Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

sunt si eu.ce sa facem nyny,bine!
darius este nitel racit
dar in rest noi facem bine mereu

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

sa-i treaca repede daca zici ca este doar nitel racit. Abia astept sa vina primavara, vara, caldura...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Plateea!
Sa fii sanatoasa, fericita, implinita alaturi de baietii tai si cea mai apreciata doamna doctor!

La Multi Ani Mara!
La Multi Ani Bucura!
La Multi Ani Vladimir!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Am treaba multa si n-am timp de Forumeala.
Vaccin aseara: urlat pe rupte, de cum a pus mana asistenta pe el sa ii masoare circumferinta capului. Nu ne-am inteles cu doc deloc, deloc, a urlat incontinuu.
Mi-a dat vigantolette - cum s-o scrie - 1000unitati pe zi. Si calciu 10 zile.
Urmatorul vaccin peste 1 luna.
Reactii adverse la vaccin de asteptat peste 5-10 zile. Eruptii, muci, febra. Of.

Am pus niste poze in albumul de pe picassa.

va pup.
ma intorc la excelurile mele de toate zilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Mara!
La Multi Ani Bucura!
La Multi Ani Vladimir!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi![/center]

Subscriu si eu!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

myky791, BF, saru-mana de urari...

BF... naspa cu vaccinurile astea. poate luna viitoare o sa fie mai dragute asistenta si dr sa nu se mai sperie bietul pui...

cred ca am mai zis, dar... exista uneori si avantaje... la noi, la toate vaccinurile, au venit dr si asistenta la noi acasa si l-au intepat. a fost mai vesel, mai linistit, plus ca fugit imediat la jucariile lui si dupa motan, a fost... alta poveste...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

myky791, BF, saru-mana de urari...

BF... naspa cu vaccinurile astea. poate luna viitoare o sa fie mai dragute asistenta si dr sa nu se mai sperie bietul pui...

cred ca am mai zis, dar... exista uneori si avantaje... la noi, la toate vaccinurile, au venit dr si asistenta la noi acasa si l-au intepat. a fost mai vesel, mai linistit, plus ca fugit imediat la jucariile lui si dupa motan, a fost... alta poveste...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

Da, cred ca asta e varianta ideala, in mediul lui...ca atunci cand am avut petrecerea nu s-a speriat de nimeni, ba chiar s-a bucurat de atentie si multime.....dar na, pediatra mea e prea pretioasa...mi-a zis de cand inca nu nascusem, ca ea nu vine acasa.
Bine, ca o pot schimba oricand, dar imi convine ca e cu homeopatia....avantaje si dezavantaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

BF,
ce frumoasa vacanta ati avut...
la mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Neata!

LA MULTI ANI PLATEEA Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa ai cat mai mult timp liber ptr noi ca tare ne mai place de tine !

LA MULTI ANI Mara, Bucura, Vladimir! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Nik0le - n-as sti ce sa te sfatuiesc in materie de parfum fresh, eu imi scimb greu parfumul, de vreo 4 ani am ramas la 2 care nu sunt deloc fresh ...

Sorina - bafta la vaccin, of ... macar o sa spui ca e de la avccin daca tot asa nemultumita e Iris.

Haircut - sunt vesti bune chiar daca naste 100 de intrebari si interpretari, poate cineva totusi o sa-i dea de cap ... of
Felicitari ptr bilantul de 1 an, e chiar f bine ...

MP
- eu zic sa perseverezi si sa bagi doza maxima de aspirina saracului, plus niste dulce, de fapt muuult dulce ... si daca nu-ti trece imediat raceala, nu-i bai ... macar o sa fii mai fericita

dandanaG - multmim de info, ce sa mai crezi frate cu alimentatia asta

BF - v-am admirat in poze, f frumoase (si pozele si peisajele si voi). Prea mult excel dauneaza grav bunei dispozitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

neata fetele...
va poftesc la un tortulet de 3 kg cu ciocolata si visine si zahar ars?
iar pt pufi un iaurt cu ananas?
un compot de afine?
un kinder felie de lapte?

eu ma servesc cu 100 gr de torta si 2 lingurite de zahar ars!

La multi-multi ani si bani, bafta la examene si la cat mai putin despartiri de bbTo!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

neata fetele...
va poftesc la un tortulet de 3 kg cu ciocolata si visine si zahar ars?
iar pt pufi un iaurt cu ananas?
un compot de afine?
un kinder felie de lapte?

Multumim de tratatie!
Ne bagam la de toate...cum nu!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput