Strumfi si prichindei iulie-august2011(19)
Raspunsuri - Pagina 15
Ireth spune:
Off, si la mine e problema cu banii... si nu inteleg unde se duc, ca nu sunt bani putini!
Dar nu stiu... intretinere, net, cablu, lumina, motorina, mancare, e adevarat ca mai avem si o rata de 1.200 ron pana in ianuarie urmator... si acum se aduna si cele specifice de gravida, haine, analize, chestii bebe... nu mai stiu pe unde sa scot camasa 
Intrebare: voi vreti sa prelevati celule stem la nastere?
15+
Zapic spune:
Si noi mai avem o rata de 8 mil pt inca 16 luni,si avem un baiet mare si frumos
, are 7 ani si e scolar, caruia ii platesc lectii de engleza extrem de costiistoare
, cu toate ca aproape 10 ani am fost profa de engleza![]()
, bona, si multe alte chestii......Asa ca banii dispar repejor tare.
SDcristian Imi pare rau de varicela ta, dar sa stii cva nu-i nimic grav si ca drii vor avea grija la morfo sa vada tot ce e de vazut.
Ireth spune:
A, uitasem ca in martie mai trebuie sa merg si la un botez. Deci banii mei de eco trim II stiti unde se duc ![]()
Imi povestea ieri verisorul meu de o faza super tare. Se duce cu sotia (insarcinata in 20+ de sapt) la eco de trim II la Iosup, la CMU. Toate bune si frumoase, se duc sa plateasca, stiind ca eco de trim II e cam 500, 550 ron.
Ajunsi la receptie, primesc o factura de.... 220 ron. Raman perplecsi amandoi. Ma, e sigur? intreaba el. Sigur sigur!
Platesc si pleaca acasa... si in drum spre casa observa ca pe factura scria ... eco trim. I ![]()
Oare nu am si eu acelasi noroc? ![]()
15+
oxidoni spune:
Fetelor, daca ratele voastre se intind pe numar de luni, stati bine...noi avem o rata la care mai avem de platit 27 de ani :)
Da sanatosi sa fim.
Acum, am o intrebare, pentru cine ma poate ajuta.
Azi dim mi-a zis dr ca s-ar parea ca m-am capatat cu o candida. Si mi-a zis sa-mi fac analiza de secretii.
Am sunat pt programare, dar primul loc liber e pe 28 februarie. Din ce stiti, e problema daca fac analiza abia atunci? Sau sa caut mai devreme in alta parte?
Multumesc.
18+
Ireth spune:
Mai bine cauta in alta parte. Parerea mea.
Adica cu cat mai repede, cu atat mai bine, chiar daca nu e vorba de ceva grav. Faza e ca recoltarea secretiei se face atat de rapid, ceva gen 1 min, incat nu inteleg de ce nu mai au locuri....
La clinica unde merg eu ma costa aprox. 30 de ron secretia (adica recoltarea + rezultatul), si pot sa ma duc dimineata fara programare, ca, dupa cum am spus, se termina repede.
Si rezulatul il am cam intr-o zi, doua.
15+
oxidoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth Mai bine cauta in alta parte. Parerea mea. Adica cu cat mai repede, cu atat mai bine, chiar daca nu e vorba de ceva grav. Faza e ca recoltarea secretiei se face atat de rapid, ceva gen 1 min, incat nu inteleg de ce nu mai au locuri.... La clinica unde merg eu ma costa aprox. 30 de ron secretia (adica recoltarea + rezultatul), si pot sa ma duc dimineata fara programare, ca, dupa cum am spus, se termina repede. Si rezulatul il am cam intr-o zi, doua. 15+ |
Nu inteleg nici eu de ce e atat de aglomerat...la Medlife Grivita am sunat..eu am card la ei. La alt sediu (cel din Unirii) e loc pe 23 februarie...tot nu foarte devreme...
Poti sa-mi zici la ce clinica mergi tu? Sper sa nu se considere reclama...
Multumesc
18+
Ireth spune:
Ti-am trimis PM cu toate datele, tocmai ca nu stiu daca se considera reclama (e posibil).
Daca mai vrea cineva, la fel, pe PM.
15+
Ireth spune:
Deci la clinica asta, mersul e in felul urmator: te duci sa iti ia secretia, iti face analiza, primesti rezultatele. Cam 25-30 de ron costa, dupa cum am spus.
Dupa ce primesti rezultatele, poti sa alegi sa vorbesti cu un doctor ginecolog de la ei (daca nu ai preferinta de anumit doctor, primul care e disponibil) care se uita pe fisa, iti da tratament. Costa in functie de doctor 50-80 ron.
Daca nu, iei fisa cu analiza si te duci la propriul tau medic ginecolog, si de acolo se merge mai departe.
15+
Zapic spune:
Sau poti sa te duci de exemplu la Elias, platind o consultatie (40 ron) sau cu trimitere sau dai cat vrei Dr.-ului(50 ron) si soliciti un examen de secretie... si pe acolo toti sunt ok. Nici nu astepti prea mult(30 min), totul e sa nu fie prea departe de tine.
Zapic spune:
Oxidoni, poate a spus "candidoza", care trece f usor cu 1 ovul lomexin. Oricum trebuie sa te duci cat se poate de repede ca sa nu ai tu disconfort.