Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Matusa, am gasit; la noi a fost 0,5 ml flixotide cu 1,5 ml ser. Voi ati avut doza mare? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
Am facut 1 ml fixotide si 2 ml ser.
Si buna dimineata, ca uitasem.
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
bumblebee spune:
citat din mesajul lui bambi_bv Buna fetelor, eu m-am prins cam tarziu cum functioneaza lucrurile aici pe forum, insa daca ma primiti, as vrea sa ma alatur si eu mamicilor de delfinasi de iulie 2010. Va multumesc! |
Bine ai venit!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Neata!
La multi ani, draga Corina! Sa fii sanatoasa si fericita!!
Dulcelul Vlad de Crispro
Priscilla Serayah de 86cmm
Scumpicul Victor Petru de katalina
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Palomina, sa stii ca am mai auzit de un copil de 4 ani, care inca dormea pe pieptul mamei lui , ea o femeie slaba, saraca, o termina noapte de noapte...
Ma bucur ca te-ai linistit cu nodulul.
Diana, daca e o consecinta a faptului ca a dormit cu voi in excursie, orice invat are si dezvat (cred), cred ca daca o pui in patucul ei, chit ca se trezeste, o iei, o linistesti, o pui la loc, tot asa, te va chinui cateva nopti, dar probabil ca dup-aia se va reobisnui sa doarma singura.
Crissteo, sa se vindece repede operatia, ca rezultatul de la biopsie oricum va iesi bine!!
Rody, si eu am fost intr-o dimineata, dupa ce a adormit, pana la chioscul de peste drum sa-mi cumpar nu mai stiu ce ingrediente pt praji care era in curs de desfasurare, atata timp cat nu ai plecat la shopping, nu vad problema.
Cris, s-a potolit Natali cu muscatul si s-a apucat Victor... tare, la fiecare masa, bineinteles cu gura pana la urechi cand il cert. Nu am cum sa ma supar pe el, dar imi zvacnesc sanii... Ioiii, ce tratament imi aplica piticul, cu picioarele da de rupe, cu mana ori ma plesneste, ori ma strange de isi infinge gherutele si zici ca vrea sa smulga, ori se intoarce, de multe ori cu tzitzi in gura.
Azi cred ca mergem la pediatru, ca are Victor o horcaiala, imi pare ca din piept se aude... nu cred ca-i de stat.
Noi am avut din nou o noapte aproape horror, cu multe, multe treziri, plansete si suspine...
Am 6 luni!!!
Alice_Elena spune:
neatza!
am pus de ,
la noi a fost o noapte obisnuita.. Mara a dormit bine, numai ca eu m'am tot trezit nu stiu ce am avut .
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena neatza! am pus de , la noi a fost o noapte obisnuita.. Mara a dormit bine, numai ca eu m'am tot trezit nu stiu ce am avut . mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
multumim de cafea
citat din mesajul lui bumblebee Neata! La multi ani, draga Corina! Sa fii sanatoasa si fericita!! Dulcelul Vlad de Crispro Priscilla Serayah de 86cmm Scumpicul Victor Petru de katalina Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Am 6 luni!!! |
La Multi Aniiii
...si din partea noastra
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui bambi_bv Buna fetelor, eu m-am prins cam tarziu cum functioneaza lucrurile aici pe forum, insa daca ma primiti, as vrea sa ma alatur si eu mamicilor de delfinasi de iulie 2010. Va multumesc! |
Bun venit!
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
lauri_ca spune:
imi pare rau pt. tine , daca ai luat-o cu tine in pat greu s-o mai scoti. Baietelul meu la 8 ani inca mai e dornic sa doarma cu noi si il mai primim din cand in cand . Cu fata nu mai fac gresala asta.
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Ma bucur ca ai una bucata sot teafar si nevatamat Apropo de accidente noi ne facem programare la banca pentru asigurarea de viata, venirea pe lume a copiilor ne-a facut mai raspunzatori si precauti . Ce super va cautati case, noi pentru moment am zis pas la casa, vreau sa vad ce se mai intampla cu dobanzile....pana atunci raman in oras http://community.webshots.com/user/Dragaica https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
hai sa va spun tot ca sa "concluzionati" si voi ca la mine porumbeii nu sunt toti pe casa, cativa "au zburat"
cand am inceput scoala stateam la bunici la casa, singura dar aveam curtea mea...la sfarsit de saptamana ma luau ai mei acasa, la bloc, dar aveam gasca ...in vacante mergeam la Cluj la bunici unde iar aveam gasca
asa ca pentru copilul meu deocamdata vreau la bloc, sa aiba copii prin jur...desi nu stiu cat se mai joaca copiii cu gasca afara...Marius zice ca nu-s intreaga
apoi casa pe care ne-am permite-o noi ar fi intr-un cartier rezidetial afara din oras...cine mi-l duce de la gradi daca eu nu pot? unde gasesc bona cu masina? mi se pare super super comlicat, ca sa nu zic ca ne-ar trebui 2 masini ...asa ca daca ma puneti sa aleg:
vreau apartament mareeeeeee, sa am mult spatiuuuuuu asa aprox 150 mp cu garaj si pivnita,intr-un bloc nou in oras
am zis-o...asta e visul meu
Noi 2
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui crissteo Multumim tuturor pentru urarile de 6 luni- cu intarziere dar credeti-ma avem motive intemeiate- si va dorin la fel sa va creasca bebeii mari si sanatosi! Eu sunt suparata, am un san operat, mi-a scos dermatoloaga o alunita si am 3 copci si nu-l mai pot tine pe Albert in brate cum trebuie si-l imobilizez cand suge sa nu se joace saracu cu mana pe san si nu ii mai pot face baie si nu mai pot cara caruciorul, ma doare un pic cand fac asta si cand vad firele alea acolo, parca imi vine sa ma menajez un pic. Nu e nimic grav,adica eu asa sper, la sfarsitul lunii aflu rezultatul biopsiei, dar e greu ca nu ma pot desfasura cum imi doresc. Sper sa ma fi ales decat cu o sperietura, dar va sfatuiesc sa va analizati alunitele, caci in tipul sarcinii zice-se ca se pot maligniza. nu vreau sa va sperii, asa de control, nu strica. Va pupam. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Hai ca ma speriasi! Si eu am avut o alunita sub san care a crescut in timpul sarcinii, pe urma s-a iritat de la sutien si in final a cazut. Acum nu ma supara deloc, aproape ca nu se mai vede vreun semn.