activitati sportive pentru copii(dansuri,karate..)

activitati sportive pentru copii(dansuri,karate..) | Autor: elenapop08

Link direct la acest mesaj

M-am gandit sa fac un subiect referitor la cursuri de dansuri, arte martiale,etc.. pentru copii nostri din zona drumul taberei..deasemenea ma gandeam si la cursuri de aerobic pentru noi mamicile...astept propunerile voastre...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina79 spune:

Va pot recomanda centru medical Brancusi din cartierul ANL Brancusi. Locuiesc in Prelungirea Ghencea, am 2 copii pe nume Andreea si Alexandru, fetita face balet de 6 luni, iar baietelul karate de o saptamana. Noi mergem acolo la medicul de familie si asa am aflat de cursuri. Au profesori foarte buni, tineri si foarte atenti cu copii, platesc 150 lei pentru cursul de balet iar la cel de karate am o reducere de 10% din pretul abonamentului(pentru copii apartinand aceleasi familii).
Vor avea si aerobic pentru parinti in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenapop08 spune:

Imi puteti recomanda o persoana de contact,eventual site-ul acestora sau un numar de telefon?...M-ar interesa foarte mult,deoarece stau relativ aproape de cartierul Brancusi...Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

www.bodytude.ro. nu gasesti pe site multe info, dar o adresa de contact este. si noi mergem acolo la karate.

Mergi la inceput

Informatii noi din Drumul Taberei? Am auzit ca si la scoala speciala care e la capat la Valea Argesului sunt cateva activitati sportive? Stiti ceva despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fata mea face dans la o sala de sport pe Valea Oltului si baiatul karate la Lic. Ivireanu (langa Tip-Top). Primul e 60 lei/luna si karate 50 lei/luna. Cat stau copiii la dans mamicile pot face miscare la aparate, aerobic si ce mai ofera o astfel de sala...

Mergi la inceput

Claujo, imi poti spune unde este sala unde face fata ta dans? Si de cate ori pe luna? Si daca stii care e varsta minima? Si un nr de telefon? Multumesc din suflet. Ce putin costa si cursul de karate! La noi a fost luna aceasta 180 lei, 2 ore pe sapt. La voi cate ore sunt? Stiu ca sunt multe intrebari, multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

dansul- 1 ora de 2 ori pe saptamana, la o sala aproape de capatul lui 368 si 168, pe Valea Oltului. Nr de tel al profei ti-l dau pe PM. Nu fac dansuri de societate sau ceva asemanator, pur si simplu ii invata niste coregrafii pe muzica vesela,in spectacolul de Craciun au fost reni.

karate 1 ora si jumatate de 2 ori pe saptamana. Al meu face de 1 an si jumatate si are deja cupa, o multime de medalii, diplome....Ii duce la concursuri si-i motiveaza f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina79 spune:

Este important pretul, dar si cati copii sunt la curs. Unde am fost inainte erau faorte multi copii in grupa, iar dupa 2 luni profesorul nu stia numele copilului meu, ce sa mai zic de medalii si trofee.... :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somalc spune:

incercati bodyexprim din Crangasi, mai exact pe bdul. Constructorilor...fi-miu face acolo aikido de cateva luni.....sala e mare, frumoasa, curata; si nici nu-i f departe de drumul taberei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

claujro..super chestia cu karate..si noi la fel..face de 1 an jumate..si are si el o cupa.Ce stil faceti?am vazut ca esti din Bucuresti...noi venim in iunie la campionatul national pt copii..sper. Codrin face shotokan.

Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...

Mergi la inceput