Aspirante optimiste >(638)
Raspunsuri - Pagina 5
madabout2003 spune:
Cixinica mumtumesc mult pt complimente! Iti doresc si tie o fetita sau un baietel cat mai repejor!
Luciana esti draguta! ...ca te'am ajutat cu gasirea ovulatiei...
Katy stiu ca stresul nu poate sa ajute dar....nu pot sa ma abtin...imi doresc de asa de mult timp bb2 ca e un fel de rabufnire acum... In teorie as fi vrut sa am copii la 2 ani de diferenta dar chiar nu se putea, cand s'a putut adica anul trecut prin septembrie, dupa o luna de incercari am obtinut un job pe care chiar nu il puteam refuza, si ioarasi am amanat.... Acum in sfarsit e prima luna cand incercam dar pentru mine e ca si cum as fi incercat vreo 2 ani....
Multumesc mult de primire la toate !
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
sophia_m spune:
Katy sa nu zic ultra-bolnave la cap, nu-mi permit sa spun despre tine, dar eu cu capu' sunt rau
al meu saracul e supererou dupa parerea mea..de exemplu,acu' il pup si zambesc si peste 10 min cand iese din dus incep sa dau cu paru' si saracu' ramane socat ca nu intelege cu ce-a gresit cat timp a stat in baie:-)), dar conteaza ca stiu eu
e grele rau cu noi racii
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Mada cel din Z 19 este neconcludent, tb repatat. daca nu apare nici o liniuta inseamna ca testul nu e valabil, deci nu te poti baza pe el. Mucusul cervical ti l-ai urmarit? Adica scurgerea gen albus de ou? http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png sa primesc cel mai frumos martisor |
Katy cand ziceam de linii pale ma refeream la linia de test nu la linia de control, care a aparut de fiecare data...Cu mucusul nu stiu ce sa zic nu prea imi dau seama, adica albus de ou n'a fost sigur... oricum o sa continui sa mai fac cate un test la 2 zile poate chiar nu am ovulat inca si o sa am un ciclu lung de 38-39 de zile...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Mihaelafalt spune:
Nu stiu ce e de pe la 10 azi dimineata am scurgere rozalie, nu pare a fi ciclu nu e rosu inchis dar a inceput sa ma doara spatele si burta, cred ca totusi se instaleaza ciclul. Si ma mir ca mie imi intarzia tot timpul dar acum cu tratamentul asta homeopat poate se regleaza, diseara pe la 8 tre sa sun la doctorita sa vad ce zice ca am 2 luni de cand iau medicamentele si sa imi spuna daca sa fac pauza sau imi da ceva. Daca ar fi de la nidatie ar fi doar cateva picaturi sau poate tine si cateva zile? Stiu ca durerile e normal sa apara .Sunt in ceata v-am pupat.
sarah199065 spune:
katy,sa stii ca ai dreptate la faza cu sarcinile trecute!dar ce sa fac daca nu pot suporta apa calduta!
ma ia un frig de innebunesc!singura sansa sunt dusurile rapide!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
Katy82 spune:
Luci iti doresc sa primesti cel mai frumos martisor . Eu zic sa bai la rece sampania pt copii, cred ca o sa ne faci cinste peste 2 sapt.
Ioana imi pare tare rau ca ai trecut prin asta. Bine ai venit la noi. Ai discutat cu doctorul, te poti apuca de inca de luna aceasta? Unii recomanda un repaus de 3 luni.
Deeva sa sti ca aceasta voie a intamplarii s-ar putea sa te ajuta, adica acum cand nu te mai stresezi si nu mai faci calcule sa vina si micul print.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor
Lia73 spune:
ioana iasi bine ai venit
sedere cat mai scurta la aspirante
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Katy82 spune:
Sophia asa suntem noi, mai emotive
Mada asta cu albus de ou pe mine m-a gabat rau in ceata de multe ori, dar daca e mai dens si daca se intinde, at e mucusul specific ovulatiei. [scuze de detalii] . Aha, referitor la teste inseamna ca nu am inteles eu prea bine. Pai at., cand au fost pale a avut loc ovulatia, eu asa zic, poate te mai lamuresc fetele.
Sarah si eu faceam dusuri fierbinti dar m-am dezvatat. Oricat de rapide ar fi ele, daca apa e firbinte nu prea e bine. Eu asa stiu.
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui Katy82
Sophia asa suntem noi, mai emotive
Mada asta cu albus de ou pe mine m-a gabat rau in ceata de multe ori, dar daca e mai dens si daca se intinde, at e mucusul specific ovulatiei. [scuze de detalii] . Aha, referitor la teste inseamna ca nu am inteles eu prea bine. Pai at., cand au fost pale a avut loc ovulatia, eu asa zic, poate te mai lamuresc fetele.
Sarah si eu faceam dusuri fierbinti dar m-am dezvatat. Oricat de rapide ar fi ele, daca apa e firbinte nu prea e bine. Eu asa stiu.
[/quote]
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
Mihaelafalt spune:
Katy stiu de dusuri fierbinti si spalaturi inauntru dar aseara am vazut secretia si m-am spalat asa cu apa simpla si nu cu irigatorul dar totusi mersi de sfat.
Poate cineva sa-mi dea detalii despre ce am scris mai devreme?