Mar-Apr 2011(154)Bv marin_ioana!Bv madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

irinuca - subscriu la ce a zis yasmi- fructe la greu.ceai cu miere de albine si 2 felii de lamaie,pe care sa le mananci si pe ele, portocale..nu a existat de 4 luni de zile nici o zi fara cel putin o portocala pe zi..eu nu am luat nici cand a facut sotul meu raceala cu febra= temperatura > 38 grade.intre 37-38 este considerata stare subfebrila, si nu se recomanda sa luati nimic, gravide sau negravide, este reactia organismului la factorii straini nefavorabili,nu treb sa ne imuibam cu medicamente,nu?
multumesc fetelor ptr aprecieri. eu nu mai vad dc imi creste burta sau nuptr dulapior bebici, m-am gandit si am si facut o perdeluta alba cu cirese albastre pe ea, sa nu se puna praful..dar astept o zi cand sotul va fi mai cooperant cand vine acasa si-i zic ca mai vreau si eu 2 cuie cu bormasina acolo, si acolo..si dincolo

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Strumphy fie intr-un ceas bun si Casa de piatra!Secretoaso! Ne spui tot felul de detalii de pisici, mancare, haine si asa eveniment sa nu anunti...Meriti

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 9 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf felictariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! sa inteleg ca de asta ai lpsit atunci, nu???

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 3 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

fetelor vreau sa va mai intreb si eu ceva... sper sa nu radeti de mine dar chear nu stiu.se poate rupe apa sa ai 2 contractii si dupa sa nu mai ai nimic sa revina totul la normal??

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus

Dya se poate rupe apa si sa nu ai de loc contractii. Eu asa am patit. Dar daca se rup membranele nu mai stai de loc, fugi la spital.
Si daca nu e timpul inca sa nasti, trebuie monitorizat bine pt ca este risc de infectie la bebe

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna fetele!
mai mai tineti minte?
Azi mi-a adus si mie sotul laptop=ul la spital si in sfarsit am activitate.

Eu sunt bine. Nu mai am contractii si daca stau cuminte voi ajunge cu bebe la termen.
ieri am facut eco, nu mai am nici urma de hematoame, iar fluturasul meu are 1900 g.

dr zice ca maine s-ar putea sa plec acasa, ceea ce ar fi super.

Acum trebuie sa recuperez macar capitolul acesta ca vad ca sunt in urma rau.

Felicitari madutza_bra!!!
Bine ai venit pe lume Catalina-Ioana!

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 31+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

dorinuta tocmai ca nu stiu daca s-a rupt apa. sincer mi e si ruine. aseara am si am avut orgasm si mie frica sa nu fi confundat cu ruperea apei. dupa vreo ora am avut 2 contractii dureroase , am luat no spa si au trecut in schimb ma durut spatele toata noaptea.acu ma simt normal ca si pana inainte de.poate fi cofundata ruperea apei cu orgasmul??

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus

Acum am vazut si mesajul 2. Daca s-au rupt membranele nu curge numai odata apa, continua sa curga. Daca numai atunci ai vazut ca se uda chilotul e posibil sa fi fost sperma sau secretie mai apoasa de la tine. Urmareste atenta daca te mai uzi ca atunci pot fi membranele rupte, si atunci fugi la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Sabrya, ma bucur ca esti bine, te asteptam acasa!
Strumphy, felicitari, casa de piatra!
Yasmi, banuiesc ca greata si senzatiile de voma sunt si semne ca se apropie momentul, nu? Parcca asa am citit.
Si mie mi-a fost greata azi si toata ziua mi-au venit inapoi icrele de dimineata. N-am mancat decat o felie. Asa am patit si ieri de la o felie de file de peste... Probabil stomacul meu nu mai vrea peste. Sau bebe?
Giulia, multam ca mi-ai adus aminte de cursurile despre alaptat. Le am salvate, o sa ma apuc si eu sa le citesc.

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

strumf felicitariiii! si casa de piatra!!!!!!!

cami suntem bine,eu m-am refacut dupa nastere nu ma mai doare nimic

Mergi la inceput

Lavi la ultimele 2 eco mi-a zis ca e fetita si deci eu cred ca asa o sa si ramana. Dar dupa ce au facut ping-pong cu mine o perioada, am zis ca nu mai spun sigur 100% e aia sau aia. Oricum eu deja cand ii vorbesc ii spun Nicoletta cum vreau sa ii pun numele .
Alina06st cu placere dar nu eu ti-am amintit de cursuri ci Irinuca. Eu nici nu stiam de ele. Eu ti-am zis doar din experienta mea personala
La multi ani sarbatoritelor de azi si din partea mea.
SSabrya ma bucur ca sunteti bine, sa ai grija in continuare cum trebuie. Dar cred ca nu ai stare acolo fara Bryana, nu? Asa am fost si eu cele 4 zile cand am fost internata cu hemoragia la inceputul sarcinii si eram fara Giulia.
Irinuca, sanatate si din partea mea. Incearca sa dormi, ajuta cu durerile de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Gata, am pus burta la cale ... dar vad ca asta mica tot nu misca...cred ca doarme o sa ma asez acusi cu burta in sus sa incerc sa o trezesc sa vedem ce spune

Yasmi, nu, nu din cauza sforaitului nu dorm... ca eu cand incepe el sa sforaie, sau pana incep eu sa-l aud dorm in pat cu el si dupa imi iau catrafusele si ma mut in camera alaturata, acolo unde o sa ii fac camera bubulinei, am un pat mare dublu pe care il pastrez doar pentru ca primele 3-4 luni pana isi face bebe un program o sa stau cu el acolo in camera, sa il lasam pe daddy sa doarma ca el merge la munca si sa nu fie chiaun de somn de la plansul lui bebe eu totusi sper sa am o bubulina cuminte ca mine, ca eu cica am fost tare cuminte, papam si dormeam ... el mi-a spus soacra a tinut-o numai intr-un plans non stop ca ii venea sa isi ia campii si cica daca el ar fi fost primul baiat nu l-ar mai fi facut si pe al 2 lea la cat a avut de tras cu el desi i-a cam urat sa aiba parte de bebe urlator asa cum a fost el sa vada cat a chinuit-o, imi vine sa maq duc de pe acum sa ii spun ceva , ca stitit voi, ce ureaza mamele se cam indeplineste Multumesc de urari si da, atunci cand am lipsit am avut toata familia pe cap, surori, parinti, nepoate, cumnati, toti cazati la mine in casa, a fost cam ca la turnul babel, ca nah eu trebuia sa traduc din ro in engl, si invers si din ro in ita si invers ca au fost si nepoatele si sora din italia ... vai capu meu atunci , dar a fost frumos

Dorinut@ numai daca vii la London te las sa scoti atatea dupa mine Multumesc de urari si sa dea Domnul sa fie in cel mai bun ceas

Alina06 , multumesc frumos si tie de felicitari

Ssabrya, ma bucur ca bebe e bine si tu la fel, acum ca ai laptop poate trece timpul mai usor in spital

E soare si frumos aici, cam rar la Londra, ieri a plouat si a fost tare urat... as iesi sa ma duc sa cumpar cate ceva sa fac o pizza, mi-a reamintit speranta de asta ca si al meu barbat vrea pizza de vreo cateva zile si eu am spus ca o sa ii fac dar nu am tot ce trebuie, deci ia sa ma duc eu sa cumpar ce imi trebuie sa prestez o pizza pentru diseara la cina

Ma duc sa ma fac bella si rapitoare si sa ies pana la colt sa cumpar sunca si masline deci observati pentru ce atata efort, numa` pana la coltul strazii

Ne auzim mai tarziu

_
Mind the Bump!34+ Sophia Nicole

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput