Zmeurici de iulie-august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La multi ani de martisor dragelor, sa aveti o primavara minunata

Anastasia inca e racita, muci, tuse am scapat de febra , Doamne ajuta, 4 zile la rand a facut febra, 1 data ziua 1 data noaptea bine ca a trecut acum , sper sa scapam si de muci mai repede

Azi l-am ds pe Cezar la gradi dupa 2 saptamani de stat acasa , e tare liniste in casa ...e asa bineeee, sper sa nu mai raceasca asa repede, sa fie ultima raceala din iarna asta pt noi

Clara am vazut magazinul online, e super realizat, am vazut hainutele , sunt minunate, iti doresc succes
Muffi si eu m-am gandit la tine, eram sigura ca e ceva cu tine de nu mai zici nimic, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva , suntem alaturi de tine
bely sa stapaniti santosi casuta
Moni felicitari sa fie intr-un ceas bun
gata ...asa a zis Anastasia ame trebuie sa -i dau papa
revin

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti la o in aceasta zi minunata...de primavara, sau mai bine zis de iarna.
O primavara frumoasa sa aveti mamici si zmeurici!

Clara foarte frumos site-ul. fundalul, pozele, manechinele...totul e superb. sper sa ai vanzare buna....preturile pt. Ro sunt mari. la noi nici nu ar merge asa ceva, ca toata lumea stie sa tricoteze. Dar in America, cred ca e mult mai apreciata munca asta. Bafta maxima si cat mai multe hainute vandute.
Moni spor la ridicatul casei. sa fie totul ok si sa se termine in 3 luni.
Bona? cred ca e tare greu la gemeni....nici nu stiu ce sa zic....in Timisoara o bona buna costa cam 10 mil. la un copil. si nu face mai nimic in casa. Eventual calca cand doarme copilul. mancarea o face mama. Preturile nu cred sa difere cu mult de Mures...poate acolo sa fie la 8-9 mil. dar nu stiu cine-ti vine la 2 fetitze?! e o responsabilitate mare, mult de munca si salariul trebuie sa fie pe masura. Sper sa-ti gasesti cat mai repede, daca nu...sunt si crese private si acolo parca zicea Oana ca e 6 mil/luna.
Spatiu de joaca tare scumpe sunt la Bucuresti/Constanta. aici nu depasesc 10 lei/ora.
Adriana la mine ar fi liniste in casa daca l-as duce pe Edi, nu pe Marco. el e tare cumintel.
insanatosire grabnica Anastasiei si sa nu mai raceasca nici unul dintre ei.

o zi frumoasa sa aveti fetelor.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

O primavara frumoasa sa aveti fetelor dragi! Si sper sa vina primavara, ca noi ne-am saturat de stat in casa, iar afara nu putem sta prea mult.

Clara, super hainutele de copii! Succes cu afacerea!

Moni si Bely Felicitari pentru casutele voastre!

Muffi, te inteleg perfect cu isteria in public, si Maria trece acum prin fenomenul fricii de straini, se comporta bine afara si in locurile publice, numai sa nu se apropie nimeni de spatiul ei intim. Cica e normal la varsta asta, dar sper sa treaca repede ca am innebunit deja. Cat despre mancarea pasata, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji si Maria o prefera tot asa. Intr-adevar, mi-ar placea si mie sa o vad ca mananca singura alimente solide, dar ce sa-i fac, o sa vina si momentul ala, daca ma stresez in plus nu o sa manance mai repede, bine ca mananca.

Iulia imi pare rau pentru samburelul tau!

Giova, frumoase pozicile voastre, ca de obicei. Ma tot uitam dupa o poza cu patuturile baietilor, mai exact vroiam sa vad cadrul la patutul lui Edi.

Fetelor, si noi cred ca ne confruntam cu o anomalie dentara la Maria. Am banuit de mai demult, cand am vazut ca nu ii mai iese un incisiv lateral, desi se vedea in gingie, undeva la mijlocul spatiului pentru incisivul lateral si canin. Am sperat sa fie doar strambi si incalecati dintii. In ultimele zile se tot pregatea sa iasa (ma rog, de 5 luni se tot pregatea dar ceva clar il tinea pe loc) si credeam ca e caninul de fapt, ca se mai vedea ceva in gingie intre el si incisivul central. Acum a spart gingia si de fapt nu e canin, e incisivul lateral. Si mai e ceva intre el si incisivul central. Prin urmare cred ca ne confruntam cu anomalie de numar, un dinte in plus. Vom sti sigur cand o sa iasa si caninul si ce se vede acolo in plus. Deocamdata nu o duc la dentist, ca ar trebui sa-i faca radiografie sa vada clar ce e acolo si nu vreau sa o radiez, ca oricum nu are ce sa-i faca acum.
Oricum, cred ca se justifica agitatia ei din timpul noptii, acum parca s-a mai linistit putin.

Mai vroiam sa zic mai multe, dar mai revin dupa ce imi amintesc

Mergi la inceput

Corinna ce vroaii sa vezi mai exact la pat? bara aia de protectie sau cadrul patului?
daca vrei iti fac o poza, numai sa-mi zici exact ce vrei.
sper sa nu fie nimic la dintisorii frumoasei. bine faci ca nu o radiezi acum....mai asteapta putin.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Corinna ce vroaii sa vezi mai exact la pat? bara aia de protectie sau cadrul patului?
daca vrei iti fac o poza, numai sa-mi zici exact ce vrei.
sper sa nu fie nimic la dintisorii frumoasei. bine faci ca nu o radiezi acum....mai asteapta putin.

Da, bara de protectie, nu-mi venea denumirea in cap

Mergi la inceput

Corinna uite aici:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-01/11:44:52
nu ma incanta pe mine aceatsa bara. dreptunghiurile sunt mari si Edi intra cu totul prin ele. eu ii pun o patura si atunci e ok. Nu l-am gasit niciodata prin ea, sau catre margine, dar e bine sa aiba ceva protectie. daca o iau sunt convinsa ca va pica din pat.
Si bara asta ne-a facut-o cineva, asa ca nu prea pot comenta mare lucru...calul de capatat...

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova, multam, salvez modelul si intreb sotul daca se potriveste la patul nostru. Imi trebuie si mie o bara de protectie chiar daca doarme cu mine in pat, e foarte agitata noaptea si mi-e teama ca pernele si somnul meu nu sunt o paza buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata,o primavara frumoasa va doresc,mamici si zmeurici!

Eu am primit un cos frumos cu zambile de la sot,miroase asa frumos in casa...abea astept ziua in care o sa-mi aduca Alex martisor.

Clara foarte frumos ti-a iesit site-ul,hainutele sunt asa de dragute si imi place ca nu le-ai pus la preturi mici,cine vrea trebuie sa-ti aprecieze munca.

Moni spor la treaba,sa iasa casa cum vreti voi in cel mai scurt timp.Bona depinde cat e de vrednica,stiu la cineva aici in oras cu 5-6 sute de ron si face si mancare.Prietena mea are in Bucuresti bona la baietel de 2,5 ani cu 800 de ron,nu face nimic,doar sta cu copilul 8 ore.

Giova,frumoase poze,cata zapada e la voi,bine ca pe aici abea a nins,eu m-am saturat de iarna,afara tot cu minus sunt gradele.

Ieri i-am facut si eu lui Alex ror-ul,nu a scos un sunet,nu imi vine sa cred ce barbatel am,ma asteptam sa planga sau macar sa proteseze,dar nimic.

Noce,asa hotarata esti,de te-ai apucat sa cauti pe site-uri de adoptii,eu sincer nu ma vad momentan cu inca un copil.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Va doresc si eu o primavara frumoasa cu mult soare!!!

Noce, mi-ar placea tare mult sa reusim pana la urma sa facem o intalnire cu mamicile de zmeurici la Constanta, noi momentan suntem un pic raciti, ca de pana acum ne-a mers foarte bine, dar cred ca a prins de la mine un virus. Poate totusi ne vedem mai spre weekend si asa putem sa venim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

LA multi ani de martisor! sa aveti o primavara frumoasa!

corinna sunt mai multe modele de cumparat. am si eu ceva in genul asta

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput