Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Neata!

LA MULTI ANI PLATEEA Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa ai cat mai mult timp liber ptr noi ca tare ne mai place de tine !

multumeeeesc! sanatosi sa fiti si voi si la fel de frumosi...
cat despre timp de F... asa... dupa vreme...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu ma servesc cu 100 gr de torta si 2 lingurite de zahar ars!

La multi-multi ani si bani, bafta la examene si la cat mai putin despartiri de bbTo!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

ASTA POTI SA O MAI SPUI O DATA CA E IMPORTANTA! multumesc de urari!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui plateea

myky791, BF, saru-mana de urari...

BF... naspa cu vaccinurile astea. poate luna viitoare o sa fie mai dragute asistenta si dr sa nu se mai sperie bietul pui...

cred ca am mai zis, dar... exista uneori si avantaje... la noi, la toate vaccinurile, au venit dr si asistenta la noi acasa si l-au intepat. a fost mai vesel, mai linistit, plus ca fugit imediat la jucariile lui si dupa motan, a fost... alta poveste...

Da, cred ca asta e varianta ideala, in mediul lui...ca atunci cand am avut petrecerea nu s-a speriat de nimeni, ba chiar s-a bucurat de atentie si multime.....dar na, pediatra mea e prea pretioasa...mi-a zis de cand inca nu nascusem, ca ea nu vine acasa.
Bine, ca o pot schimba oricand, dar imi convine ca e cu homeopatia....avantaje si dezavantaje.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nici doctorita mea nu mi-a calcat pragul, desi macar in prima luna medicii pediatri sunt obligati (?) sa faca patronaj si chiar au program de munca pe teren... ai vostri medici v-au patronat la domiciliu???

si la mine chiar ar fi fost simplu, urca doar cateva trepte...

la Ela in primele 2 luni doctorita venea la 2 saptamani si asistenta ceva mai des (nu prea am inteles de ce, imi spunea tatal Elei ca a trecut pe la noi ea tanara el mare crai, n-am stat sa analizez problema, nu-mi puneam astfel de intrebari pe atunci...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
nici doctorita mea nu mi-a calcat pragul, desi macar in prima luna medicii pediatri sunt obligati (?) sa faca patronaj si chiar au program de munca pe teren... ai vostri medici v-au patronat la domiciliu???

la Ela in primele 2 luni doctorita venea la 2 saptamani si asistenta ceva mai des (nu prea am inteles de ce, imi spunea tatal Elei ca a trecut pe la noi ea tanara el mare crai, n-am stat sa analizez problema, nu-mi puneam astfel de intrebari pe atunci...

La noi a venit asistenta in prima sapt de viata. Contra cost, evident. Si dusa si adusa cu masina. Doc niciodata. Stiu ca sunt obligati....dar na...ii verifica careva?
Vecina mea e medicul nostru de familie, am fost o data la ea la cabinet sa imi fac niste analize, ca ne conversam acasa despre toate,...la ea pe usa scrie ca e vineri pe teren. Oha!!! Ea vineri e intotdeauna, de 3 ani, acasa. Serios, niciodata nu merge nicaieri. Mi-a si zis ca nu merge niciodata pe teren si ca toti pacientii ei sunt alesi pe spranceana, tineri, fara probleme de sanatate, doar cu analize anuale si eventual niste dureri de spate sau raceli banale.

Mergi la inceput

...noi am schimbat macazul cu mancarea... nu mai vrea sa stea in scaun, l-am spalat frumos si astept un impuls interior sa-l vand, sa-l scot la vanzare sau sa gasesc cui sa-l donez... nu mai vrea sa stea in premergator, ca iese din el si risca sa cada in cap...

deci, adio scaun... il tin pe genunchi cu fata spre mine si spatele la perete (de aici complicatii ca se poate da cu capul de perete), sau cu spatele spre mine si atunci impinge cu picioare in masa sau perete si riscam sa ne rasturnam cu tot cu scaun... sau varianta 3, il urc cu popoul pe masa, cu fata spre mine si atunci devasteaza tot ce e pe masa si tre sa am grija sa curat masa pe o raza de 1 m... si toate ca toate, dar cel mai complicat e sa bag si eu ceva in gura, un ceai mai fierbinte, o mancare mai zemoasa... isi baga mainile peste tot, tre sa tin farfuria departe de noi si sa ma intind dupa o lingurita de mancare (ca furculita mi-o confisca)... intr-un cuvant circ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Plateea

Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata

Sa ai o zi reusita,un an minunat si o viata implinita

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

sunt si eu.ce sa facem nyny,bine!
darius este nitel racit
dar in rest noi facem bine mereu

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Sper sa se faca bine cat de repede scumpicul

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani Plateea

Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata

Sa ai o zi reusita,un an minunat si o viata implinita

Motto-ul de azi:

de urari, imi doresc sa fie intocmai...
si multumesc pt citatele din fiecare zi...
astept mereu cu nerabdare mesajele tale sa vad ce s-a mai schimbat la semnatura...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

La noi a venit asistenta in prima sapt de viata. Contra cost, evident. Si dusa si adusa cu masina. Doc niciodata. Stiu ca sunt obligati....dar na...ii verifica careva?
Vecina mea e medicul nostru de familie, am fost o data la ea la cabinet sa imi fac niste analize, ca ne conversam acasa despre toate,...la ea pe usa scrie ca e vineri pe teren. Oha!!! Ea vineri e intotdeauna, de 3 ani, acasa. Serios, niciodata nu merge nicaieri. Mi-a si zis ca nu merge niciodata pe teren si ca toti pacientii ei sunt alesi pe spranceana, tineri, fara probleme de sanatate, doar cu analize anuale si eventual niste dureri de spate sau raceli banale.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

... adica ea n-a inteles ca bani se fac cu oameni bolnavi nu cu oameni sanatosi?

Ultima data cand am fost la doc, iesea din cabinetul ei o gravida si pe masa doctoresei statea frumos o punga cadou si ma intrebam oare ce i-o fi dat? ca as vrea sa dau si eu si nu stiu ce (nu bani, ca aia ar trebui sa-i dai la fiecare control, daca i obisnuiesti cu asa ceva)... intrebare, oare ce putea contine acea punga cadou? de a facut-o pe doctorita asa zambareata si amabila?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele,multam sorina de cafea

ieri ati avut si voi logoree,cand mie mi-a fost rau sa crap.....ce-as fi vb si io cu voi......sufletu'!...abia pridideam cat de cat sa citesc,dar'mite sa mai si scriu ceva
de alaltaieri am febra+frisoane...tot tacamul...nici aspirina saracului nu si-a facut efectulasa ca am ramas pe paracetamol

si zi asa,Dece draga...ai primit un tort,dar nu ai vrut sa-l imparti cu altii?tu ce crezi,de ce ti-am urat eu fara tentatzii dulci? m-am oferit(dar te-ai facut ca nu pricepi,nu-i bai,lasa...)sa ma sacrific eu...ca doar suntem prietene...dar tu???????? nu mai bine chemai un curier si-mi trimiteai mie obiectul cu pricina? nu trebuia sa plangi langa el,doar sa mi-l trimitzi mie...atat...dar stii ceva? schimbam urarea...partea cu tentatziile...punem asa:
...sa-si deschida lucia langa tine o patiserie,ca doar tot stai in buricul targului si fata vrea sa-si deschida ceva,iar socrela sa-ti trimita saptamanal pachetstii tu cu ce

mami de Alex si Radu
Cuscra,ca sa isi faca efectul medicamentele trebuie luate macar 3-5 zile,deci baga aspirina saracului

Sa te faci bine repede

Ce face ginerelul meu iubit?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput