Aspirante optimiste >(638)
Raspunsuri - Pagina 2
madabout2003 spune:
Luciana, eu folosesc prima oara teste de ovulatie si inca nu m'am dumirit inca... Daaaar din cele n-spe mii de forumuri pe care l'am citit pe tema asta in ultimele 2-3 saptamani, daca a fost pozitiv sambata si negativ duminica inseamna ca ai ovulat in acest interval de timp...se pare ca testul pozitiv detecteaza concentratia maximala de LH, adica exact inainte de a ovula... Am inteles ca poti avea un test pozitiv dimineata iar seara sa devina negativ... Cum a fost testul tau vineri?
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m sarah, si eu tot in cada am facut baie si tot asa o sa fac si data viitoare, doar ca nu umpleam cada, lasam doar sa imi ajunga apa pana la bazin asa si nu fierbinte sa iasa aburi, dar destul de calduta ca eu-s friguroasa tare, stateam cam 20 de min. si totul a fost ok din punctul asta de vedere mai intreaba-ti si medicul... cred ca singura problema ar fi o infectie din cauza ca stai cu totul in apa si in general, am aflat si eu acum dupa operatie de la doctorita mea, apa fierbinte si baia prelungita este contraindicata deoarece poate creste riscul de inflamatii pelviene, sau le complica pe cele deja existente..asa ca, eu m-am lecuit cu apa foarte fierbinte si statul in cada pana la stafidire ******************************************** in curand,voi fi din nou First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. |
multumesc de raspuns!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
sophia_m spune:
citat din mesajul lui sophia_m sarah, si eu tot in cada am facut baie si tot asa o sa fac si data viitoare, doar ca nu umpleam cada, lasam doar sa imi ajunga apa pana la bazin asa si nu fierbinte sa iasa aburi, dar destul de calduta ca eu-s friguroasa tare, stateam cam 20 de min.(maxim) si totul a fost ok din punctul asta de vedere mai intreaba-ti si medicul... cred ca singura problema ar fi o infectie din cauza ca stai cu totul in apa si in general, am aflat si eu acum dupa operatie de la doctorita mea, apa fierbinte si baile prelungite sunt contraindicate deoarece pot creste riscul de inflamatii pelviene, sau le complica pe cele deja existente..asa ca, eu m-am lecuit cu apa foarte fierbinte si statul in cada pana la stafidire ******************************************** in curand,voi fi din nou First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy. |
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Luciana, eu folosesc prima oara teste de ovulatie si inca nu m'am dumirit inca... Daaaar din cele n-spe mii de forumuri pe care l'am citit pe tema asta in ultimele 2-3 saptamani, daca a fost pozitiv sambata si negativ duminica inseamna ca ai ovulat in acest interval de timp...se pare ca testul pozitiv detecteaza concentratia maximala de LH, adica exact inainte de a ovula... Am inteles ca poti avea un test pozitiv dimineata iar seara sa devina negativ... Cum a fost testul tau vineri? MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Vineri ambele linii au fost de aceeasi intensitate , iar sambata cea de test mai intensa iar duminica cea de control era mai intensa
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
sophia_m spune:
lume ce prostii fac p-aci, tot editez, numai aiurea scriu
ma duc sa mananc ceva, ca m-a lesinat sportul asta
dar ai inteles ideea Sarah
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
madabout2003 spune:
[/quote]
Vineri ambele linii au fost de aceeasi intensitate , iar sambata cea de test mai intensa iar duminica cea de control era mai intensa
[/quote]
Daca viner ai avut ambele linii de aceasi intensitatea inseama ca a fost pozitiv de vineri, si deci ai ovulat probabil sambata si de aceea duminica era negativ! Sper sa ti se pozitiveze si testul de sarcina peste vreo 2 saptamani!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
lucianamoga spune:
Of ce bine ar fi !
De prestat am prestat si vineri si sambata si duminica deci sigur am prins ovulatie , acum astept .ce uiurea e asteptarea
Lia73 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Of ce bine ar fi ! De prestat am prestat si vineri si sambata si duminica deci sigur am prins ovulatie , acum astept .ce uiurea e asteptarea Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
calma si linistita
sa nu faci efort
nu te stresa
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cixinica spune:
madabout2003 mi-am permis si m-am uitat pe pozele cu printesa ta, este minunata. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea !
ioana_iasi spune:
buna fetelor sunt noua printre voi,din acate pana acum 3 zile eram in odisea de octombrie,dar la 4 saptamani si 3 zile poc mi-a enit cm si inca-l am dupa 38 de zile,intradevar a fost un puiutcare nu ia placut aici si a plecat,dar cu nadejde com exersa dupa cmsi poate va reveni unsper sa ma primiti printre voi.o sa va povestim si sa ne incurajam
asteptam cu nerabdare un ingeras 4 + inclusiv si Teodor de 2 ani si 4 luni.[baitel]