Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, am vb cu Oana si suntem in cautari. Eu inclin tot mai mult spre bona ca ma gandesc ca la varsta asta primeaza afectivitatea in detrimentul socializarii.
Pogos, multumesc de informatie. Imi prinde tare bine.
Clara, am aruncat si eu un ochi pe site si ...imi plaaaceeee!!!! Bravo!!! Sa-ti mearga super afacerea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
eu iar sunt chiauna, Anastasia iar a inceput sa se trezeasca noaptea, azi noapte la 2 la 5 dimi si apoi la 7
la 2 plangea de foame, a ras un bibe apoi la 7 altul...nu inteleg de unde atata foame pe ea...sper sa treaca repede si faza asta...mi-e teama sa nu se invete sa pape noaptea ...oare sa-i fac ceai noaptea?

am apucat sa citesc asa printre randuri...bine ca nu ati avut mancarimi la degete zilele astea
uliiasi
Clara daa sa ne tii la curent cu magazinul si cu colectiile , mie imi plac tare mult hainutele facute de tine sunt sigura ca o sa ai succes
Moniland cand incepi serviciul? si eu sunt disperata ...o s aincep serviciul in iulie si nu am cu cine lasa pe Anastasia ...e tare nnasol, eu vreau s-o inscriu la cresa si ma rog sa nu raceasca prea des ca nu am cum sa stau cu ea acasa , iar la bona nu pot sa visez ca aici cer niste salarii de te doare mintea

fetelor pana la urma v-ati hotarat unde mergeti in vacanta anul asta? eu cred ca mergem la bulgari anul ast ca nu am fost niciodata si nici bani prea multi nu avem , as fi vrut tot grecia in vourvouru ca e asa frumos dar nu mai vrea sotul
ma duc sa -i dau papa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am vazut ca vb de MARGINE DE SIGURAN#354;#258; PENTRU PAT , o prietena de-a mea are de la Brevi sunt super, le gasiti pe happybaby.ro, cota 120 si 150 lei in functie de lungime si pe mine ma bat e gandul sa cumpar macar 1 bucata , am obs ca Anastasia doarme mai bine in patul mare decat in patutul ei dar mai astept putin poate totusi isi revine cu somnul si nu mai dau banii si pe marginea de siguranta

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Adriana, de la 1 aprilie ar fi postul. Azi trebuie sa le dau raspunsul.
Cu vacanta noi am fi vrut Turcia, dar cum imi fac casa, am optat pt Bulgaria. Acum daca ma duc la serviciu nu stiu daca primesc concediu dupa 2 luni. Voi ce stiti de chestia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Moniland, cred ca depinde si de angajator. Eu am o prietena care s-a angajat de la 1 februarie si cand li s-a spus sa-si treaca perioadele de concediu ea a pus o saptamana in luna iulie. Atunci sefa ei i-a zis ca nu ii poate da chiar o saptamana in iulie, ci doar o zi sau doua si ca daca vrea o saptamana sa-si treaca undeva prin octombrie - noiembrie. Deci reavointa. Asa ca depinde peste cine dai.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Servus!
si io mi-s tehuie corse!
am avut o zi de tot... pupa a fost ciufi la cote maxime, i-a pocnit gingiutza pt coltisor si e umflata si la alalalt coltisor. Doamneee, de-abia astept sa scapam de perioada cu dintisorii ca m-am saturat! De mancare nu mai zic, a papat cat sa nu imi fac inima rea. In rest, tzitza!!! A si lans saraca, "din senin" asa ca am prestat cu gelul pe gingiute, ma rog, cum a dat Domnul, ca il papa.

Moniland e grele, da, socializarea inca nu e primordiala la varsta zmeurelelor inca, plus ca in comunitate te poti astepta la minunata imunizare cu raceli in lant si depinde de la copil la copil, oricum sunt inca mici. Si a mea vrea sa manance singurica, cu lingura rastoarna tot ce ia, asa ca manuta sa traiasca! O mai las, ca decat sa nu-mi manance, plus ca dc ea vrea sa se autoalimenteze, cine mi-s io sa o opresc? asa ca purcelim tot in jur, covor, hainute, totCu serviciul si concediul, eu stiu ca depinde de la o firma la alta, insa in principiu nu prea se mai tne cont de de-astea. La o adeca spui ca te-a trimis doctoru cu fetele la mare Cu banutii important e sa nu mergi in pierdere, ca nici cu bona nu le vei tine o vesnicie si va fi mai ieftin la gradi, plus poate mai cresti si tu la scarbiciu in functii si salar. E nasol, ca e criza si e greu si cu lucrul si cu salariul bun.
fetele va pup, ca pupa vad ca e taare intoarsa. i-am dat cu gel, dar cred ca vrea sa mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti la o si sa o prezint pe finuta mea:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-01/11:21:50
o minune de bebica...in roz...hainute cumparate de mine si sot....of....de ieri ma uit intr-una la poze si ma intreb de ce nu mi-a dat si mie DD o fititza?????
De abia astept sa mergem in 30 martie la ei la Madrid. cred ca o sapt. o voi smotoci la greu...ce sa vizitez orasul...fac pe baby sitterul.

Edi si-a dat drumul la vorbit...repeta tot mai multe cuvinte dupa noi:
- Marco a fost la inceput "mama", acum e "mamo"...putin mai aproape de realitate.
- desene = nene
- Jessi (nepoata) = decii
- mimi(soacra) = mimi
- dani= nani
- ioana(eu) = nana
astea le-a zis de 2 zile...mai sunt dar cum nu le-am notat imi scapa.

Edi la 3:50 s-a trezit, a plans putin dupa care ne-am trezit cu el la noi in pat. Deja incep plimbarile de noaptea???? sper sa fie doar o trezire asa...ca de 10 zile doarme singurel.

Moniland nu stiu ce sa zic cu concediul....cum au zis fetele depinde de patron. mai bine mergeti cu fetele catre sf. lui august si poate iti va da atunci. Oricum, tu intreaba si pt. vara...nu se stie.
Parintii tai lucreaza, nu? nu ai vreo matusa ceva...care e la pensie si poate sta cu ele? ca de la 3 anisori cred ca le duci la gradi....deci nu ar fi mult.
Lucialu of....inca putin si scapati. cati mai trebuie sa-i iasa frumoasei?
Adriana ar fi bine sa o duci pe Anastasia la cresa din vara. asa se va obisnui pana in toamna cand incep virozele. sfatul asta mi l-a dat dir. de la Marco de la gradi.
Noi optam pt. turcia anul asta. astept sa se decida odata nasii nostri, ca de era dupa noi, de mult erau cumparate biletele.

o zi faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Salut fetelor

In sfarsit am reusit sa va fac o vizita. In ultimul timp am avut mult de lucru, terminam o traducere incepean alta. Astazi iar am primt. Bani sunt bine veniti mai ales acum cand adunam bani pentru o casa mai mare, dar este foarte obositor chiar daca lucrez acasa. Sunt cheauna de somn, micul meu sa trezit la 6.00 cu temperatura, Julia de sambata este bolnava, acum si Mateo a luat de la ea virusi. Sper ca eu si sotul meu sa ne tinem bine pe picioare. Cum este i ramania cu cresele si gradinita sunt probleme sa inscrii copilul. La noi de exemplu trebuie sa inscri la cresa inca de cand bebe este in burtic si cateodata este pe pozitia 570, iar locuri sunt sa spun 150, deci sanse nu are. La gradinita trebuie sa ai noroc, pe cineva care lucreaza acolo, sau un frate sau sora care a fost acolo la gradi si tot nu esti sigur ca al doilea pui va merge, si in sfarsit pe cineva care cunoaste directoarea de la gradi, altfel poti sa uiti. Anul viitor voi incerca sa-l inscriu pe Mateo unde a fost Julia daca voi reusi. Fetelor cu intarziere va doresc o primavara cat mai calda si vesela, fara probleme si mutrici suparate . Sambata suntem invitati la Ambasada Romaniaei din Polonia dar din pacate nu voi merge. Intalnirea este cu ocazia martizorului. Va fi si o formatie de dans popular. Sa vedem poate eu singura voi merge.
la toate

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza!
si eu chiauna rau de tot. toata noaptea atirnat de tzizi, dimineata odata cu mine trezirea, nu cumva sa ma piarda.
am inceput sa cred ca de fapt nu il deranjeaza/doare nimic, ci e agitat din cauza ca plec de acasa...saptamina trecuta mi-am luat concediu si am stat cu ei acasa...a fost f linistit, a dormit noaptea neintors, dimineata cot-la cot pina la ora 9.30-10...cum am reinceput, a revenit si agitatia..of mititelu...

fiind acasa cu amindoi, acum la servici e parfumacasa nu mai pot sta la computer, daca citesc putin pe fuga bine, dar de scris... asa ca am cam citit tot, dar cu scrisul tare greu.
A fi femeie in ziua de azi este foarte greu , sa ne impartim intre munca, casa, copii, sot,persoana proprie...

Giova, felicitari pentru cuvinte. iar despre finuta, ce sa zic....e frumusica, te face sa iti doresti din nou fetita mult dorita...dar esti f tinara, inca ai timp

Uliasi, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intimplat

MOniland, succes cu alegerea si cu intoarcerea la munca.
eu cu REbecca, la 1,11 ani am ales cresa si am fost multumita. nu am avut incredere in bone.

Clara, foarte frumoase lucusoarele si deosebite. Mult succes si comenzi multe (tu le vei face (impleti) pe toate?

Bely-cuscra, sa stapiniti sanatosi casuta. Acum avem unde sa venim in vizita sa le facem cunostinta micutilor

Lucilu-of, sa va iasa si voua odata coltisorii sa scapati

am vrut sa zic mai multe dar nu mai stiu ... sint chiauna.
am inceput si eu regimul ala 3+3, as vrea sa dau jos vreo 3-4 kg, pe cintar nu prea se vede mare lucru desi la haine parca ma simt mai lejera in ele. dar vreau sa fie pe termen mai lung, si chiar daca mai trisez cite putin.
ma impac cel mai bine cu zilele de vegetale, mie care mi se parea f greu sa fii veget. mi-am facut multe mincarici bune, salate multe, fructe, gem prune natural, ceaiuri.
cele de pr animala mi se par mai grele, nu pot sa rontai un mar, ceva.
cam atit deocamdata.
o zi buna zmeuricilor!

Mergi la inceput

Inclin tot mai mult sa ma duc la serviciu. Greu e de gasit un job in vremurile astea si inca unul ok. Voi avea o sefa cu care o sa stau in birou, doar noi doua. Programul e de la 8,45 la 17,15 cu o jumatate ora pauza. E f. aproape de serviciu sotului, deci am putea merge cu o masina. Putem duce fetitele la gradinita, cand va fi cazul, iar de scos mai vedem noi. Mda, cred ca nu suna rau. Voi avea apoi 3 ore pe zi doar pt fetitele mele.
Ma pun pe treaba sa gasesc o bona sau o cresa. Multumesc mult fetelor.

Mergi la inceput