Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Hello!!

Din pacate sunt nerecuperata si nici nu cred ca o sa apuc sa recuperez ceva pana maine, insa musai trebuia sa urez si eu azi:

La multi ani, Plateea!!!

sa ne traiesti 1000 de ani si sa fii intotdeauna mamica perfecta pentru bbTo asa cum ai fost si pana acum ...si bineinteles doctorita ideala!!!

La multi ani pufisorilor Mara, Bucura si Vladimir!!!

sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Vazut poze

Vaaaai saracul IVAN! ce maselute are el saracutul! Sa le stapaneasca sanatos si fara dureri!

Pe BF o invidiez un pic...las ca ma razbun la urmatorul "shooting" prin Grecia pe la soare astea . Vai Doamne ce de-a partii! Si ce frumos la muzeu! si ce capuccino bun cu spuma de lapte si scortisoara! si praji . Casca o fi Wed'ze, dar mie costumul imi seamana a Columbia... desi nu am reusit sa vad nici un brand pe nicaieri...

Micuta papusa Anastasia mi-a rapit inima. Danasor vin la tine la petit!!! LOL!

Iuria are poze noi, sau cel putin eu nu stiam ce bine-i sade in rochitza si cizmulite

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Iar sunt pe ultima suta pe ziua de azi... Urez:

LA MULTI ANI PLATEEA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multa iubire in viata personala si de satisfactii in cea profesionala!

La Multi Ani Mara!
La Multi Ani Bucura!
La Multi Ani Vladimir!

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Va multumesc frumos pentru sfaturile in privinta parfumurilor!

haircut, imi pare rau de febra, sper ca asta sa fi fost tot. Nitel contradictorii rezultatele alea, poate totusi reactia de dupa portocala n-o fi fost alergica, o fi fost altceva... sau o fi trecut intre timp?

tomaca, tu intrebai de RH, nu? Intre mine si fete nu este diferenta de RH, fondul lor alergic este mostenit de la tata, insa intre mine si mama este, ea are RH negativ, eu pozitiv (alergii n-am, am altceva rezultat direct din diferenta asta de RH, nu pot sa spun public, pt ca ma identifica, daca vrei vorbim pe pm). Probleme din cauza diferentei asteia se pare ca ar aparea la a doua sarcina, in ideea ca la prima abia se formeaza anticorpii antiRH, dar stiu ca mamelor cu RH negativ li se face un vaccin la nastere, ca sa preintampine chestia asta. Oricum, probleme pot aparea doar in cazul in care mama are RH negativ, iar copilul pozitiv, invers nu.

xela, m-ai mobilizat si m-am hotarat la vacanta, vara asta se pare ca ma bronzez la all inclusive, tu in ce perioada vrei sa pleci? Poate ne combinam, sa aiba copiii parteneri de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Si.... mi-a intrat si mie indemnizatia!!!
O asteptam sa folosesc pentru scopuri nobile.

MERG LA SALA! AM ZIS! AM tzaspe straturi de piei pe burta si aripioare si sunt moale si pufacioasa....mergem la intarit funduletzul

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Si.... mi-a intrat si mie indemnizatia!!!
O asteptam sa folosesc pentru scopuri nobile.

MERG LA SALA! AM ZIS! AM tzaspe straturi de piei pe burta si aripioare si sunt moale si pufacioasa....mergem la intarit funduletzul

de Yannis

La sala aia frumoasa?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Nikole asa este, mamelor cu RH diferit fata de cel al copilului, li se face un vaccin dupa nastere pt a nu aparea pb la urmatoarea sarcina. Oricum, se poate face analiza pt anticorpii de RH, nimic costisitor, stiu ca intr-o vreme pt gravide se facea gratis pe undeva.

_

Mergi la inceput

Fac repede un capitol nou si merg sa imbaiez nazbatioasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput