Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
pop_adelina spune:
Buna dimineata!!! La multi ani sarbatoritilor mititei: Ana Sofia, Bogdan Filip, Patricia si Victor Stefan!!! sa cresteti mari si sanatosi!!!
noi iar am avut noapte agitata!se pare ca e una da,una ba!!!
cami, eu spal cu detergent de vase, clatesc f bine si sterilizez, deoarece nu prea le folosim, nu am inceput diversificarea, iar biberoanele si canita cu cioc le folosim de experiment si cand il vad cum se stramba, mereu ma gandesc ca or avea ceva gust, ceva miros si mereu le spal f bine si le sterilizez! pt pete si eu tot vanish folosesc, dar de ex kk nu iese decat la a 2,3 spalare!!!mai nou in fiecare dimi iese kk pe langa pampers si murdareste body-ul!
la noi a iesit soarele, sper sa fie mai caldut! o zi superba va urez!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
andr33aaa spune:
buna dimineata! un pupic pentru toti sarbatoritii de azi
de ieri am inceput sa-i dau LP hipoalergenic, ca ma doare sufletul sa-l vad cu atatea bubite pe el. azi parca e ceva mai bine, sau poate doar sper eu prea mult...
pe 16 feb mi-a intrat si mie alocatia + indemnizatia, exact in data pe care mi-a scris-o pe certificatul de nastere si pe biletelul ala. nu am inteles nimic, din cate stiu eu, pentru salariu minim, fara sporuri / prime / al 13-lea salariu, lucrurile ar trebui sa fie clare, 6 mili/luna indemnizatia si 2 mili/luna alocatia, corect? si mi-au trimis 2000 lei, nu inteleg pe cate luni, nu inteleg de ce nu e multiplu de 8 (mili)? pe extras apare asa: Alocatie:Ind, RInd, Al, Ral
Azi a plecat tati, pentru 3 saptamani o sa incerc sa-i schimb programul lui andrei, sa-i fac baie la pranz, dupa plimbare, ca doar asa ma poate ajuta cineva. altfel... eu nu stiu cum as putea sa fac asta singura. ma rasfat, sunt convinsa, sunt atatea mame care reusesc singure.
office - nici eu nu ma omor cu gatitul, dar ii fac in fiecar zi branza si pun 2 mere la copt. in rest, completez cu borcanase nici oferta nu e cea mai buna acum pe piata, asa ca prefer borcanase decat fructe pline de conservanti.
nu mai stiu cine intreba despre cereale pentru 4 luni. eu ii dau de 2 ori pe zi (schema pentru fotomodele ), de la Nestle. Prima data am luat de orez, i-au placut, apoi am luat orez cu roscove, nu le-a mancat, acum i-am luat mar cu morcovi,si pe astea le mananca bine.
va pup, sa aveti o zi minunata!
nadiutapm spune:
buna mamici, va deranjez cu o problemuta poate cineva are ideie si ma ajuta si pe mine, stiti ceva de schema de vaccinare din Italia, noi plecam pt o perioada de vreo 6 luni si ar trebui sa prindem doua vaccinari la 6 si 8luni de infanrix si prevenar, se fac astea or au alte denumiri si valente.
multumesc, cu drag Nadia
adelena spune:
Neata si de la noi!
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!
Aseara am facut si noi vaccinul de 6 luni (de la inceput le-am facut cu o saptamana mai devreme). Raportam 8,600KG (la fel ca acum 3 saptamani , desi cred ca atunci a dat eroare cantarul) si 68cm. Vestea buna este ca Radu e bine, vestea broasta e ca trebuie sa repetam vaccinul BCG pentru ca nu a dezvoltat anticorpi.
Am vorbit cu dr. si mi-a spus ca pentru durerile cauzate de eruptiile dentare sa-i dau Panadol si astfel a dormit copilul foarte bine azi noapte. Cu o singura trezire pentru un pic de lapte
Noi spalam vesela cu detergent de vase de care folosim si pentru noi; mancarea pregatita o folosesc in 24 de ore si de obicei ii fac pentru 2 zile; fructele i le pregatesc si i le dau imediat; la noi petele de morcov nu au iesit cu vanish asa ca am folosit ace, apoi le-am spalat la masina cu clatire suplimentara.
Mari, ma bucur ca esti mai bine
; sa stii ca si eu tot Pufies folosesc si sunt fff multumita.Am gasit si eu un loc cu 49,90 baxul .
Lora, Adelina este superba!cum papa ea cu manuta ei...
Adelina, pana la urma ai incercat sa-i dai cereale seara lui Darius?
Nastasie, ce fel de biscuiti?
...si mamicile de baieti, sunteti geloase de pe acum ca se uita copiii la vedetele TV? Si eu sunt la fel si ma cam ingrozesc la gandul ca mi-ar putea intoarce spatele pt vreo domnisoara
am mamici si bebici si le dorim o zi excelenta!
P.S. am uitat sa va spun ca miercuri am fost la coafor pt oarece schimbare de "luc"
Mari-Mariuk spune:
ADELENA, legat de puffies, eu sunt indragostita de astia nr 4 pentru ca sunt cu verde...i-as purta si eu la cat imi sunt de simpatici
Nadiuta, si sa mai treci pe aici. Despre ce ai intrebat, nu stiu sa dau raspuns...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
pop_adelina spune:
Adelena, dar cum si-a dat seama ca nu a dezvoltat anticorpi?i-a facut ceva analize?
noi inca nu am inceput cu cereale, mai intai m-am documentat si eu si luni mergem la pediatra si-i cer si ei parerea!am zis ca de la 4 luni incepem daca ne da ok-ul si pediatra!ii dai Panadol pt dintisori in fiecare zi, sau cum?
Andr33aaa, mie mi se pare mai usor in cada mare sa-l spal, ca intru si eu si il pot manevra mai usor! cu colacul, bineinteles, iar la sfarsit il dau jos si spal capsoru! i-am facut baita in cadita mica si singura dar eram prea stresata si a fost si el agitat si nu ne-am bucurat ca de obicei de apa!
edit:andr33aaa, de pe ce data ai intrat in CIC?Alocatia ar veni pe oct, nov, dec, ian= 800 ron! iar diferenta de 1200 ar fi 2 luni de indemnizatie, adica ian si decembrie, inseamna cumva ca ai intrat in CIC la sf lui nov, inceputul lui dec?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
doina_1984 spune:
Neatza.
Eu am avut o noapte foarte grea, Matei mai mult a stat treaz decat sa doarma din cauza mucisorilor. I-am tot pus apa de mare, i-am curatat nasucul, l-am pus pe picioare...dar nimic. Si problema cu mancatul persista...mananca foarte putin comparativ cu cat manca inainte.
Asa ca o cafeluta imi prinde bine.
Legat de scos petele, eu am folosit din prima zi Dalin special pt bebe si nu am avut probleme.
Biberoanele le spal foarte bine cu peria si apa, fara detergent, si apoi le bag la sterilizat.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722
adelena spune:
Adelina, nu a facut "floricica" la manuta. Panadol ii dau seara, 5-7 zile. Speram ca pana atunci sa-i sparga bine si sa scapam.
aaa, si ieri ne-a intrat si noua alocatia...fara indemnizatie.
Nadiutapm, cred ca cel mai bine stie tot dr. de familie cum e cu vaccinarile.
ana_25 spune:
Buna dimineata! Am absentat ieri,ca mi-am luat copilul si m-am dus la maica-mea toata ziua. M-am certat iar ff tare cu "colocatara",si nu mai e chip de stat cu ea in casa. Asa ca,in curand sper sa ma mut de aici.
Lora,Oramona
Fistiq imi pare rau pt suferinta ta.Bine ca s-a rezolvat! Stie el Tudor meserie!!Si eu l-am pus pe dl sot la aparat dupa ce am nascut,sa desfunde canalele.
Office felicitari pt stelute!! Stam eu ca obiceiul tau de a baga mesaje multe si marunte va avea urmari!glumeam,nu te supara!!
Nerantula bine ai revenit! Bravo pt reusita de a alapta doi copilasi. Eu nu am reusit nici unul,dar doi!!
mari paun superbe martisoarele! sa-ti traiasca!!
Lora ce bolfosenie papacioasa e Adelina!Ai doua fete reusite si frumoase!!Sa te bucuri de ele!!
Selenar pupam pe bb Vlad sa se faca bine la burtica.
iazminn si Maia tresare in somn,si cateodata incepe sa planga fff tare in somn.Abia o calmez.Off!
Eveline Stiu cum e sa pape copilul numai cu urlete,am patit-o si eu.Of,of sper sa-si revina curand.E o perioada care trece.
Alynta multa putere!!Cred ca-i greu cu trei copilasi,dar cand o sa-i vezi mari....o sa fi tare mandra!!
Office eu pun in "zeama" Maiei morcov,pastarnac,dovlecel,telina,conopida.Bine, in diferite combinatii,nu toate odata.Mai pun si ardei sau ceapa la fiert,dar le arunc nu le pasez in papa.Pun cate o bucatica din fiecare.Fac proaspata in fiecare zi.Pun legumele la fiert,le dau pe razatoarea mica,si subtiez cu zeama in care au fiert.Ii fac un fel de supa crema ca asa-i place,mai subtire.
Kamy super tare bancul!!
kiti
multumesc!!!
Mari sa-mi spui si mie dace te simti comfortabil in puffies,ca-mi iau si eu!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
Pfoai,mi-a luat o ora sa scriu cearceaful ala!!
Felicitari bebelusilor Ana Sofia, Bogdan Filip, Patricia si Victor Stefan,pt inca o lunita!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol