Mar-Apr 2011(154)Bv marin_ioana!Bv madutza_bra!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata burtici

La multi ani IONALES,XEO si sot de ANAXENA!!!

Ce bine ca bb papa la titi inseamna ca va veni repede si lapticul la mada

Eu sunt cam rupta de oboseala ca piticul mai mult a stat treaz azinoapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Viss, burtica este minunata...tot mai mare!!! Imi place mult perdeaua ca este super vesela ...Si ce de hainute avem noi acolo..

Ally , Eduard 33 sapt bebe

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

La multi ani IONALES,XEO si sot de ANAXENA!!!
Am schimbat si semnatura!!! Am intrat in saptamana 38, cu bebe in burtic, vedem saptama viitoare cum suntem. Deocamdata liniste la noi, doar chestiile uzuale contractii, dureri scurte si bebe miscacios.
Cred ca pe weekend, vom avea o gramada de bravo.

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da, ally- initial am vrut sa le fac camera pe lila deschis, asa e culoarea peretelui si a lustrei. apoi m-am razgandit.am zis ca treb sa fie mai multicolorasa-mi inspire bucurie , fericire..si draperia asta chiar ma face sa zambesc de fiecare data cand o privesc, chiar dc camera nu-i amenajata inca, pana la 3 luni cand ii mut la ei,vor sta cu noi
si hainutele - le-am primit, cand au inceput sa curga nu s-au opriteu am luat 2 biberoane, 2 suzete, perie de spalat biberoanele si termometru apa, cu toate ca stiu ca se testeaza cu incheietura mainii sau cotul nostru,mi-a palcut ratusca care il are incorporat lucrurile pe care le luam ptr ei, ne incanta asa mult si noua sufletultati de-abea asteapta sa cumpere masini cu telecomanda si avioane sa se joace si el nitelil trag efectiv de maneca cand trecem pe la raioanele astea

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

viss ce burtica mare ai..e super ,tare frumos ai pregatit hainutele de bebici

pisuc imi plac hainutele pe care le-ai luat pt bebe mic,cred ca abia astepti sa-l vezi in ele, eu doar ce am spalat o masina cu hainutele murdare
stiti ce face pustiul meu? de cateva ori cand il schimb de pampers face cate un pisu in sus si isi uda hainutele de pe el asa ca trebuie sa-l schimb iar

lavi AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Viss pup burtica frumoasa cu comori ascunse . Ai pregatit ceva ceva pt bebici. Marti fac si eu poze cu tot ce am aranjat pt bebic.
Exact asa e si termometrul meu pt baita: ratusca

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 9 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

alina.n exact la asta ma ganeam intr-o zi, ca bebicul o sa-mi traga niste jeturi de pipilic.tre sa fiu atenta

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 9 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

daa dorinut baietii astia sunt tare smecherei

lavi am vazut si pozele de la albumul tau, arati tare binee mami kg alea nu se vad niciunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Alina, tu cum esti cu operatia? Te lasa sa te must sa faci treaba? Ai dureri, ai folosit ceva, centura...?

Multumesc miki si yasmi, am inteles cum e cu pusul la san

in S 30+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Tare vorbarete mai sunteti burticilor si mamicilor , ca am vazut ca ne mai scriu eu !

La multi ani XEO, IOANALES SI SOTULUI ANAXENEI, SA FITI SANATOSI , FERICITI SI BURTICUTELOR LE UREZ NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI SI LA TERMEN!

Pisuc si multumesc din suflet pentru raspuns. Eu am luat finet de 60/90 vreo 3 sau 4 bucati, dar daca tot ziceti voi ca exista si la metru o sa iau si asa, sa fie! Pampersi am luat new born de la Pampers ultra dry( punga alba) pentru 2-5 kg si am 78 de bucati. Nu am luat mai mult de o punga ca nu stiu cu cat se naste bebe si daca e mai maricel ii iau altii, sa nu il stranga astia. Asa am fost sfatuita de o mamica.

Rhynna bine ai venit acasa! Abia astept sa vad si eu poze cu bebelina. Am retinut ce ai spus de magazinul ala Dm, doar ca eu nu stiu pe unde o fi, dar ii dau un search pe net sa vedem.

Adri28 bine ai venit la odisee, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!

Cristina ph nu stiu ce sa iti raspund, eu am renuntat la epilatul cu ceara inghinal de prin sapt 26-27 intrucat m-au apucat niste contractii dureroase, de nu ma mai puteam misca si am zis ca nu o fi foc, asta este, sunt bune si lama si crema epilatoare. Cel mai bine ar fi sa intrebi la cosmetica, poate au ele ceva. Mie imi punea fasii mai lungi, tocmai ca sa nu mai simt durerea asa rau, dar pe moment , tot e durere.Felicitari pentru data nasterii stabilita.

Picky toto felicitari si tie pentru data nasterii stabilita, sa stea bebe in burtica pana atunci!

Simo tu nu ai incercat pana acum Millzucker de la Humana???? Nu mai sta cu asa dureri. Tu bei lapte in fiecare dimineata??? Sa stii ca la mine are un efect miraculos, desi eu de hemoroizi nu am scapat nicio secunda, imi vine sa mor, ca ii am de la inceputul sarcinii, dar constipata nu mai sunt.

Yasmi sa mai treaca din contractii si iti multumim ca ne tii la curent despre Madutza. Abia astept sa primim vesti si despre tine. Hai ca numai maine nu e poimaine, vb aia.

Si nu in ultimul rand, vreau sa ii fac si eu galerie BULINEI! Nastere usoara mamico,sa ai un bebe sanatos si mancacios si sa vina lapticul cat mai repede!

Despre mine eu am tot burtica tare ca piatra, iar bebe daca nu imi da la picioare. Ma mai apuca si durerile de spate, dar speram sa stea bebe cumintel pana saptamana viitoare.

tuturor fara exceptii.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput