Stelute de ianuarie februarie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
Daconst spune:
Aici io sunt mama (Liuda) voastra!
Sunt mesaje de pe vremea cind nu lucram si eram membru de baza la stelutze.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
loremunteanu spune:
Neata!
Lala, eu ce fac cu Eric? Tuseste aa, zgomotos. Parca nu are muci, insa sunt si moemnte cand am senzatia ca are... Mai mult nu prea... Si e ragusit... I-am dat cu tantum verde in gat si nurofen. Ce-i mai dau?
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
Daconst spune:
Lore,dar ce are Eric?Ca mie mi-a scapat.
Daca e tuse latratoare,sa nu fie crupul ala de-l facea si Lucas pina la 3 ani.
Ce simptome mai are?in afara de tuse?
loremunteanu spune:
Nimic...
Dupa ultima raceala, a ramas cu o tuse latratoare, cum zici... Dar tusea foarte rar, o data pe zi... Acum ca a fost mai cald afara, ne-am plimbat mai mult si parca a inceput sa tuseasca mai des... Doar tusea asta asa si parca e ragusit... Nu are febra... As spune totusi ca nici muci... Mananca foarte bine, topaie, doarme...
Poze Eric
atelierul meu
Daconst spune:
Maryela!
Poate iti gasesti si timp de scris,nu doar de citit.
Lore,cred ca e laringita.In afara de un sirop de tuse nu i-as da nimic.Sa vezi cum se comporta noaptea,ca la noi atunci incepea distractia.Nu avea aer si stateam doar pe balcon la aer curat.Il infofoleam bine si acolo dormeam aproape.
Poate nu e asta,dar sa fii pregatita,ca eu nu stiam la inceput.
Apoi am primit supozitoare cu cortizon sa-i dilate caile respiratorii.Si cu asta o scoteam la capat.
Nu vreau sa te sperii,ca poate nu e asta...dar e bine sa stii.
lala77 spune:
Lore, nu prea ai ce sa-i dai decat Tantum. I-ar face bine niste bomboane/acadele. Sau miere luata cu lingurita dar sa nu bea nimic dupa ea macar un sfert de ora. Asta inmoaie gatul.
Ai grija sa nu bea fierbinte ca raguseste mai tare.
Pediatrul nostru spune ca tusea se trateaza daca e de min 25 de ori pe zi. Daca tuseste mai rar, lasa-l in pace!
Adela, Maryela, bine ati venit!!!!In casa proaspat renovata!!!
loremunteanu spune:
Bomboane nu suge... O sa mai incerc si cu miere... Nu bea fierbinte...
Maryela, Adela, bun venit!
Poze Eric
atelierul meu
lala77 spune:
Poti sa-i dai Stodal daca ai. Eu le dau pe post de miere/acadele. Ca are 11 g de zahar pe lingura de sirop. E numa' bun de tratat gatul. Eu nu cred in homeopate, dar il dau pt zahar. Ca repara gatul. Si el si tuseste...
codruta mihaela spune:
Eu scriu odata pe an.
Am intrat sa-i spun lui Liuda, ca noi am facut audiograma.I-a pus casti pe urechi si Bogdan trebuia sa ridice minuta cind auzea pasarele in casti.A cooperat.Nu a fost chiar complicat.Mai nasol a fost dupa, ca noua ne-a rezultat ca are lichid in spatele timpanului si de acolo o intreaga poveste.
Codruta, mama lui Bogdan(08.02.2007)