Zmeurici de iulie-august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
PatriciaArdeleanu spune:
Giova, ma tot gindesc la asta dar inca nu ma incumet...si trebuie sa il trimit de acasa cel putin o saptamina. dar va trebui sa face si asta in curind.
eu ma simt bine cu regimul asta, in sensul ca nu fac foamea deloc. si mai si trisez putin pe ici/pe colo. sa vedem, daca dau 4 kg jos ma declar super multumita.
Vally, e tare bun siropel Calma Baby (daca la asta te referi). Motana ne-a dat pontul
si cind am avut nopti fff agitate am apelat si noi la el. sa va fie de bine cu tunsoarea!
Corina, of...tare mi-e si mie frica de astfel de accidente!!
uliasi, vei stat tot pe la obor? e cresa ciobanasului aproape, acolo am avut-o pe rebecca, a fot bine si nici nu m-am dus cu spagi la inscriere.
laura.s spune:
Buna, fetelor!
Moniland, felicitari pt casa! Poate de Craciun petreceti in casa noua...
Super ca ai gasit deja job si o sa ai si program ok, termini la timp cat sa iei fetele de la cresa/gradinita. Chiar daca acum o sa ai cheltuieli mai mari cu bona, nu o sa tina la nesfarsit, cel mult pana merg la gradinita. Vad ca e diferenta f. mare de preturi la bone. La noi in oras stiu bone care se ocupa de un copil, ii gatesc, etc., eventual calca sau mai fac ceva prin casa si primesc 500-800 ron pentru aceeasi munca. Da' mi se pare complicat sa gasesti una sa-ti fie pe plac.
La voi cum sunt cresele de stat? Ai putea sa le inscrii acolo, macar sa ai o varianta de rezerva. La privat cat te-ar costa, comparativ cu o bona? Greu cu unul, dar cu doi...
Corinna, imi pare rau de patanie! Pupam vorbareata mica, sa-i treaca bubita repede!
Giova, amandoi intr-un pat toata noaptea? wow... Sara are nevoie de fo juma' de hectar sa se intoarca, se fataie pana da de un obstacol. Din decembrie am mutat-o pe canapeaua din dormitorul ei (200*150cm), ca se tot trezea noaptea plangand si nu stiam ce are, pana m-am prins ca n-are loc sa se intoarca. Acum e boierie, da' tot stau cu grija ca pica din pat, la cat se foieste in toate directiile.
Lucialu, of, sa scapati mai repede cu dintisorii, ca tare va necajesc!
Vorbeati despre vacante... Cred ca ar trebui sa va grabiti cu rezervarile, ca de cand cu problemele din tarile arabe, multi se inghesuie pe Turcia, Grecia si Bulgaria. Imi spunea o cunostinta care are o ag. de turism ca la multe hoteluri la bulgari si turci deja au "stop sales". Noi stam cuminti anul asta, zic merci sa ajung la Mamaia cateva zile. Deh, suntem bugetari...
Am depus cerere de inscriere la cresa pt Sara, sper sa prindem loc. In Focsani sunt doar doua crese de stat, cu cate 40 de locuri si f. multe cereri. Sper sa prindem loc, ca altfel e nasol.
mai aveam ceva de spus, da' ma tradeaza neuronu'...iar... Pupici
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
laura.s spune:
Si eu am incercat sa intru pe blogurile lui mqqm si nu mai am acces de mai mult de o luna...
Inainte intram aproape zilnic, sa vad ce mai face "Ovivel"... Ma gandesc ca Mqqm a simtit nevoia de mai multa intimitate, da' mi-e dor de pepit. Ca p-aci e zgarcita cu informatiile...
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura,
de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
Giova spune:
fac o pauza de aspirat si ma pun pe scris...ca aproape ati umplut capitolul asta.
Adriana sper sa ai noroc de loc la cresa. nu ar trebui sa mergi din timp? si parca in luna august sunt inchise. ce vei face cu Anastasia?
Uliiasi nu le-am facut poze
. Mi-a fost prea lene. dar in seara asta iar vor vrea sa doarma impreuna si ma execut. Daca ma mai trezesc noaptea la ei.
Unde il dai pe David la cresa? in Bucuresti? nu trebuie s amergi sa vorbesti pt. loc?
Vally of...si voi cu dintisorii. sa iasa repede, ca tare vad ca va mai chinuie.
Nasoala intamplare, dar bine ca nu s-a intamplat mai rau.
ai citit pe blog? mai mergem din cand in cand la restaurant...e asa de bine sa fii servit.
Patricia ma gandesc ca va veni si momentul intarcatului...of...usor nu va va fii.
Laura.s si edi cand doarme cu noi e groaznic...se invarte, se suceste, doarme de-a latul...si noi cu capul pe noptiere
. singur doarme nenintors, nici nu se descopera, decat foarte rar. acum cu frate-su' am vazut ca a dormit bine. chiar ii ziceam lui Marco, ca daca se baga Edi pe el, sa se mute sus la el in pat. dar culmea...aveau amandoi aceleasi pozitii....chiar frumos au dormit si nu unul in celalalt.
Bafta si voua cu cresa.
asa e cu Turcia...am auzit si eu. Tocmai am vb. si noi azi la ag. sa vedem...sper sa mai fie locuri la sf. lui iunie.
gata...merg sa termin bucataria si livingul, caci imediat vine sotul la masa.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Am acceptat job-ul si am primit recomandari pt 2 bone. Habar nu am daca o sa accepte sa se ocupe de 2 copii sau cat o sa ceara.
La noi in oras sunt 5 crese, nu stiu daca sunt si private. Cererea e mare si oferta mica. De-ar fi asa si cu economia....
Trebuie sa ma duc la gradinita sa le inscriu pentru la anul, asa nebunie cica ar fi aici.
vally spune:
Patricia da, de Calma Baby ziceam...l-am cumparat cand avea cateva lunite G, l-am deschis acum cateva luni cand i-am dat de 2-3 ori ;
vroiam sa-l arunc crezand ca este vechi, dar l-am gustat si nu si-a schimbat gustul asa ca am reinceput sa-i dau...si surpriza: doarme bine de doua nopti! sper sa o tina asa!
bafta multa la dat jos Kg! 
laura uffff...chiar nu stiam asa legat de vacante...si noi de obicei ne hotaram pe ultima suta de metri
poate ajungem si noi undeva in vacanta anul asta 
Giova da pe blog am citit
pozici cum smecherasii dormind impreuna! ce frumos! si G doarme cu noi o parte din noapte si e chinuitor la cum se foieste ea...incepem sa ne obisnuim...spor la aspirat
bafta cu rezervarea concediului!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally
de
Gloriutza 13.08.2009 
Giova spune:
Moni asa e in fiecare oras...cu 1 an inaite se fac liste peste liste si tot raman pe dinafara oamenii fara pile si relatii. Mai ales la gradinitele/scolile bune.
Sa ne ti la curent cu bonele...timpul e asa de scurt parca.
Tu luai indemnizatie pt. fiecare fetitza, nu? acum salariul va acoperi banii de CIC? nu poti munci la negru cateva luni?
Vally eu nici pe bloguri nu mai am timp sa intru...
ma pun sa deschid capitol nou si pe urma mergem dupa Marco la gradi si in Kaufland sa luam lapte praf...e in oferta Nestle Junior. asa ca ne facem provizii....daca mai gasesc.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi