Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Numai cu tati nu sta, cand e cu el dupa 10-15 minute plange si plange. Si tati e tot crizat ca de ce e copilu asa plangacios, poate nu a mancat, sa vina cineva sa-i dea sa pape, cine oare? mamiii!Ce ma enerveaza.

Crissteo vreau sa iti spun ca si in familia noastra se intampla acelasi lucru Daca stau cumva pe la bucatarie mai mult sau cine stie cum sa prind si eu un moment in care sa imi fac un dus care sa dureze mai mult de 10 min, il vad pe tati cum vine la mine disperat (dupa ce a stat cu bebe 15 min) si zice "maaammmiiii....vino ca nu mai vrea...." si asta pentru ca el ramane blocat in fata televizorului si copilul evident se plictiseste si incepe sa maraie Si uite asa, visez eu inca mult si bine la o baie cu multa spuma in care sa nu ma strige nimeni macar o jumatate de ora...dar sunt sigura ca stiti si voi despre ce vorbesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Am esuat cu brio cu legumele:
- am incercat intitial: morcov + pastarnac + patrunjel amestecate (si zeama si piure)
- apoi doar morcov
- apoi morcov cu patrunjel
- apoi doar patrunjel
- apoi patrunjel cu mar (aici a mai inghitit dar un pic)

Ce sa mai incerc? Recunosc ca nu prea am rabdare asa de felul meu si ma enervez repede.

Michelle1981 Noi suntem chiar la inceputul diversificarii insa dupa cateva rateuri la legume m-am prins ce ii place lui bebe - poate te ajuta si pe tine: eu am constatat ca nu ii plac deloc mancarurile prea apoase. Noi am inceput initial cu mere si cereale, apoi la recomandarea medicului am introdus branzica, desi in mod normal imi spusese sa introduc legumele si carnea, si ulterior branzica, dar pentru ca a constatat ca bebe e cam "moale" si nu sta "in capul oaselor" nici sustinut de subrat, mi-a spus sa introduc branzica facuta cu calciu lactic si apoi legumele.Cand ii faceam mere cu branzica si iesea o compozitie prea apoasa, se stramba de mama focului si nu manca. Cum i-o ingrosam, cum se imprietenea cu castronelul.
Pe de alta parte, se pare ca Matei al meu prefera (ca si mine) gustul acrisor.

Asa ca, dupa ce am vrut sa incep cu legumele ca la carte, sa ii dau initial zeama si sa incep treptat sa ii pasez legume, dar nu am avut succes, am trecut in a treia zi de la introducerea legumelor la piure de legume in care nu am mai adaugat de loc apa de la fiert. Si ca sa manance cu drag, i-am pus putina zeama de portocala in piure. Si azi, in a patra zi de legume, a mancat TOT fara sa se strambe deloc.

Succes cu legumele!Le dai tu de cap pana la urma!

Mergi la inceput

bumblebee am vazut ca Victor este nascut la o zi dupa Matei al meu si ca este un lungan, dar pentru ca a luat bine si in greutate, e bine proportionat.Legat de statul in fundulet, vroiam sa iti spun ca eu am fost zilele astea la kinetoterapeut (vom incepe de saptamana viitoare) si mi-a spus ca nu sta in fundulet si datorita faptului ca are constitutie de copil de 7-8 luni si articulatii de copil de 6 luni, si ca prin kinetoterapie il va ajuta sa se dezvolte...am citit ce ziceai - ca Victor are dimensiuni de 11 luni si ma gandeam ca poate te ajuta informatia asta.Eu merg la Kinetoterapie in cadrul Spitalului Grigore Alexandrescu si nu ma costa (teoretic) nimic.In clinicile particulare sunt scumpe sedintele, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noi am avut o noapte ceva mai buna... mult mai putin scandal.Cred ca il ajunge si pe el oboseala.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput