FIV 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Gabi deci sa inteleg ca ai un singur FIV, nu doua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Am facut FIV complet cu stimulare o singura data si dupa 9 luni ET cu embrioni congelati.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Buna,dragalaselor!Gabita cand ai putinel timp liber,sa pupi un piciorus de Simonica din partea mea, si un degetel mic de la manuta.Imi curg balutele dupa ei Corinuta si pentru tine am aceeiasi rugaminte.M-ati socat ce solidaritate poate exista pe acest forum .Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Copilutzu, am citit despre problema ta pe forum si imi pare f. rau ca treceti prin asemenea greutati.
Iti doresc din suflet sa reusiti, indiferent ce cale alegeti.

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Copilutzu, daca mie mi te adresai (cu Corinuta ), iarta-ma dar nu am inteles care era rugamintea catre mine. As vrea si eu sa am un piciorus si degetel de o Simonica sa pup, dar nu am inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna seara, dragele mele

E multa liniste in acest sfarsit de saptamana ... asa ca indraznesc si eu ...

Sunt nou venita ... relativ ... pentru ca va urmaresc de ceva timp ...
Deja faceti parte din familia mea, sotul meu va cunoaste, colega mea (de sv) la fel.
Am fost si sunt alaturi de voi, am stat cu emotzii, m-am bucurat si m-am intristat cand am citit mesajele voastre.

Pana a descoperi acest forum, nu prea stateam pe net si nu-l intelegem pe sotul meu care avea o multime de "prieteni virtuali". Acu intru in fiecare zi, sau chiar de cateva ori pentru a afla noutati despre voi.
De la voi si din celelalte subiecte am invatat foarte multe lucruri, dar in primul rand ca sunt foarte multe cupluri cu probleme care lupta si chiar daca nu reusesc de prima data, o iau de la capat.
Eu sunt o fire mai pesimista, dar alaturi de voi vreu sa prin curaj si sa lupt pana cand voi avea si eu (noi) un BB.

Maine voi face injectia cu Dipherelin (ziua 21). Iar pe 17 nov voi incepe stimularea cu Menogon. Se pare ca sunt singura la "FIV de iarna" si singura la Giulesti ?!

Chiar daca v-am urmarit indeaproape in ultima vreme, am foarte mari emotii si o multime de intrebari ...
Contez foarte mult pe sprijinul vostru si va multumesc inca de pe acum

Sper si ma rog la Dumnezeu sa fie alaturi de noi toate si sa ne ajute.
Va pup dulce, Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Ellena,
bine ai venit, dar iti doresc sedere cat mai scurta - sa reusiti cu FIV-ul din prima! Si te rog nu mai fi pesimista!
Va doresc sa fie intr-un ceas bun inceperea tratamentului!

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Bine ai venit Ellena! Iti urez mult succes si sa se lase cu cel putin un bb din prima incercare. Poate ne spui povestea ta, cum ai ajuns la FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Multumesc pentru primire si incurajari.

Cloe, din cate stiu, tu ai doi bebici mici, mici, mici acolo la tine in burtica si cred ca esti in al noualea cer, chiar daca perioada de sarcina nu e tocmai usoara. Abia astept sa am si eu greturi ... "vor fi cele mai placute" . Ai grija mare de tine !

Denisa, Te admir mult, de la tine am invatat ca daca nu o sa fie totul OK, trebuie sa ma ridic si sa o iau de la capat. Multumesc si curaj in continuare !

Despre mine, ce sa-ti spun ?
Am descoperit acu vre-o 5 ani ca lucrurile nu sunt tocmai cum ar trebui sa fie, am probat tratamentele medicilor din provincie inca vre-o 3 ani ca intr-un final sa se convinga si ei ca situatia ii depaseste. Asa am ajuns la Giulesti - la recomandarea lor. Aici , dupa spermograma si un trat hormonal al sotului ni s-a spus ca cea mai sigura e inseminarea cu sperma de la donator. Am mai asteptat inca vre-o 6 luni analiza cromozomilor X de la Cantacuzino, am mai avut niste necazuri in familie (mi-a murit mama), am asteptat dr. endocrinolog sa vina din concediu de maternitate, si uite asa abia acu "iarna" ne-a venit randul.
Problema e la sotul meu. ASTENOTERATOSPERMIE FOARTE SEVERA. Sper ca eu sunt OK (ei asa spun).
Bineinteles ca inca nu vom accepta "donatori".
Vom incerca FIV cu ICSI de cate ori vom rezista (moral si material). Trebuie sa reusim !
Iar am scris mult ...
Va pup, si astept cu emotii vestile de la fete ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Cloe, si eu sper sa reusim intr-un fel.Nici nu ne gandim sa ne dam batuti.Nu vreau sa accept ca ajung la 40 de ani si nu avem un puiut.Trebui,trebuie sa reusesc intr-un fel!
Corina, te rog sa ma scuzi daca te-am confundat(am citit in viteza la FIV1),dar pana la urma ia-o ca pe o urare viitoare.Scuza-ma inca o daca pentru confuzie

Mergi la inceput