Am o rugaminte la fetele care au facut driling ovarian, daca puteti sa mi raspundeti..
In ce perioada se face?
Eu trebuie sa fac vineri driling si chiar in perioada aceea trebuie sa mi vina cm.. doctorul nu mi a spus in ce perioada se face..
Initial eram programata vinerea trecuta insa am amanat din motive personale..
Sper sa fie ok!
Merci..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunii
,se face dupa CM,nu se face nicio interventie in zona aia..cand esti la CM
bafta multa!
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria Am o rugaminte la fetele care au facut driling ovarian, daca puteti sa mi raspundeti.. In ce perioada se face? Eu trebuie sa fac vineri driling si chiar in perioada aceea trebuie sa mi vina cm.. doctorul nu mi a spus in ce perioada se face.. Initial eram programata vinerea trecuta insa am amanat din motive personale.. Sper sa fie ok! Merci.. "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
lyly merci!
sunt putin dezorientata, nu inteleg cum dr nu m a intrebat sau nu mi a spus ca nu se face in perioada cm ului!
off, o sa incerc sa dau de el maine sa vad ce spune..
Eu m-am operat pentru desfundare de trompe dar, mi s-a descoperit si ca am ovare micropolichistice si mi-a efectuat driling ovarian.Eram in a 14-a zi a CM.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
11+ cu
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
merci rachel!
sarcina usoara si bebe sanatos!
am sunat sa vb cu dr , insa nu era , secretara mi a spus sa sun peste o ora! o sa ma lamureasca el!
si eu am facut o laparo in a doua parte a cm cu cativa ani in urma, insa la cm nu am auzit sa se fi operat careva!
nu stiu ce sa zic, astept sa vb cu dr!
Am reusit sa vb cu dr si mi a spus ca nu e nici o pb chiar daca sunt la cm! acuma nu stiu ce sa zic , eu merg pe mana lui ..
merci pt raspunsuri si bafta tuturor!