Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (70)
Raspunsuri - Pagina 15
pogonici1977 spune:
II scot de tot fructele...pana nu isi revine burtica si trec bubitele nu ii dau decat cereale cu orez si morcov..sper ca nu ele sunt cauza
asta nopate iar sa trezit plangand de gazeee ...nu mai pot...imi pare rau..ca iam dat
cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
laurraa spune:
buna dragele mele si cipicah!
noi nu prea ne simtim bine, Maya a luat gripa urata si acum urmez eu cred
asa ca am trecut sa va pupam si sa va uram o saptamana mai usoara
off topic:
pogonici, eu am evitat mereu portocala este fff acida iar morcovul fiert constipa si cel crud invers; sfatul meu, scoate portocala si da morcov in supica fff mult si crud doar cand se constipa

am specificat ca e off topi, scuze, caci am citit ce a scris theiuta si m-am gandit ca poate trebuie specificat, scuze daca am gresit
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
Laura2008 spune:
Felicitari noilor mamici, le urez bebelusilor sa fie intelepti si sa va bucurati de ei.
Am si eu o intrebare frunze de finic nu se gasesc si in Romania, pe la anumite manastiri de exemplu-unde preotul-calugarul poate sa ne dea si de asemenea si canonul, acum ca vine postul pastelui am vrea si noi sa incercam sa tinem canonul, si la final sa facem ceaiul...
Poate sunt fete care ne pot indruma si pe noi va rugammmmmmm.
Pupici
Ca_Mila spune:
Laura2008 aici pe forum pe undeva am citit ca o fata a primit de la parintele Iustin Parvu, eu personal l-am primit din Israel, mai erau fete care ziceau ca au primit mai multe si aveau de dat, asa ca poate citeste cineva mesajul si te ajuta, si parintele nosrtu duhovnic cand mi-a dat canonul m-a intrebat daca sa-mi dea finic, eu am spus ca eu am asa ca poate are si el, daca aveti drum la Timisoara va pot duce la parintele, asta in cazul in care nu gasesti undeva mai aproape de voi. Te
si astept vesti de la tine.
Theiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa am specificat ca e off topi, scuze, caci am citit ce a scris theiuta si m-am gandit ca poate trebuie specificat, scuze daca am gresit ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii |
Nu, draga mea Lauraa!
Pina la urma nimeni nu e off topic atita timp cit ne face placere sa vorbim despre copilasii "primiti" ca o minune de la Dumnezeu!Asta e concluzia la care am ajuns!

Cu drag, Theiuta
Mami si Nicolas[bobocel de clasa I
]"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
danuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura2008 Felicitari noilor mamici, le urez bebelusilor sa fie intelepti si sa va bucurati de ei. Am si eu o intrebare frunze de finic nu se gasesc si in Romania, pe la anumite manastiri de exemplu-unde preotul-calugarul poate sa ne dea si de asemenea si canonul, acum ca vine postul pastelui am vrea si noi sa incercam sa tinem canonul, si la final sa facem ceaiul... Poate sunt fete care ne pot indruma si pe noi va rugammmmmmm. Pupici |
Laura, eu am primit de la parintele Iustin Parvu o frunza din Palmierul Sfantului Sava ( nu stiu exact daca este acelasi lucru cu frunzele de finic). Se intampla acum doi ani, cred...
22+
Laura2008 spune:
Ca_Mila multumesc, daca ajung in Timisoara te anunt, dar e cam departe de mine sincer
Danuk multumesc este acelasi lucru cred, ma bucur ca la tine a avut efectul scontat
Va multumesc
Ca_Mila spune:
danuk
am si eu niste intrebari in legatura cu finicul. Eu si sotul meu am primit canon de 40 de zile pe care il incepem pe 7 cand se pune postul. Eu am citit pe undeva ca frunzele sau crengute ce or fi ar trebui tinute in acest timp in biserica pe sf altar, dar parintele nostru nu a zis asa, si mai am o nelamurire bem amandoi ceai sau numai eu? si cand? eu am citit ca se bea de amandoi apoi dupa 2- 3 zile prestezi, oricum noi terminam canonulin saptamana floriilor, asa ca momentul cu prestatul se amana, dar ceaiul sa-l beau imediat dupa canon sau inainte sa ne apucam de treaba? voi cum ati facut? 
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1298869200" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cami_antonia spune:
CA_MILA am eu detalii de la cineva de pe net care a fost in israel si s-a milostivit sa-mi trimita si mie 2 frunzulite pt 2 perechi de prieteni greu incercati de infertilitate
unii dintre ei facusera cacnonul si nu au mai avut nevoie
si am primit si o pagina cu lamuriri
o voi cauta zilele astea
sper sa nu se fi ratacit caci e greu cu cea mica
si daca o gasesc
iti dau PM
imi trimiti adresa ta
si vei proceda cum zic cei de la manastirea sf sava
din ierusalim
ca sa nu gresiti
da frunzulita trebuie sa styea fix 40 de zile in altar
daca parintele nu stie ii explici
sau ii arati pagina
[pe catre ti-o voi trimite
e important sa fie parintele vostru duhovnic
si nu altul
ca sa inteleaga
si sa va dea si dezlegare
asa se procedeaza
laura2008iti voi trimite
eu frunzulita pe care o mai am
tot asa sa o caut
sa dau de ea
ca am pus-o atata de bine
ca nu mai stiu unde
zilele astea tre sa rezolvam sa puteti sa incepeti exact la inceputul postului
e f important
daaaaaaaaaaaaa
speranta a nascut
speram sa fie bnine
asteptam vesti de la ea
cand va ajunge acasa
sandaa sa stii ca nu am uitat ca iti sunt inca datoare cu un rasp
deci fetelor ne-am strans 40 de persoane?
pt a duce listutele la biserici?ori ba?
ca din 170 si ceva de pe prima lista
macar 40 sa fim active
sper eu cel putin
multumesc mult de tot de urari
DOAMNE AJUTA!
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI