Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

!

La multi ani Maria si Alexandru!

Hadrianae,Adelina,Luana,Office multumim pentru urari.

La patru luni Albert are 65 cm si 7800g,ne luptam cu niste muci si cu o tuse,astfel ca amanam vaccinul pana saptamana ce vine.

Noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

office, nu stiu cum o fi sunat ca ea ia bucatelele mici-mici, nu-ti imaginezi doar ca le ia asa, bucatica cu bucatica si le mananca tacticos - ia cu mana-pumnisorul cate apuca de pe tavita si duce la gura - mai multe ajung pe jos decat in gura. Daca a sunat altfel, sorry.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

De vreo saptamana, lui David ii apar mucisori in nara stanga. I-am spus dr despre asta la vaccin, si a zis ca nu e nici o problema. Acum parca sunt un pic nelinistita.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,la toata lumea!

Mie nu-mi iese pasa cu scrisul, ca de 2 zile scriu mesaje lungi,cu urari si toate cele si fac cate ceva si le pierd. Daca nici asta nu-mi iese, plang

La multe lunite, Maria, Alexandru si Albert! cu speciali pentru bolnaviori, sa va treaca repede.

Lora,super tare Adelina, ai putea sa o puila reclame de mancare. Tudor isi face greata daca simte ceva mai mare, asa ca deocamdata suc,suc si iar suc.

Acum cu intrebarile:
- ce detergent de vase folositi la spalat biberoane si alte cele. Pana acum eu le spalam doar cu apa si apoi le sterilizam, dar acum am obiecte care nu se sterilizeaza (lingurita silicon, razatoare plastic, castronele)
- voi preparati mai multa supa/piure si le dati mai multe zile (ca nu stiu cum sa incep, cat sa fac)
- cu ce scoateti petele de pe hainute, in special cele de morcov
- indemnizatia se primeste de catre toata lumea in aceeasi zi sau depinde de ziua in care ai depus. Eu am depus pe 15 dec si n-am primit nimic.

sper ca nu v-am ametit

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Buna seara,

LA MULTE LUNITE SI ANI bebelusilor sarbatoriti astazi: Alexandru , Maria si Albert Ciprian!

Mihaela felicitari pt. botez, sunteti o familie frumoasa!

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Sunt geloasa!!!!! al meu copil e topit dupa Raluca Arvad(stiri sportive protv) si mai nou ii rade si-i vorbeste Andreei Esca

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mari si eu sunt geloasa pe Andreea Esca!!! Si in general pe prezentatoarele TV. Le trage Emanuel niste zambete de toata frumusetea! Dar preferata lui este Andreea Esca. Nu mai pot sa-l alaptez seara la 7, cand sunt stirile, ca, oricat de foame i-ar fi, isi trage capul de la tzitzi si e tot un zambet la Andreea.

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

office, nu stiu cum o fi sunat ca ea ia bucatelele mici-mici, nu-ti imaginezi doar ca le ia asa, bucatica cu bucatica si le mananca tacticos - ia cu mana-pumnisorul cate apuca de pe tavita si duce la gura - mai multe ajung pe jos decat in gura. Daca a sunat altfel, sorry.
Lora, mami de Iustina si Adelina

A sunat bine, stai linistita! era mai mult un mesaj de uimire (dar de bine)!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv
Acum cu intrebarile:
- ce detergent de vase folositi la spalat biberoane si alte cele. Pana acum eu le spalam doar cu apa si apoi le sterilizam, dar acum am obiecte care nu se sterilizeaza (lingurita silicon, razatoare plastic, castronele)
- voi preparati mai multa supa/piure si le dati mai multe zile (ca nu stiu cum sa incep, cat sa fac)
- cu ce scoateti petele de pe hainute, in special cele de morcov
- indemnizatia se primeste de catre toata lumea in aceeasi zi sau depinde de ziua in care ai depus. Eu am depus pe 15 dec si n-am primit nimic.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)

-detergentul obisnuit de vase.oricum incet, incet trebuie sa se obisnuiasca si fara sterilizat caci oricum va pune gurita peste tot.
-am folosit pana acum numai borcanele Hip, asa ca nu prea stiu ce sa zic.banuiesc ca ideal este sa ii faci mancare proaspata dar daca ne-am lua numa' dupa "idealuri" am tine copii intr-un glob de cristal
-vanish
-indemnizatia nu se primeste in aceeasi zi de toata lumea.cred ca depinde de cum este repartizata strada pe care locuiesti (blocul, casa) la posta.asta daca ti-o aduce postasul.probabil ca pentru card exista o anumita data de virare a banilor de indemnizatii dar poate te lamuresc alte mamici acre stiu mai bine.

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Tünde, am fost ieri la A.J.P.S. si iarasi mi-a spus aceeasi doamna ca indemnizatia se plateste cu data depunerii dosarului. Am intrebat-o de ce la mine se aplica altfel legea, dupa lege ar fi de la data suspendarii contractului de munca, si-mi spune ca la mamele venite din alta tara UE se aplica altfel, de la data depunerii, ca am depasit cele 60 de zile. Zic, cum sa depasesc cele 60 de zile cand eu am nascut in 5 septembrie, iar dosarul l-am depus in 2 noiembrie. M-a luat ca ce mai vreau, si-asa mi s-a aprobat plafonul maxim, ca ea lucreaza pt. 8 milioane, iar mamele venite din Spania nu ia niciuna sub 30 de milioane, stand acasa...Deci a izbucnit invidia din ea, mai lipsea sa-l citeze si pe Base cu "am devenit o tara de mame si bebelusi"...

Mi-a spus ca o sa revizuiasca dosarul. Oricum e vorba de cateva zile, dar daca am dreptul de ce sa nu mi-l revendic?!

Camelia (Denis-21.06.1995 si Emanuel Nicolas-05.09.2010)

IN SFARSIT MA INTORC SINGUR
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Seara buna

Pai daca Mari vrea sa faca capitol nou cat mai repede atunci m-am gandit sa scriu si eu cate ceva

Vlad si Emanuel super tare Andreea Esca
Cami asa cred si eu cum a spus Office depinde,nu toata lumea ia in aceeasi zi, si eu am depus dosarul in noiembrie si tot nu am primit nimica inca

Pt. scos pete am auzit si de Ariel profesional fina mea il foloseste de cand a inceput diversificarea si e ft multumita de el

o noapte linistita

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Camisv,Kamy multumim.

Se pare ca Andreea Esca are lipici la bebelusi.

Mergi la inceput