Mar-Apr 2011(154)Bv marin_ioana!Bv madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata fetele si de la mine!
-ieri am stat mai mult la calculator, si binenteles seara cine se vaita- in gand- de dureri de oase pelvine? frate, parca se despica ..le simteam si in pat cum ma rupdiseara ma duc sa vad un fotoliu pliant, si poate maine imi pun fundul domnesc pe un fotoliu comod, si nu mai stau pe scaunul asta tare ca piatra
- azi dim la 4,in perioada de insomnie pana la 6.30 cand suna ceasul sotului,am avut cosmaruri cu ochii deschisi ca nu-mi incap 2 paturi de bebici in camera lor plus,fotoliu pliant, dulap haine si 2 scaune de masasunt paranoiaastia nici nu s-au nascutas vrea sa-mi fac o spalatura de creier si pana la nastere sa nu ma mai gandesc la nimic..ma intrebam dc aceste insomnii trec imediat dupa nastere.ca acum ma pot tezi laorice ora din noapte, si sunt fresh.chiar poti face nopti albe, si tot fresh sunt..presupun ca dup-aia,oboseala de peste zi, isi spune cuvantul..

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Nu am mai intrat de multisor pe aici, dar in ultimul timp am mai putin timp, ca am intrat cu casa in renovare...

Inainte de a scrie cate ceva despre noi vreau sa urez felicitari Madutza_bra, Marin_ioana, rhyanna, ghimihaela, Alina.n ptr bebei vostrii scumpi. Va urez refacere rapida, bebei sanatosi si papaciosi ..si necoliciosi

De asemenea urez in continuare nastere usoara bubulina_mica, bb_yasmi, Ruxandrada, cristina_ph si dorinutz@ sa aveti o recuperare usoara si bebei sanatosi si papaciosi.

Pana in martie mai intru eu ca sa urez si celorlalte fete..cu toate ca va doresc la toate sa aveti parte de o nastere/operatie usoara, o recuperare rapida si bebei sanatosi si papaciosi

Despre noi, suntem ok, crestem frumos, luni am fost la control, bebelina are peste 2600g si e lunguta, cum ar trebui sa fie un bebe de 36 sapt., deci e mai avansata cu 2 sapt, e tare scumpica si de abia astept sa o tin in brate. Eu sunt tot mai obosita is solicitata acum cu renovarea ca trebuie sa stau sa adun mizeria care se face, sa ma mai ocup si de fata si catel, sa-i scot la parc, sa fac mancare, sa calc, sa fac curat...deci is bagata rau in treburi..si daca va spun ca nici timp nu am avut sa-mi fac bagajul, ma credeti?! ee o scoatem noi la capat ...
Avem si noi deja operatia programata pentru 25 martie, vineri, deja mi-a dat si biletul de internare, dar am o mare problema..ca trebuie pana atunci sa gasesc cu cine sa o las pe Stefi...mai ales ca-i vineri si toti muncesc...vom vedea..

Hai ca m-am lungit, merg sa mai scriu si la buburuze si apoi sa ma apuc de trebuir sa le termin pana la 2 ca apoi trebuie sa-mi inscriu fata la gradinita.

V-am pupat si va urez la toate o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Dorinutz mneam chiar ca-s buni! Imi iau si eu azi.
Buna dimineata mamici, vad ca nu a aparut de ieri dupa masa nici un bebe, ft bine . Sa fiu si eu pe faza.
Giulia multumesc de sfaturi, deci cam le am pe toate! Azi imi pun toate lucrurile aranjate frumos, le am de mult luate, dar nu le-am pus pe toate in geanta. O sa ma duc si pana la DM sa iau absorbante de alea de lauze ca am luat ceva, dar nu imi plac.Am niste absorbante de la o prietena ce a nascut la privat , super faine si mari, dar sunt numai 2.
Pampers am luat doar 1 cutie cu 42(2-5 kg).Destul pt inceput.
Miriam este o gimnasta si jumatate, cu toate ca nu mai are loc saracuta, dar gaseste ea modalitati, aseara isi intindea piciorutele prin parte dreapta a burticii mele, stateau asa in afara burticii ca o gogoloata. Si o facut miscare de numai, parca era cutremur domn'le.
De doua nopti ma trezesc la 5 si nu mai pot dormi, dar nici sa ma trezesc nu pot, si nici la amiaza nu am somn. Ei dar asta nu ma deranjeaza, sa mai stea bubulina la caldurica.

Feli cu Miriam in burtica 37 +
AMR 3S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Yasmi, eu te intrebam despre inducere. Ca nu am retinut motivul la tine... Si mie o sa-mi declanseze medicul nasterea, intre 15 si 20 martie, pentru ca pleaca din tara pe 20.
Spuneam ca va tin la curent cu lactuloza de la Humana, intr-adevar da rezultate, gata constipatia (deja de la prima doza)!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 32+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

medeea ce anume vrei sa stii?? iti pot trimite un PM mai tarziu cu detaliile pe care vrei.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 3 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

pisuc - tu mai erai cu Rh negativ? in ce sapt. ti-ai facut ultimii anticorpi? ti-ai facut vaccinul in sapt 28,nu? si cand ai repetat , ti-au aparut Ac sau nu? de curiozitate..eu nu stiu dc sa-i mai repet..oricum se dozeaza dupa nastere in primele 24-48h,nu?

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

bb_yasmy In titlu incap cam 3 fete..eu zic sa tinem titlul pana apar alte fete. Si eventual putem sa lasam in interior niste urari. Ce zici?

Viss tu vrei sa treaca insomniile? O sa treasca sigur, cand o sa vinsa bebici o sa-ti vina sa dormi din orice pozitie de oboseala

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 9 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Yasmi, motivul, atat.
Fetele, eu am burta pana la genunchi de doua luni, ma intreb cum o sa arate cand se va lasa...

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 32+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Picky_toto felicitari pentru rezultatele bune la eco. Ma bucur ca ai mai intrat. O sa-ti trec programarea in listuta

Felicitas] sa stii ca sunt foarte buni si cei cu cioco si cei cu musli

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 9 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Neata burtici frumoase,

ce harnice mai sunteti, nu va pot prinde din urma :)... Noi suntem bine si ne-am trezit fara contractii. Sunt fericita de numa, pentru ca-mi doresc foarte tare sa mai stea bebe macar pina implinim 39 de saptamani. Am eu piticii mei chiar daca mi-e un dooooor de asta mic de nu mai pot. Vreau sa-i vad fetisoara, sa-l pup si sa-l iubesc taaare-tare! Alta e ca de luni incepe zodia pestelui si eu si sotul ne dorim un copilas pestisor (dar asta e cel mai putin important).

Vad ca foarte multe dintre voi nu a-ti prea baut cafea in sarcina. Eu am baut zilnic incepind cu cea de-a 14 s cite o cafeluta cu lapte. Sper din suflet sa nu-i fi facut rau lui bubu, dar mi-a facut bine cafeluta de dimineata, eu avand tensiunea foarte joasa. Plus ca la mine cafeaua mai are si un perfect efect diuretic.

bb_yasmi am pregatit motatele pentru tine...sper sa le scuturam pentru tine inaintea mea!! Ma bucur ca Mada si bubulina sunt bine.

roxy si tu astepti marele eveniment ca si mine, adica fara programare. Pe mine ma ia cu tremur fiecare contractie mai dureroasa. Si tu mai ai putin-puptin si-ti vezi puiul mic.

Simo sper din suflet sa treceti peste varicela tu si bebe. Ma rog pt. voi sa va fereasca Dumnezeu!

Strumphita sunt foarte curioasa cum va iesi camera bubulinei. Sa ne bucuri ochiul cu ceva poze neaparat!!!

Pupici fara exceptii pentru toate celelalte fete. Si lasati contractiile sa-si faca treaba si nu va mai stresati din cauza lor...Eu le am din 17s si am ajuns fericita cu bebe sanatos pina la 38+.

Felicitari sarbatoriteor de azi shi sotului Anaxenei!!! Multa sanatate!

Dino 38+

Mergi la inceput