Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
maria_scu spune:
Salutari la toata lumea.Vad ca ati avut activitate nu gluma,nu am intrat de doua zile si aveti deja capitol nou.
Eu deocamdata pea multe simtome nu am in afara faptului ca ma dor sanii si o usoara senzatie de greata. In schimb aproape tot timpul aceea senzatie de vezica plina.
Ieri mi-am luat carnetul de gravida unde scrie toate analizele si ecografiile pe care trebuie sa le fac pana la sfarsitul sarcinii.
Saptamana viitoare voi merge sa-mi fac analizele,iar ecografie cred ca abia peste vreo doua saptamani.Sincer imi este cam frica sa merg sa fac ecografie ,teama de a nu fi ceva in neregula.
annare spune:
buna scumpele mele gravidutze...dar am de citit din urma nu gluma....ca si voi si la mine de vreo cateva zile au inceput greturile...in special daca beau apa...
maria tu unde stai in italia?
sapt asta trebuie sa merg sa fac analizele si imi este tare frica...in special de toxo pt k eu am doua pisicute si nu as vrea sa renunt la ele....se mai confrunta cineva cu problema asta?
in rest pupici pt toate
7+
klau_ditza spune:
fetelor, dar ce de activiate!!!!!!!!!!!!!!
nici nu apuc sa citesc totul, ca mai apare un nou capitol!
4+
HappyTummy spune:
Salutare mamici! Prima mea zi pe acest forum. Sper sa invatam multe una de la cealalta si sa ne ajute Dumnezeu sa avem bebei sanatosi! Va pupacesc!
May3 spune:
si eu am pisici in casa.
nu-s ale mele, sunt ale colegei de casa. nu le tine in casa decat peste noapte.
am vrut sa le faca analizele sa vada daca au toxmoplasma si cica nu le fac asa ceva la pisici aici in Uk.
sunt batuti in cap.
in Romania se face, aici nu....
Sapt viitoare ma duc la moasa si o sa-i zic ca am pisici in casa si sa imi faca test.
gravidutei cu pisici, sorrry ca nu retin nickuri inca. pana una alta spala bine mainile inainte de a manca si orice mananci. nu lasa pisicile in bucatarie pe cat posibil. si nu le mai schimba tu nisipul.
7+
racheel spune:
HappyTummy bun venit si felicitari Sarcina usoara si fara greturi sa ai.
annare nu te-am mai vazut de mult.Ma bucur ca esti bine.Lasa, greturile trec ele
maria cate saptamani ai?Nu vrei sa-ti faci semnatura?
klau
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
May 3 dar, acolo ce analize se fac?Ma gandesc ca trebuie facute si niste analize pe periaoada sarcii si acolo.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!