Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonavlas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Ramona - e cam mult 1 kg si ceva. Parerea mea. Cate kg si cati cm are? Eu stiu ca e bine sa se mentina pe curba de greutate (nu scaderi, nu cresteri bruste). Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Are 66 cm si 7,100gr. Ne-am apucat de diversificare fix acum o luna pt ca nu lua in greutate....acum bag de seama ca nu se satura saracutza doar cu laptic de la mami. Nu cred ca o sa mai ia luna asta chiar asa mult in greutate.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Diana_Eva spune:
Ramo - Cred ca ai dreptate puiul era flamand. E foarte bine 7.100 si 66cm la 6 luni jumatate.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ooana spune:
Vi-l prezint pe www.youtube.com/watch?v=Rb-a-htrr4w&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">Matei cel vorbaret inca stau si ma gandesc, oare pe mine ma certa?
Paula vreau sa te vad
si cu Luca chiar am vorbit serios...daca as mai avea un baiat ar fi ori Luca ori Eduard
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ilinca79 spune:
Salutam si noi delfinariul,
Victo, daca vrei suna la directia muncii si intreaba ce si cum. tel de la biroul cu indemnizatii e 0264-597125.
Am un copil super marait, cum il las singur un pic cum se plictiseste . Mi-a trebuit o ora sa spal cateva vase si sa aspir in camera lui. Plus ca nu doarme ziua, ieri de la 2 pana la 7 seara n-a inchis un ochi, urla de numa cand il puneam pt. Musai sa-l scot afara dupa-masa ca acolo poate atipeste o juma de ora. Na, ca l-am parat, poate se schimba ceva
Katalina, la piscina de bb, cel putin la noi in Cj, filtrarea e cu sare nu cu clor.
Michelle, super tare hotelul, cat costa 7 zile?
La multe lunite Leti si Radu Gabriel!
Ma duc sa pregatesc legumele...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crissy77 spune:
paula, mi s-a intors replay-ul, e plina casuta postala. Referitor la ce face Bea: Ea e bine, ceva muci, nu mananca decat vreo 30-50 g piureuri desi ne-am diversificat din nov., restul completam cu lapte, nu-mi bat capul. In rest se joaca, trage de ce-i cade la mana (ca tot ma plangeam ceva timp in urma ca nu intinde mana dupa jucarii), rade, cauta companie, asteptam sa iasa dintii.
pt dezvoltarea reflexului de aparare, pe langa ce a zis racusor: pus in fund pe o masa, cu spatele sprijinit de mama, tinut de o mana, se inclina in partea opusa mainii de care tinem (bb ar trebui sa puna mana libera pe masa si sa traga capul in directia opusa inclinarii).
pt invatat sa se ridice singur in fund: bb pe spate, il ajutam sa se ridice tinandu-l de o mana si ne asiguram ca se sprijina in cealalta mana in timp ce-l ridicam.
Diana_Eva spune:
Oana cred ca ii povesteste ceva suzetei despre tine. :) e super dulce!
btz_ovi spune:
OANNA dar ce dialog adevarat poarta Matei,in vocabular observ o serie intreaga de gangureli si multa expresivitate.S-a intors si Paul,curios el "mai da cine e acolo??sunt gelos"
Si ce ochi are
Si al meu a luat destul de mult intr-o luna,ca de obicei.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Victo, legume la borcanas de care? cu ce? Io un pic m-am uitat numai la ele, si am vazut cu vita si orez, sau nu stiu mai ce.. asa ca nu am luat nimic.. dar mi-ar place sa am si eu in casa, in caz de lene majora...
Am incercat sa ii dau piureul de legume la 12 juma, ca se trezise la 12.. dar nu vrea, e marait, a mancat putin, nu are chef.. asa ca l-am pus iar la somn, ca vad ca nu si l-a implinit. si a adormit in 5 minute de leganat. Mai incercam cand se trezeste. Desi iar se decaleaza toate mesele... cum il culc la 8 seara , la 8 fara 10 e ultima masa... iar inainte e la 4 si ceva (ca sa fie macar 4 ore pana la ultima masa, sa stiu ca mananca bine seara). Dar acum se trezeste la 2, ii dau legume si parca vad ca la 4 si ceva iar face figuri la laptic...
Oana, ce m-am distrat de Matei!!! Are un vocabular foarte bogat!!! E atat de dulce!!!
Era o vorba, cei 4 apostoli au fost 3: Luca si Matei...
Michelle, cum e la hotelul respectiv? au papica la borcanas pt copii? sau nu mergeti cu Bianca?
Sa-l ajutam pe Alex
Otiliav spune:
Hello!
Eu astept sa se trezeasca Iulia sa-i dau primele lingurite cu mancare. I-am pregatit pastarnac pana la urma.
Gata ca urla.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Diana_Eva spune:
Crrisy, Racusor multumim de exercitii! Noi nu avem minge avem cilindru - o sa incercam pe el.