Aspirante optimiste >(638)
Raspunsuri - Pagina 10
Katy82 spune:
Lia si mie mi s-a parut ca 6 luni de pauza pt bebe e prea mult in cazul tau. Eu stiam ca se da asa doar dupa pierderea unei sarcini mai mari sau dupa o nastere. Tinem pumnii, deci ai liber la jap=-jap, uraaaaaaaa, bafta Lia. Se spune ca dupa un avort se prinde mai repede. hai ca de martisor vine barza in vizita.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor
Katy82 spune:
Luiza graviduta sa se ia si la mine.
AlinaBu spune:
Neatza fete cucuiete
Azi imi repet beta si am o fricaaaaa sora cu moartea. Va tin la curent diseara cand aflu rezultatul si vin acasa. Va pup si o zi placuta va doresc cu toate ca e cam nasol afara
de molipseala cine stie poate se lipeste ceva
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Katy82 spune:
Kitty cum mai esti?
Cosmi in ce zi esti? Sper sa se repete povestea Ancai si cu tine si sa vi cu vestea cea mare.
Bella ai scapat de urati? Hai ca ai treaba luna asta.
Anka cum te mai simti?
Didi ce mai faci?
pe toate fetele, sa auzim doar de vesti bune.
Katy82 spune:
Alina stai linistita, bebe e bine, nu te mai speria. Starea asta s-ar putea sa-i faca rau. Gandeste pozitiv.
RaluCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu Neatza fete cucuiete Azi imi repet beta si am o fricaaaaa sora cu moartea. Va tin la curent diseara cand aflu rezultatul si vin acasa. Va pup si o zi placuta va doresc cu toate ca e cam nasol afara de molipseala cine stie poate se lipeste ceva DD a facut o minune! Sunt o fost si -duta fericita! 5+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Alina, bafta multa azi
iti tinem pumnii,
dar am eu un feeling ca e totul bine
sophia_m spune:
Alina, iti tin pumnii
o sa fie bine
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
gabyv spune:
Katy, nu stiu ce sa-ti zic cu transpiratia.
Alina, o sa fie bine! Iti tin pumnii si eu
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lucianamoga spune:
Alina nu te mai stresa pentru ca totul este bine
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luiza77 Netaza fetele... LIA am cicit ca vrei sa iti faci programare la doctor Albu , la Alcosan....as vrea sa te sfatuiesc sa te incarci cu multaaaaaaaaaaaa rabdare, eu am fost sambata la el pentru ecografia morfofetala, doctorul este de o ursuzenie rar intalnita, pentru banii pe care i-am dat nu am fost multumita deloc, in afara faptului ca este super ocupat , am avut programare la 13,30 si am intrat abia la ora 15,35, este foarte obosit si plictisit, si chiar vorbea ca daca mai vine una cu sterilitate care nu poate face copii el isi baga piciorul si pleaca acasa ca este foarte obosit, sa nu te astepti sa iti dea prea multe detalii, nu vorbeste absolut de loc cu pacientul, as fi vrut si eu pentru 480 de ron pe care i-am platit sa imi spuna macar ca copilul este bine, dezvoltat in parametrii normali...ceva....noroc ca are o asistenta tare dragutza si ea mi-a spus mai multe.....in schimb pe partea cealalta este un medic foarte bun care isi face foarte bine meseria.....nu as vrea sa-ti infranez dorinta de a merge la el, ci doar sa te pun in tema la ce sa te astepti.Te pup si iti doresc mult succesc. Va pupacesc pe toate 23+ cu Matei |
sarutmana luiza
sper sa fie mai binedispus cand ma duc la el
cam cu cat timp inainte tre sa-mi fac programare?
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR