prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 7
laura - andreea spune:
Fetelor, incep cu pupici si pledez vinovata de absenteism. Motive "este" insa nu extraordinare. Oboseala peste oboseala si alergatura maxima. Prefer asta bolii!
Monis, urata viroza, la noi nu a fost asa rau insa tot rau a fost, mai ales ca am fost singura cu fata si de-abia puteam sa ma ingrijesc pe mine. Oricum ta-su merita o diploma, o maslina sau cel mult o scobitoare pentru ajutor! si sanatate maxima!
Mitzi, WB , mi-ai mai alungat temerile. Incepusem sa-mi fac griji cu somnul asta...i-a iesit un incisiv si a inceput sa mearga. Tu esti ok? Pisoiul?
Smara, te asteptam la consiliere in materie de fetitze. ma bucur tare ca sunteti bine amandoua
Lumi, de ce ne chinui? 12 ore?????? Macar fa si tu chinul suportabil si da si detalii
Va pup pe toate si ma scuzati ca nu mai nominalizez insa promit sa ma revansez!
Va mai spun alta ciudatenie: fii-mea mananca non-stop, si acasa si la gradi! O fi tot de la mers sau de la faptul ca mananca singura? Bine, mananca ce tb insa parca e toata ziua cu ceva in gura! apropos, Raluci, de ce nu ficat? Ti-a zis si motivul?
poze
Lidia74 spune:
Magda_z, Dankutza ce vesti faine
Monis, Miany, Lumi uitati-va la emisiune si o sa va cruciti
Laura tare ma bucur ca merge crosetatul tau. Auzi, da' dl zmau, acum nu mai zice nik?
Bei da ce-mi place cand aud de copii care se intarca singuri
Andre cum reusesti sa te culci la 9 Zi-ne si noua secretul ca eu nu reusesc nicicum sa ma culc la ora aia. Atata ma fruchinesc prin casa si imi fac de lucru pana se face 11-12 noaptea.
Smara mi-a placut de ginecologul tau
grigore_tina spune:
Citit tot dar nu reusesc sa scriu.Am dat caruciorul copilului si iar fetitza care il va folosi s-a nascut printr-o minune.Sper sa reusesc sa va spun maine.
Ma duc sa culc iar copilul.
Va las o reteta usoara.Geo a fost incantat.
Un cotlet de vita se fierbe in supa.Il scoateti il puneti intr-un vas yena cu un pumn fasole verde si dovleac placintar.Adaugati oregano,apa,putin ulei de masline.Lasati la cuptor 20 de minute si serviti.E delicios.
Licurici rezolvat.Coletul inca nu a sosit.Vine el.
Smara ma bucur ca veti avea o fetita.
Atat ca nu mai pot de somn.Azi am fost la cumparaturi.Maine la fel.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Monis sin capitolul la 1 an inca alaptam avem asa:eu,tu,ralu_seby,raluci,dianar,danan,laurairina(alapta),smaranditza(si ea alapta),ionelamaria, lylyana,lili,lavi,many,ancutza,coque,dozz(putem s-o trecem aici zic eu),ramonika,magda.din ce imi aduc eu aminte.Poate sunt mai multe dar eu am gasit 18 de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Smara ,Licurici! |
io alaptam pe sistem muls+biberon apoi. e discutabil daca se pune.
mi-ar placea sa se puna, insa
Dozz spune:
citat din mesajul lui na_bo Buna! Laura- ma bucur ca iti este rasplatita munca, intr-adevar e ceva foarte frumos ce faci tu Monis- nasol virusul ce l-ai experimentat, multa sanatate Ancutza- greu cu problemele astea financiare, pupam sa se rezolve cat mai repede. Cum ti-ai dat seama de viermisori? Magda- tinem pumnii sa rezolvati cu formularul , ma bus=cur de progresele lui Rares Si azi noapte a dormit prost, o data s-a trezit plangand si a luat-o sotul in brate si a inceput sa racneasca efectiv pana a pus-o langamine. Apoi la o bucata de vreme s-a trezit iara si a inceput sa ma traga de urechi , de nas , sa mi dea suzeta, imi venea sa o scutur una. Noroc ca m-am abtinut, dar e greu cu trezitul asta.Macar vad ca nu e singura si ma mai consolez. Fetelor aveti careva cartea Annei Bacus- jocuri pentru copii de la 1 zi la 6 ani, are ceva jocuri interesante, merita sa o cumpar? Pupici Natalia, fericita de Amalia Maria |
am eu cartea. ideile nu sunt cine stie ce, eu am descoperit ca practicam jocurile respective, asa, din capul meu.
ma voi stradui sa scanez paginile pt 1-2 ani si sa le pun pe contul comun. dati-mi o saptamana si va rog sa ma trageti de maneca daca vedeti ca am uitat.
Dozz spune:
citat din mesajul lui many_bani Monis, am rezolvat, am trimis si eu la mine la serviciu cazul Raisei si am avut grija sa pun in corpul mailu-lui, la vedere si IBAN-ul, poate, poate. Am mai trimis intr-o multinationala. Pic cu pic o ajutam pe Raisa. Imi pare rau ca te simti asa rau. Si eu am trecut prin asta si dupa terminarea alaptatului am facut o cura cu vitamine, m-am pus pe picioare, dar daca nu ma pregateam de FIV nu cred ca luam ceva. mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la |
ce vitamine ai luat, many?
cum si eu am terminat de tot de 1 saptamana cam (), ma gandesc sa ma apuc de tratamente, vitamine, dentist si tot pachetul. ah, da, si imi tot propun de 3-4 seri incoace sa beau si un baileys seara
Dozz spune:
citat din mesajul lui monis5 Abdre asa da. 7 ore de somn sunt super ok, mai ales ca le prinzi pe alea esentiale intre 10 si 12 seara. Eu daca reusesc sa adorm la 11 sunt mega fericita, cel mai des adorm 12-12.30 . E drept ca ziua mai dorm langa copil cate 1 ora, dar tare mi-as dori sa adorm si eu mai repede. Daca as adormi la 9, imediat dupa ce adoarme Iulian, cred ca m-as trezi si eu la... vreo 6 . Cat despre ora de culcare a fetii, exact asa zice si tanti aia in carte, s-o stabilesti cand da copilul primul semn. Si foarte bine ca ai dormit cu ea si ca inca dormi . Ziceam de patut asa in general, ca par expirate la multi copilasi . Any multi ani fericiti si de acum inainte! Many Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
si eu zic jos palaria pt programul lui Andre. Asa e cel mai bine, somn intre 21-24. Eu nu reusesc decat fff rar, cred ca de 4-5 ori in viata mea de adult. De regula, ma culc la 12-1 noaptea si ma intreb dimineata de ce sunt sfarsita. uite de-asta are Andre energie cat pt 10 mame!
raluci_b spune:
Smara sa traiasca fantomitza
Laura - Nu ficat pt ca acolo se strang toate alea "bune" plus ca la sacrificarea animalului, adrenalina toata tot acolo este. Asadar fierul pe care-l da ficatul este egal cu 0 in comparatie cu partile nasoale.
noapte buna
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
Dozz spune:
Ma bucur pt Fantomitza Smaranditzei! Si de vestile bune despre Pinky. Si ca a revenit Mitzi, eu zic ca te primim, bine-nteles. si eu am cerut si am fost primita .
Ionela, tu ce mai faci?