Puiuti de Sept-Oct 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

oanaiasi, pai tocmai de aia iti recomanda mama ta cezariana, pt ca e moasa, si toata viata a vazut cum se chinuie femeile sa nasca si prbabil ca a vazut si ce complicatii pot aparea si numai gandul ca fetita ei va trece prin asa ceva e de neconceput. Stiu, ca placa asta mi-a pus-o si maicamea, ca si ea e cadru medical, nu moasa, dar a vazut si ea nasteri naturale. Si desi a avut si ea doua nasteri naturale, amandoua rapide si refacere foarte buna, tot incerca sa ma convinga ca nu e chiar asa cum cred eu, ca la cezariana nu te doare decat putin dupa, blablabla...Adevarul ca nasterea naturala nu-i floare la ureche, corpul face niste eforturi uriase, dar Doamne Doamne ne-a construit sa putem face asa ceva.

Si soramea era setata pe cezariana rau de tot inainte sa ramana insarcinata, stiu ca tot ma contraziceam cu ea pe tema asta cand eram eu insarcinata cu David. Pana la urma a nascut natural, asa a sfatuit-o dr ei, si a fost foaaaaaarte fericita ca a facut alegerea asta, mai ales ca a stat in salon cu o mamica care facuse cezariana si... nu mai dau amanunte picante.
Nu incerc sa te conving sa-ti schimbi parerea, Doamne fereste, orice femeie stie ce-i mai bine pentru ea si ia decizia care i se potriveste mai bine.

Eu nu m-am cantarit inca, maine dimineata o sa am socul cu pricina, nu ma cataresc seara ca nu vreau sa intru in depresie...
Dar eu inca nu ma retin de la nimic, mananc de toate, inclusiv muuulta ciocolata.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Lalli, nu mi-am dat seama ca din postarile mele transpare ca imi fac griji :)

adevarul e ca-mi fac
mai ales pt faptul ca pe aici nu prea te baga astia in seama.

n-am anomalii in familie, mai putin faptul ca ambii parinti au murit de cancer destul de tineri. 60 de ani. :(

eu v-am pupat, plec spre casa.
aveti grija de burtici

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Uli, ai grija cu cioca, ca are cofeina si ii dai ritm alert puiutului :)

gata, am plecat

7+

http://www.zebraroz.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Pana pe 28 mi-am luat concediu, am fost la munca azi si mi-am anuntat sefii, nu le-a picat deloc bine.. mai ales ca eram trecuta in program si azi si maine, ba chiar maine cu 13 ore de munca.
Medicul de familie abea azi m-a luat in evidenta, eram hotarata sa nu ii spun pana nu vad eu ca totul e ok cu bebe, dar asa a fost sa fie. si aveti grija de voi.

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu ziceam ca ma confrunt cu fisuri anale din cauza constipatiei. Am reusit s-o mai dreg cu uleiul de masline dimineata pe stomacul gol si cu ceva iaurt cu tarate si prune uscate. N-am scapat de tot pt ca, din pacate, in perioada de greturi am mancat cam nesanatos. Adik cartofi prajiti, paine prajita, masline. Pt ca astea le-am putut inghiti. Sper sa treaca greata de tot si sa pap mai sanatos.
Legat de alimentatie, sa nu uitam totusi ca nu mai sunt aceleasi virusuri si bacterii ca in trecut. Au suferit mutatii si sunt mult mai violente. Acum nu zice nimeni sa cadem in extreme, dar sa ne ferim de ce e mai riscant putem. Adik carne cruda, lactate nepasteurizate. Eu de exemplu am o slaninuta in frigider la care nu renunt nici moarta ca e facuta de bunicul meu si stiu sursa, plus ca bacteriile stau in muschi de obicei nu in grasime. Mezeluri oricum nu mananc iar lactate acum mananc din cele pasteurizate. Eu de obicei cumpar branza din piata de la tarani, acum le evit pentru ca totusi nu cunosti omul si nu stii cum produce alimentul. Eu zic ca e un minim de precautie, nu ma apuc acum sa renunt la ceaiuri, ca daca te uiti pe net, aproape orice planta e contraindicata. Bineinteles ca acum depinde si de piticii fiecaruia.

Natalia eu am intrebat cum ai nascut. Si sunt extrem de surprinsa ca ai gasit medicul dispus sa te asiste la o nastere naturala dupa ceza. Eu mi-as fi dorit foarte mult sa nasc natural prima oara dar am ajuns la ceza. Iar acum mi-am luat gandul pentru ca mi-au spus mai multi medici ca nu se poate. Ma bucur pentru tine si te invidiez totodata

bujo mami de Filip si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Bujo - am gasit unul la fel de nebun ca si mine si de la inceputul sarcinii i-am tot zis ca daca nu se pastreaza motivul primei cezariene eu vreau sa nasc natural...el da si da, sa vedem, etc...iar dupa nastere, care a fost super accelerata si solicitanta pentru el (nici nu apucasem sa semnez in fisa ca sunt de acord sa nasc natural dupa cezariana)mi-a zis - ok...ai nascut cu curajul tau pe coronarele mele
Dar tre sa recunosc ca a fost ok! si de data asta m-a intrebat cum am de gand sa nasc, i-am raspuns ca natural, iar el a zis ca asa se gandea si el Sa dea DD sa se poata si sa fie totul in regula!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Eu ziceam ca ma confrunt cu fisuri anale din cauza constipatiei. Am reusit s-o mai dreg cu uleiul de masline dimineata pe stomacul gol si cu ceva iaurt cu tarate si prune uscate. N-am scapat de tot pt ca, din pacate, in perioada de greturi am mancat cam nesanatos. Adik cartofi prajiti, paine prajita, masline. Pt ca astea le-am putut inghiti. Sper sa treaca greata de tot si sa pap mai sanatos.
Legat de alimentatie, sa nu uitam totusi ca nu mai sunt aceleasi virusuri si bacterii ca in trecut. Au suferit mutatii si sunt mult mai violente. Acum nu zice nimeni sa cadem in extreme, dar sa ne ferim de ce e mai riscant putem. Adik carne cruda, lactate nepasteurizate. Eu de exemplu am o slaninuta in frigider la care nu renunt nici moarta ca e facuta de bunicul meu si stiu sursa, plus ca bacteriile stau in muschi de obicei nu in grasime. Mezeluri oricum nu mananc iar lactate acum mananc din cele pasteurizate. Eu de obicei cumpar branza din piata de la tarani, acum le evit pentru ca totusi nu cunosti omul si nu stii cum produce alimentul. Eu zic ca e un minim de precautie, nu ma apuc acum sa renunt la ceaiuri, ca daca te uiti pe net, aproape orice planta e contraindicata. Bineinteles ca acum depinde si de piticii fiecaruia.

Natalia eu am intrebat cum ai nascut. Si sunt extrem de surprinsa ca ai gasit medicul dispus sa te asiste la o nastere naturala dupa ceza. Eu mi-as fi dorit foarte mult sa nasc natural prima oara dar am ajuns la ceza. Iar acum mi-am luat gandul pentru ca mi-au spus mai multi medici ca nu se poate. Ma bucur pentru tine si te invidiez totodata

bujo mami de Filip si 11+

Bujomama mea sufera de constipatie de ani buni, a fost chiar operata de hemoroizi acum 5 ani si se trateaza cu ulei de parafina(2 lingurite dimineata pe stomacul gol)si crusin. A dat rezultate.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata. Alina, lary va doresc insanatosire grabnica.
Alina probleme cu sangerarea ai mai avut? Secretia are culoare normala acum?

11+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata fetelor...
Va doresc o si buna, ca eu m-am trezit cu o stare de depresie...

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata fetele ,

Azi m-am trezit ok dar m-am enervat cand am ajuns la munca si am citit un articol despre eruptia solara de la inceputul saptamanii. Mai precis articolul asta : http://www.jurnalul.ro/stiinta-tehnica/tiin/explozia-solara-trece-de-scutul-pamantului-568729.html

Oare oamenii astia exagereaza sau chiar ar trebui sa ne facem griji ? Poate e cineva pe aici care stie mai multa fizica si ne poate linisti.

Ma bucur ca azi e vineri. Vreau sa vad in seara asta Romanii au talentsi sa ma odihnesc in we.

Mai am o problema ...voi cum faceti mancare cand va e greata ?Poate stie cineva vreo strategie ca eu sa mor si nu ii dau de capat.

Gata. am scris mult

Va!

Oana 8+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput