reusesti sa te impui, ca am impresia ca e exact pe gustul tau!
Va pup pe toate si va doresc sa ne auzim numai cu vesti bune!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
dia_tm spune:
LA MULTI ANI Mathias!
LA MULTI ANI Mariuca! ; sa fi mereu fericita si la fel de iubitoare cu surioara ta!
Mami, ce bine ca ati ajuns acasa ... v-am admirat in pozele de pe facebook ...sunteti o familie minunata!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ileana_d spune:
doamnelor, in vara ajung si eu pe la voi pe acolo. tin cura de slabire de pe acum, sa nu ma chinui pream ult la revenirea in ro.
o sa stau putin in bruxelees si apoi in brugge si v-as fi foarte recunoascatoare daca m-ati ajuta cu cateva infos despre orasel.
numai bine!
carmenstefi spune:
saluti scumpe pralinuteee
LA MULT ANI MARIUCA!!!!!
LA MULTI ANI MATHIAS!!!!!!!!
SA CRESTETI MARI SCUMPI COPILASI ,VOINICI SI SANATOSI!!!!!! (pozici vrem si noi)
cu intarziere revin si eu ,trec asa repede zilele ca nu imi dau seama unde se duc??dar suntem bine,alergam ba in Olanda,pe aici si cu bici fffff mult
Mady,multa sanatate si cu succes la operatie ,o sa fie binee
Nina,ne bucuram ca va priit vacanta plina de istoriesi asteptam pozici
Prixi ,am vazut si noi pozici si sunt tare mumoaseee,multi copii ,multe mamici si chiar abia astept o noua intalnire,poate la iarba verde
Lucica ,supeer ca ai gasit casuta si catelul sper ca o sa-l pastrez,iar cu ajutorul la impachetat zicem ca venim dar tot in wekend daca se poate
Antoanela,grija mare cu stomacelul ,sanatate si trb medic ca deee,trebuie
Ana,tare as veni sa te ajut,sincer dar pt moment parcurg km cu bici ,pana la voi e ceva dar intr-un wek putem veni la un ajutor,??
Emma ce mai face printisorul jucaus????la ce vreme frumoasa a fost si mai e cred ca numai pe afara stai
Carmen,pupici la scumpetea ,ce faceti??plimbari??
Daniela,Ardeiash,Oana,Mihaela,Miri_mik,Ror,Diana,Bepii,Prettysunshine,multi si la copilasi
va imbratisam cu drag
carmen si stefii