va rog sa ma ajutati!ultimul ciclu l-am avut p 10 ianuarie,luna aceasta nu mi-a venit si testul mi-a iesit pozitiv....am dureri de spate si de burta(nu foarte puternice)si nu stiu ce sa fac...sotul meu vine abia luni si nu stiu ce sa fac:sa merg la doctor sau sa il astept pe el......am doar 22 de ani,dar imi doresc forte mult un copil...doar ca sunt singura si am intrat in panica.ce ma sfatuiti
.
in primul rand nu te mai panica.......felicitari pt bebe , sunt convinsa ca sotul ar intelege daca te-ai duce fara el la doctor , dar nu se intampla nimic daca astepti pana luni cand vine el sa mergeti impreuna...durerile alea le-am avut si eu , daca ai posibilitatea suna un doctor sau medicul de familie si sfatuieste-te dar stai linistita si savureaza momentul.
-----------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
multumesc de sfat....stiu si eu ca imi fac prea multe griji,dar am trecut prin clipe ingrozitoare la sarcina trecuta.....si nu vreau sa mai trec prin asa ceva....cred ca as muri.....plus ca m-am saturat sa nu fie sotul langa mine,dar tre sa munceasca.....
felicitari si sarcina usoare si la termen.
parerea mea: vorbeste cu sotul,poate vrea si el sa participe,pentru unii barbati este f importnat fiecare detaliu.
Mama de Ana si 19+
tocmai....o sa il astept pe sot...la sarcina trecuta el nu a putut sa mearga...si a fost prima si singura ecografie facuta pt ca la putin timp am pierdut sarcina.....