Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna dimineata fetelor abia apuc sa va citesc din urma scrieti la viteza luminii eu ieri nu am intrat deloc a fost sotul acs ca aplouat si cum lucreaza doar afara el a stat acs(ce bn ca mai ploua din cand in cand ca doar asa mai sta si el acs)am facut mutari in casa am mutat mobila dintr-o parte in alta am avut de treaba.Am vazut ca ati adus vorba de nastere naturala/cezariana eu una ce o fi o fi daca pot natural fff bine daca nu pot si o sa treabuiasca sa fac cezariana fff bine si asa important esa fie bine si copilul si eu ca apoi o sa ne descurcam noi.In legatura cu hainutele si eu as cumpara si acum sotul nu mai zic ca ieri vroia sa cumpere pampers ca a vazut nu stiu ce oferta si mie mi-ar place dar mi se pare prea devreme si nu vreau sa fiu superstitioasa dar..mai bn de la 7 luni incolo.CAMADY ma bucur ca esti bine sa te odihnesti mult pana trece perioada asta.Cam atat nu stiu ce sa zic eu sunt bine ieri -a durut burta iar ca la ciclu dar acum e mai bn raceala nu vrea sa plece am nasul infundat abia respir noaptea dar ce sa facem speram sa treaca va pup fetelor o zi cat mai buna aaa apropo am o intrebare voi va epilati cu ceara jos toata zona??ca eu nu a facut-o niciodata toata zona si as vrea sa stiu daca doare ff tare?Ca luni mergem sa facem ecografie si nu stiu cum sa fac sa ma epilez cu lama sa merg la cosmetica ?Mai vad pana maine dati-mi un sfat va pup
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi gravidutelor !

Azi cum sunteti?
Seidana alunga mami butoiul cu depresie/melancolie ,hai aci si varsa tot ce te macina, facem o spirala d-aia fantastica ( imi scapa numele alua care face spirale din oameni tinandu-se de mana ) ,si gonim gandurile rele !
FEtelor bolnavioare ,va doresc insanatosire grabnica. Pe noi ( si pe mine,si pe sot,si pe copil) ne incearca ceva viroza sau un pui de gripa de vre-o doua saptamani ... Ba mai tusim,ba mai stranutam,mai un junghi pe te miri unde ,dar o dam cu ceaiuri cu lamaie si miere,si vad ca nu se agraveaza.
Aa,si inca ceva,nasul infundat este tot un simtom al sarcinii,citisem asta in timpul primei sarcini,dar nu imi amintesc unde ...

De cateva nopti dorm tare prost , adorm pe la miezul noptii , ma trezesc din ora in ora,ma sucesc,ma invartesc,pe la 3 ma trezesc de tot,mai adorm pe la 6 , si daca ma trezeste PAul la 7-8 pic de somn mai tarziu. Voi cum dormiti? Sotz spune ca nu sunt destul de obosita ,de aia nu am somn ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Scuzati greselile de ortografie sunt grabita cateodata si nu am rabdare sa stau sa recitesc totul
P.S.SEIDANA capul sus si eu mai am cateodata stari de astea ca nu am chef de nimeni nimic si ma enerveaza absolut orice(si sotul) incearca sa mananci o bucatica de ciocolata cu lapte/alune ce iti place ca ridica nivelul umorului la mine functioneaza sau uita-te la o comedie care sa te inveseleasca o pupa MARE

Mergi la inceput

Nasul infundat e simptom de sarcina?Chiar ca nu stiam e bine de stiut si asa e toata sarcina ca eu cateodata am impresia ca ma sufoc.Apropo autorul spiralei e Gregorian Bivolaru mi-am adus aminte ca am vazut la stiri ceva legat de el dar cum se cheama spirala nu stiu.Si eu am insomnii tot asa adorm la 11-12 ma trezesc la 3 iar adorm iar ma trezesc si dimineata sunt cu fundul in sus ca sunt mai obosita ca inainte de a adormi.Poate trece odata cu trecerea saptamanilor si dupa 3 luni o sa dormim ca ingerasii.Fetelor voi ce sport faceti acum?Sau v-ati oprit cand a venit barza?Eu as vrea sa fac iar inot dar nu stiu daca e prea devreme sau sa astept sa treaca primele luni..o sa intreb doctorul luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lali , de spirala de la MISA vorbesti ? a lui Bivolaru?

Poate indepartam radiatiile astea obosite de la soare !

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

Buna dimineata fetelor abia apuc sa va citesc din urma scrieti la viteza luminii eu ieri nu am intrat deloc a fost sotul acs ca aplouat si cum lucreaza doar afara el a stat acs(ce bn ca mai ploua din cand in cand ca doar asa mai sta si el acs)am facut mutari in casa am mutat mobila dintr-o parte in alta am avut de treaba.Am vazut ca ati adus vorba de nastere naturala/cezariana eu una ce o fi o fi daca pot natural fff bine daca nu pot si o sa treabuiasca sa fac cezariana fff bine si asa important esa fie bine si copilul si eu ca apoi o sa ne descurcam noi.In legatura cu hainutele si eu as cumpara si acum sotul nu mai zic ca ieri vroia sa cumpere pampers ca a vazut nu stiu ce oferta si mie mi-ar place dar mi se pare prea devreme si nu vreau sa fiu superstitioasa dar..mai bn de la 7 luni incolo.CAMADY ma bucur ca esti bine sa te odihnesti mult pana trece perioada asta.Cam atat nu stiu ce sa zic eu sunt bine ieri -a durut burta iar ca la ciclu dar acum e mai bn raceala nu vrea sa plece am nasul infundat abia respir noaptea dar ce sa facem speram sa treaca va pup fetelor o zi cat mai buna aaa apropo am o intrebare voi va epilati cu ceara jos toata zona??ca eu nu a facut-o niciodata toata zona si as vrea sa stiu daca doare ff tare?Ca luni mergem sa facem ecografie si nu stiu cum sa fac sa ma epilez cu lama sa merg la cosmetica ?Mai vad pana maine dati-mi un sfat va pup
8+

Apropo de epilat total cu ceara. Eu fac asta de cand ma stiu......deja nu mi se mai pare dureros. Dar de cand sunt insarcinata am evitat sa fac asta .............tinand cont si de problemele mele cu sangerarea, imi e cam frica . Asa ca dau cu lama si e tare naspa ca nu sunt obisnuita. Dar pana trece perioada critica n-oi muri.

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Da mai,de spirala de la Misa! Ee,noi ne inspiram doar la concept ,ca motivul e altul asta al nostru !
Despre nas infundat,asa am impresia,ca tine cam toata sarcina. Cel putin la Paul tot timpul aveam senzatia ca am narile opturate ,la un moment dat m-am obisnuit cu senzatia.
Eu nu o epilez pe dansa cu ceara, am incercat o singura data,si din cauza nepriceperii celei care ma epila,nu am mai vrut a doua oara. Dar m-as apila inainte de nastere si pe craci,si la dansa cu ceara ,poate nu mai inteapa asa .

App de radiatii,nu se deschide linkul de pe pagina trecuta .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

http://www.jurnalul.ro/stiinta-tehnica/tiin/explozia-solara-trece-de-scutul-pamantului-568729.html

Am mai trecut inca 1 data linkul.

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor care doriti am contul de email si parola ptr poze.

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna ziua fetelor

Azi m-am trezit cu wc-ul in brate.Asta este...dar amar rau de tot.

Si eu ma epilez cu ceara de 14 ani. Unele prietene m-au sfatuit sa nu ma mai fac ca imi da contractii.Eu pana acum cu ceara m-am facut singurica acasa, si cred ca o sa mai continui daca nu o sa ma doara.

Daca nu suportati durerea sa nu va faceti cu ceara.Sau cum a fost Camady cu sangerari....Nici eu nu m-as fi facut.

camady, mai ai aceste sangerari?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput