prietene la bine si la greu 106
Raspunsuri - Pagina 14
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Magda, imi scapa denumirea la firma de curierat de care spunea Lumi ca vrea sa ii fie trimise actele pt Annabelle de la Bucuresti la Iasi, poate intra Lumi si spune. Stiu ca si noi lucram cu firma aia pt trimis contracte si acte importante in strainatate, era mai scumpa, dar sigura. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul Firefly's shop BLOGUL MEU |
sper sa nu zic vreo prostie..o fi vorba de DHL?!
lylyana.ion spune:
Magda, trimite-mi un PM cu ce ai de trimis exact, greutate, valoare si unde. poate reusesc o vorba buna la TNT
laura - andreea spune:
Buna fetelor!
DHL sunt nemti si ar tb sa fie ideal de trimis in Germania! Cred totusi ca si TNT-ul e ok!
Atat pot acum, revin!
poze
Lumi_Richard spune:
Annabelle si-a dereglat somnul rau de tot... si asta de cand a trecut la un singur somnic ziua.
Doarme cam de pe la 12 la 14( de multe ori doar 1h 30min),astazi a adormit la 13... Seara,de pe la 18-18:30,da semne de oboseala,isi ia paturica si se culca pe jos... O duc la culcare pe la 19:30-20 si ii ia cam o ora sa adoarma... Se apuca de vorbit,arata toate lucrurile din camera,vrea la fereastra,sare prin pat,merge, danseaza si multe altele... Si,pt ca e obosita,mananca foarte putin seara(120ml),si se trezeste pe la 4-5 ca sa pape...
Nu stiu unde gresesc,ce sa fac....
Oare ar fi mai bine sa o tin pana pe la 15(dupa masa de legume) ca sa doarma?
Voi la ce ora culcati copiii ziua(ma refer la cei care au un singur somnic)?
magdaz_ina spune:
Multumim pentru raspunsuri!
Cu DHL a mai lucrat si Cristi. Sa vedem acum daca trimit exact la Clinica.
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Lyly, ai PM! Multumim !
magdaz_ina spune:
Mi-a spus cineva ca a platit 300 ron penntru expedierea la Viena a unor acte, acum am vazut la preturile unor firme ca se incadreaza si in 10-15-20 euro... e ceva diferenta cand nu ai nici o idee cat ar putea costa
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Mi-a spus cineva ca a platit 300 ron penntru expedierea la Viena a unor acte, acum am vazut la preturile unor firme ca se incadreaza si in 10-15-20 euro... e ceva diferenta cand nu ai nici o idee cat ar putea costa Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
cu DHL in Italia imi amintesc de vreo 200 de lei
ali762000 spune:
Miany,Andre nu uitati si de mine ... si eu sunt Clujeanca, si noi avem pastile tot in 24 aprilie.
Mihai e foarte agitat de 2 zile nimic nu mai e pe plac, nu mai vrea nici intr-o camera, nu mai vrea nici o jucarie, cred ca maselele ca e cu degetul in gurita tot timpul si saliveaza, febra nu avem.
Ma duc sa vad de mancarea lui , azi: peste cu legume.
Revin daca pot mai spre seara.