Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (186)
Raspunsuri - Pagina 8
Doloress spune:
La multi ani, draga noastra Cleo!
Sa fii fericita si iubita, sa ai parte numai de dragoste si zambete!
GABI - super pozele! Ce frumos te-au primit baietii!
DANA - si mie imi plac week-endurile voastre pline!
ESME - tin minte ca si cand erai insarcinata ai mers la un concert cu Andre Rieu, asa fain ai povestit ca de atunci il urmaresc si eu sa merg la vreun concert cu el cand vine aici.
SIMONIX - multa sanatate bolnaviorului si la multi ani lui Bogdan pt. maine! Si noi i-am dat cu forta anul trecut antibioticul, ca nu era de glumit cu pneumonia si otita lui. Acum ii mai dam una, alta si daca re gust rau, tot asa facem, ii dam imediat ceva bun, sa se duca gustul. De obicei el vrea apa.
ERICA- bine ai revenit cu vesti, ma bucur ca a inceput cu bine Beatrice gradinita. Deci si voi aveti gelozii... eu sper sa se mai estompeze cu timpul. Incerc sa urmez sfaturile AELITEI cu implicatul, dar nu prea vrea si cand se implica il pocneste invariabil. Of, si acum e mama, pur si simplu il hranesc rapid pe Kevin si i-l pasez ei, am ajuns sa-l dragalesc numai noaptea, ca altfel nu se poate. Dar cand pleaca mama nu stiu ce-oi face ca trebuie tinut minim o ora in sus, daca nu, vomita tot dupa masa. Si cu Patrick nu e chip sa-l tin in brate. Deci tot asa si eu, Kevin mi se pare neglijat la greu, cu Patrick petrecem cel mai mult timp. Si tot nu e bine vad. Astept si eu sa treaca.
In plus sunt tare suparata, am tot plans week-endul asta de m-am uscat. Am tot tras copilul de limba, despre gradinita cea veche, nu stiu ce sa zic, dar eu tind sa-l cred, mi-a povestit ca-l inchidea nenea in garaj si ii arata un bau-bau cu coarne, negru cand nu era cuminte. Mai zicea ca pe quebecoasa nu o baga niciodata in garaj, numai pe coridor, in time-out, insa el era mereu bagat in garaj. Pentru ca quebecosii in conditiile astea s-ar duce direct la politie. Eu nu stiu ce sa zic, al meu are imaginatie bogata, s-ar putea numai sa-l fi amenintat, nici asta nu e OK, s-ar putea sa fi pedepsit ei asa pe copilul lor si el sa fi preluat chestia asta... nici nu stiu. Cert e ca ceva a fost, ca nu are de unde sa scorneasca asa ceva, noi nu i-am zis niciodata de bau-bau. Ii mai zicea al meu sot cand era mic, mic, dar i-am interzis si nu s-a mai pomenit de el la noi in casa.
Oricum bine ca l-am luat de acolo, azi l-am dus in alta parte, e la 2 strazi de noi, il las numai cate 4 ore pentru inceput. E mult ¸mai saracacios, dar ne-a placut de doamna respectiva, e argentinianca si e tare calda asa. A plans putin cand a plecat tati, dar si-a revenit repede.
aelita spune:
CLEO,LA MULTI ANI !!!!!!!! Sa ai o viata frumoasa si sa fii fericita alaturi de familia ta !!!
MAGNE felicitari pt nepotel !!
belleane spune:
Doloress: mai ce povestesti tu acolo, mi se face parul maciuca cand aud asa ceva, eu imi fac 1000 de probleme cand ma enervez si tip la fete,imi vine sa-mi dau palme, imi cer iertare si cand stiu cata grija am de ele, cate nopti am pierdut cu frici, febra, tuse, dinti,toane etc un necunescut pe care il si platesc sa calce in picioare toate principiile, toata munca mea de pana acum...cred ca l-as. Sincer si mie mi-e teama de ceva asemanator, la mine pentru ca bona mea are ceva de ascuns si pe de alta parte Elena nu face progresele pe care le-as dori, parca incearca sa ne atraga atentia cumva, are frustrari, ceva in interiorul ei parca striga, e ceva care o supara,dar nu stiu exact. Camera am anulat-o de ceva timp, in schimb si actuala dar si celelalte astupau in mod constant cu jucarii, alte obiecte consola nintendo wii care este montata langa tv.
Doloress spune:
BELLANNE - asa e, eu una nu mai am incredere in nimeni! Am o furie in mine... ca-mi vine sa ma duc sa-l iau de gat pe nenea respectiv. Ca eu ma agit si-mi storc creierii si citesc carti peste carti sa fiu o mama cat mai buna si mai calma si vine neica nimeni si-mi terorizeaza copilul. Cert e ca Patrick s-a schimbat mult in ultima vreme. Am tot pus pe seama plecarii mele la spital, dar cred ca a fost mai mult decat atat.
Magnetism79 spune:
Doloress ce povestesti tu acolo?
Mamaaaaaaaaaaa cred ca pana acum erau demult mancati1!!!
Referitor la bone, Belleanne , inceraca sa o supreveghezi pe bona luand-o prin surprindere de ex sa vii inopinant de la servici cand nici nu se asteapta, sau nu stiu gaseste si o lata metoda!!!!
recunosc ca poate m-a ferit Dumnezeu de astfel de specimene dar nu poti baga mana in foc niciodata, acum la casa am monitorizare video si desi eu sunt acasa cand mai plec si las femeia cu fata nu imi fac griji ca e supravegheata plus ca e si soacra-mea aacasa.
Cleo sper ca nu te-am trezit maica cu noaptea in cap!!!!!!!!!!!!!
Simonix , sa-ti povestesc cu fetitele........depinde de materialul genetic cu care suntt inzestrate, eu cu asta a mea micutza recunosc cred ca sunt o norocaosa , doarme si mananca, scum sa vedem mai tarziu insa am un feeling ca este o tipa tare echilibrata, stii cum e recunosti marfa din prima ca sa zic asa!!!!!!!!!
F. imp mai este si urmatorul aspect: eu la asta micu am fost destul de agitata si fiind si prima sarcina ma cam panicasem insa la micutza nu am avut nici un stres, chiar si la munca esram f. detasata si imi cam bagam picioarele casa zc asa, asta s-a vazut la ea sau poate mi se pare mie.
Si un alt aspect........ai sa vezi atata roz cum nu ai vazut in viata ta, eu la asta mica imi plkace sa-i pun salopetele din alea fara totosei la capat, ei ii pun sosetute care sunt tot roz pt ca e super haioasa.
Mai scriu sa-ti zic ce si cum
Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
multumesc fetelor de urari.
Am avut o zi cumplita, taskuri peste task-uri, sedinte, tel. de la prieteni dar si de la gradi ca Mara a facut temp.39. A luat-o Vic. si dus-o la spital (dr nu la clinica azi), si acum luat Augmentin.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 multumesc fetelor de urari. Am avut o zi cumplita, taskuri peste task-uri, sedinte, tel. de la prieteni dar si de la gradi ca Mara a facut temp.39. A luat-o Vic. si dus-o la spital (dr nu la clinica azi), si acum luat Augmentin. |
o noapte crunta. Nurofen nu vrea, a facut 39 cu 5 aseara, antibioticul il scuipa, sosetele cu otet - le urla.... iar sunt nedormita (macar am calcat 2 camashi lui Vic.)
Asa ma duc la munca cu inima rupta... uof..numai voi puteti intelege ce e in sufletul meu.
jozsaerika spune:
buna dimineata,
Cleo cu intarziere LA MULTI ANI!!!...si multa sanatate pt Mara, lasa ca va faceti voi bine si bagati un chef de pomina
daca tot imi beau cafeaua cu voi am zis sa mai scriu putin
am patit-o si noi la anumite gradinite cu Norbert si am aflat doar ulterior...l-au inchis in baie/debara in intuneric sau copii cei mari il loveau constant atunci cand educatoarea iesea la cafea , plus tras de urechi sau strans de mana pana i-au ramas urmele (astea mi le-a zis din prima)
si pana toate acestea le-am discutat si rasdiscutat si a inteles ca trebuie sa imi spuna din prima orice i se pare in neregula si ca au fost greseli groaznice si ca nu este el vinovat de astea etc....totusi experientele astea negative si-au lasat amprenta asupra lui + alte experiente dureroase din spitale
Doloress daca Patrick nu vrea sa se implice nu il implica, nu il forta deloc la asta, eu cand o alaptam pe Bea Norbert imediat se facea covrig la spatele meu si trebuia sa il mangai pe el cu o mana sau poti sa ii citesti ceva .Aelita mai spunea ceva de genul "ia uite bb ce mic si neindemanatic e inca nu stie nici sa suga bine, Patrick e mare el deja stie si sa pape cu lingurita da' nu-i nimic te invatam si pe tine Kevin" sau povesteste-i cum a fost si el cand a fost mic pune-tii casete cu el mic si cat l-ai iubit si protejat si atunci.Eu chiar am ales sa stea Norbert acasa cu noi cand am nascut-o pe Bea, maica-mea a stat doar 2 sapt la noi asa l-am protejat si de frustrarile de la gradi si a trebuit sa faca fata doar la frustrarile de acasa (nu mai puteam sa fiu asa de 100% a lui). Va fi bine ai sa vezi
Magne felicitari pt ca esti o mamica optimista !!!
ca sa nu am si eu o perioada linistita acum ma confrunt cu gelozia sotzului ...acum e gelos ca ma intorc la job si e gelos pe seful meu
Va pup
Erika
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Cleo, nasol, imi pare rau ca ziua ta a fost asa plina de evenimente neprevazute!
Sanatate Marei!
Nu te speria cu febra. Corpul lupta. Sper sa invinga repede si sa mearga la gradi.
Poti apela totusi la socrii, nu? E bine daca Mara ramane acasa pana scapa de virus, ce-o fi
Simonix, eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji cu igiena intima a fetitei.
Si noi suntem tot niste fetite, mai mari e adevarat, dar igiena e aceeasi la femei.
Nu e absolut nimic complicat.
Mie mi se pare mult mai complicata ideea/practicarea decalotarii la baietei, decat sa stergi un poponet micut.
Stergi usurel mizeria, mai intra si prin "diverse orificii" uneori, da usurel-usurel iese -- noi nu am avut parte de vreo infectie, chiar daca s-a mai strecurat kk si pe unde nu trebuia
Si apropo copii cuminti -- parca si Lori vorbea de fetita cuminte, nu mai stiu -- nu vreau sa va sperii -- insa copilasi pe masura ce cresc se mai schimba. Nu e regula, depinde si de fel, zic eu, sunt mai multi factori, la noi insa ...
... Annika era tare cumintica cand era mititica, eram super fericita, ca in sf. am un copilas usor de crescut -- dupa 1 an jumate/2, cand a devenit mai independenta, si-a inceput sa si vorbeasca cat de cat, luand-o si pe sora mai mare drept model -- s-a schimbat ff mult si nu mai e nici pe departe copilasul ascultator si intelegator de acum 2 ani.
Gabi, frumoase poze. A fost prima data cand ai plecat departe de ei?
Doloress, nasol cu gradi si cu amenintarile. Din pacate raul e facut, degeaba il mai iei pe nenea ala de gat, insa nu strica sa le spui in fata ca ii denunti, poate se mai dempereaza si nu mai procedeaza la fel si cu alti copii.
E bine ca ati gasit loc in alta parte, sper sa ii fie lui Patrick bine aici.
Belleane, eu in locul tau as cauta rapid ceva solutii, raspunsuri. daca tu ca mama simti ca e ceva neinregula, inseamna ca intr-adevar e ceva. Mai bine sa te inseli, da sa stii ca ai incercat sa faci ce trebuia.
Din povestirile tale, bonele voastre au fost mereu cam "suspecte".
Nu v-ati mai gandit la varianta gradinita? Acum din primavara, cand se face mai frumos?
Mai fetelor, ce vreme ... d-aia ne si imbolnavim asa rapid
Reallaura spune:
Adriana m-ai facut sa ma uit pe geam...s-a asternut deja...si viscoleste, ah, ce urat! D-aia ne imbolnavim, d-aia ne ingrasam, d-aia, d-aia!
Simonix si mie mi-a fost teama de igiena la fetitze, dar e pana la urma mai simplu decat decalotatul Ca si la baietei, unii pediatri te sfatuiesc sa nu umbli - iarasi aberant, copilul trebuie spalat si acolo! In 2 zile esti experta!
Doloress vai mai, ce nasol sa stii ca se poate ca Patrick sa fi fost inchis in garaj! Si al meu inventeaza, nu stiu cand sa-l cred, Sper sa fi inventat si PAtrick!
Erica dragut sotul tau ca e asa gelos. Mie imi plac barbatii gelosi. Si femeile, desigur, dar gelozia da mai bine la barbati!
Cleo multa sanatate MArei. Imi pare rau ca tocmai de ziua ta s-au intamplat toate si la sv, si acasa
Ali ce mai faci, draga mea?