Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

ana, inca un pic!
mari, duuulce de tot Vladut, sa stii ca e delicat ca o fetita!!!
camy, si noi papam doar LM si e galben, doar uneori e putin mai verzui, cred ca depinde si de ce mananc eu...
idalis, tinem pumnii pt Tavis sa faca kk!!!
noi am fost putin la plimbare, a fost placut afara!sunt tare molesita...am zis ca nu mai mananc dulce si cred ca de aia, numai la cioco imi sta capu

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Mari,Eveline
Mari un scump Vlad il am 3 fete din Cluj

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor :)

La multi ani Ana Sofia de Ana_Perianu, Bogdan Filip de maitreyi, Patricia de bpatricia, Victor Stefan de paticut.

Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut natural, ati sangerat dupa contact sexual, si daca da, ce vi-a spus medicul?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Ana25, tinem pumnii sa nu-ti iesi din fire, incerca sa te stapanesti pana se rezolva situatia, hai ca esti puternica .
Cum mai sunt ochisorii Maiei? mai curg? ce picaturi i-ai dat?
Noi am fost la doct Moise (spit de copii) si ne-a dat Floxal, si nu mai curge ochisorul iar conjunctivita a disparut, dar am observat ca daca ies cu ea afara si e vant iara incepe sa curga :(. Tare nu am vrea sa dedfundam canalul si sa reusim doar prin masaj, dar e interesant ca iara curge doar daca e vant afara, in cazul asta ma gandesc ca nu mai e cazul de desfundat.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Cameluska nu eu nu am sangerat dupa contact sexual a fost totul ok putin dureros dar a trecut

Apropo am si eu iar o intrebare pt. fetele care ati nascut natural si care ati fost la controlul de dupa nastere ce examinare v-a facut? un test papanicolau nu se face? nu stiu daca v-am mai intrebat pt. ca neuronul meu e in wek si nu imi amintesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Cameluska nu eu nu am sangerat dupa contact sexual a fost totul ok putin dureros dar a trecut

Apropo am si eu iar o intrebare pt. fetele care ati nascut natural si care ati fost la controlul de dupa nastere ce examinare v-a facut? un test papanicolau nu se face? nu stiu daca v-am mai intrebat pt. ca neuronul meu e in wek si nu imi amintesc

Sa-mi fie rusine, dar eu inca nu am facut controlul

Ma pun sa fac un capitol nou.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Mariuka, ce aparat ai cu aburi... ca am cautat pe net si m-am aburit de tot,ca-s prea multe. Parca as lua si eu pt.pitic. Zici ca poti sa faci si cantitate mica in el?

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput