Aspirante optimiste >(638)
Raspunsuri - Pagina 19
AlinaBu spune:
asa e corina.. app de corina :D asa vreau sa o cheme daca e fetita:
azi cand mi`am anuntat sefa de concediu medical mi-a spus ce tu esti trecuta in program eu ce om pun in locul tau ..
si i-am dat si eu un raspuns bun.. tu cand ai fost bolnava pe cine ai lasat in locul tau cand ai intrat in medical ? si i-a mi`a zis pe tine .. bun atunci poti sa imi ti si tu locul
si nu i-a picat fff bine .. bine sefa mea e cu 2 ani mai mare ca mine si suntem intr`un fel "prietene".. sau cel putin asa credeam pana cand am ramas insarcinata
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
corina_s spune:
..eu ma bucur de alegerea mamei..noi am zis ca o sa il alegem cand o sa stim ce e..
..eu nu cred ca exista sef sau coleg care sa bucure sincer de faptul ca iti indeplinesti un vis: acela de a fi mama..daaar poate vor intelege atunci cand voi deveni parinti
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
lorena_86 spune:
alina, niciodata sa nu considere seful ca iti e prieten.....chiar daca pare la inceput ca iti vrea binele si ii pasa ca sigur isi va arata adevarata "fata" exact cand ai mai mare nevoie
fosta mea sefa avea iubitul stabilit in SUA.....e american la origini si vine in romania o data la juma de an si in rest unde mergeam eu hop si ea, mergeam la cumparaturi ca vine si ea sa re mai relaxeze ca nu are cu cine iesi.....vara la piscina etc
se dedea interesata de situatia mea si de starile de sanatate si ii comenta pe alti sefi ca cica ea tine la sanatatea oamenilor ca nu face disciminare.....si cand colo cand m-am internat in spital mi-a zis sa nu imi iau concediu medical ci pe cel de odihna ca sa scape ea.....si normal ca am refuzat.....era chiar culmea sa imi iau de odihna cand eu eram in spital si......drept multumire....avid de concediere in ziua internarii
asa ca fereste-ti spatele si ai grija doar de tine si de minunea pe care o porti in pantece.....restul .....sa nu te intereseze, sa zice ce vor...tu contezi cu bebe
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
.....sa zica ce vor.....din postarea anterioara
fetelor nu sunt analfabeta dar nu am ochelarii si sunt chioara rau fara![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor va pupic dulce si va urez spor la facut copii si noapte buna
eu imi las sotul la calc

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
AlinaBu spune:
foarte urat din partea sefei tale lorena..
Sefa mea e si ea insarcinata.. credeam ca ma intelege.. dar vad ca nu
Asta e.. fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura !
Nb Spor la
sa veniti cu II peste 2 sapt 
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 luci, acum am vazut ca esti din mures imi poti recomanda un hematolog bun? ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Neata fetelor

Haideti la cafeluta

Lorena din pacate nu stiu pe cine sa-ti recomand dar incerc sa ma interesez si te anunt
si scuza-ma ca nu ti-am mai raspuns ieri dar a picat netul 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
ancadragoman spune:
At nu ma mai mir ca pe mine m-au dat afara ca a facut Maria febra 2 zile la rand,macr astia erau barbati
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
PaulaFrida spune:
Neatza
Am venit la cafelutza

-ici si o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)