Pufi (222) LMA Mara, Bucura, Vladimir, Plateea!
Raspunsuri - Pagina 10
danasor spune:
La Multi Ani Plateea!
Sa ramai la fel cum esti acum, asa cum te stim ca tare draga ne esti, sa fii fericita si sa-ti implinesti toate visurile langa familia ta iubita
La Multi Ani Mara!
La Multi Ani Bucura!
La Multi Ani Vladimir!
Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri!!
bubu_bu spune:
buna dimineata coconetele!!!!
azi sarbatoare:la multi ani plateea!sa fii fericita si sanatoasa sa te bucuri de viata de bbto de sot de cariera de tot ce iubesti!
la multi ani mara!
la multi ani bucura!
la multi ani vladimir!
sa cresteti mari si sanatosi!
bf ce frumos este acolo.......eu nu m-am da cu sania macar de cativa ani.....sa va fie de bine iesirea...doamne ce bine trebe sa fie soare zapada.....alb totul....pfff perfect...
e nici nu am putut sa scriu ieri de atatea concedii inue si alte cele minunate.....sper sa ajungem cu raul macar la dunare...sperante de mare anul asta nu cred...desi mai stii...vino vara
imi pare rau ca sunt pufi maraiti.....mama lor de dinti si maselesa treaca
decenula....ai spus ca te-ai dus la jiji mic goala...hmm atat am ras de sot aseara......noroc cu un prosop luat repede din baie si fuga la raul....exact la tine m-am gandit cum ai patit....eu eram la dus ca sunt o doamna si eu sunt prima......si s-a trezit copilul din cauza apei ca e langa baie
o zi frumoasa sa aveti
Lillo spune:
La multi ani Plateea!
Viata lunga si fericita alaturi de baietii tai, si in fiecare zi un motiv de bucurie!
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 sunt si eu.ce sa facem nyny,bine! darius este nitel racit dar in rest noi facem bine mereu arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
of... sa treaca repede , repede
Lillo spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Mara! La Multi Ani Bucura! La Multi Ani Vladimir! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi![/center] |
Subscriu si eu!
danasor spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata, doamnelor! O cafeluta, in zori de zi? In alta ordine de idei, ne-a sunat ieri doc de fam...trebuie sa mergem astazi la ora 13 la vaccinurile de un an..., si incercam sa facem si cateva planuri pentru motzul din w-e viitor. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Succes la vaccin, sa treaca usor
mamidepuiuti spune:
fetelepe toate,sarumana de gandurile bune
imi pare tare rau de pufii caraiti si maraiti si febrili carora le ies dintisoriiii pup pe toti
(poate lui alex ii ies dintii si eu fac febra,ca mie nu stiu ce dinti sa-mi mai iasa)
mami de Alex si Radu
danasor spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti fetelepe toate,sarumana de gandurile bune imi pare tare rau de pufii caraiti si maraiti si febrili carora le ies dintisoriiii pup pe toti (poate lui alex ii ies dintii si eu fac febra,ca mie nu stiu ce dinti sa-mi mai iasa) mami de Alex si Radu |
si bolnava nu-ti pierzi farmecul sa treaca repede
Ruxita spune:
cati ani oare o fi avand bebelusul din clip???
http://www.youtube.com/watch?v=fSBnNA_dHNU
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)