Help, m-am vopsit si e prea intens!
Buna fetelor,
Tocmai m-am vopsit acasa cu o vopsea din plante (de la Phyto), si teoretic ar fi trebuit sa iasa un saten deschis putin aramiu, dar de fapt a iesit un roscat-mahon intens ! Eu in mod natural am parul saten deschis si pielea foarte alba, si acum mi se pare ca arat foarte ciudat, palida si stearsa de tot ! Ma vopsesc rar si numai cu culori naturale, iar acum nu stiu ce sa fac sa ajung la ceva cat de cat mai natural, aveti vreo idee, vreun sfat?! Sunt disperata! Si diseara trebuie sa merg la un eveniment ...
Raspunsuri
salcia spune:
Stiti cumva un salon/ stilist foarte bun? Ma gandesc ca ei sigur au solutii, si ma pot ajuta, nu vreau sa risc singura si sa fac vreo prostie...
sdcristian spune:
in principiu iese din culoare la spalari repetate
pt diseara... nu stiu
dar poate iti sta bine doar esti tu socata din cauza ca arata altfel decat esti tu obisnuita
mama de Carol (29.12.2008) si 16+ cu
ina.click spune:
Spala de vreo cateva ori cu samponari repetate, poate iese putin.
Pentru diseara: nu-i nimic daca esti palida si parul e intens in culoare, trebuie sa accentuezi un punct mobil al fetei ( = ochi sau gura) si asa obtii un fel de echilibru vizual.
Adica da cu mascara genele + contureaza fin pleoapa superioara cu un eye linner sau dermatograf negru.
Si un ruj intr-o culoare puternica, dar nu vulgara. Eu zic ca vei arata minunat.
Uite cateva dudui palide si roscate care arata excelent: Nicole Kidman + aia mica a lui Marilyn Manson (imi scapa numele acum, dar e foarte palida ...si foarte frumoasa)
Eventual aplica un iluminator (pudra sau crema) ici colo, pe pometi, centrul barbiei si frunte.
36 +
Mai avem ...maxim 4 saptamani
jenn spune:
On topic-doar la salon poti face alta culoare fara sa strici parul.Ina-de Dita zici?Eu o stiam cu parul negru...sunt in urma,cred.
ina.click spune:
Off-Topic: Jenn - Nu, ziceam de Evan Rachel Wood.
Roscata, domnisorica arata cam asa:
http://cdn.dailymakeover.com/blogs/beauty-trends-and-news/assets_c/2010/09/EvanRachelWood_VMA-cropped-proto-custom_14.jpg
- foarte palida - checked
- foarte roscata - checked
- foarte frumoasa - checked! :D
Pe mine nu prea ma impresioneaza ultimele albume ale domnului MM, dar gusturile sale la femei mi s-au parut mereu impecabile.
36 +
Mai avem ...maxim 4 saptamani
iulix spune:
Ina tare draguta domnisorica. De regula nu imi plac femeile palide dar tanti asta arata bine.
jenn spune:
Ina,merci de lamurire!Sotul meu il asculta pe musiu Manson,cat despre doamne da,are gust!Salcia,ce ai facut?
calipso_zeus spune:
La salon iti pot modifica culoarea...si spala-te cu apa cat mai fierbinte(cat porti suporta)Apa calda indeparteaza culoarea.
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salcia Buna fetelor, Tocmai m-am vopsit acasa cu o vopsea din plante (de la Phyto), si teoretic ar fi trebuit sa iasa un saten deschis putin aramiu, dar de fapt a iesit un roscat-mahon intens ! Eu in mod natural am parul saten deschis si pielea foarte alba, si acum mi se pare ca arat foarte ciudat, palida si stearsa de tot ! Ma vopsesc rar si numai cu culori naturale, iar acum nu stiu ce sa fac sa ajung la ceva cat de cat mai natural, aveti vreo idee, vreun sfat?! Sunt disperata! Si diseara trebuie sa merg la un eveniment ... |
Poate este cam tardiv raspunsul meu dar daca nu ai rezolvat problema, stiu (eu n-am incercat dar am vazut rezultatul la altcineva care a fost socata cand a devenit neagra ) ca uleiul de masline in combinatie cu sucul de lamaie decoloreaza parul in cateva zile daca aplici constant.
salcia spune:
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!
Maine dimineata ma duc la stilist, sa ma vopseasca ceva mai natural (un castaniu cu reflexe roscate, ca doar asta am vrut de la bun inceput, niste reflexe aramii discrete ), desi toata lumea imi spune ca e o culoare frumoasa si imi sta bine, eu nu ma pot obisnui, e prea... ne-natural pentru mine. Probabil va fi mai inchis decat vroiam eu, dar nu vreau sa ma decolorez ca sa nu stric parul. Eu care ma vopsesc o data la un an-doi, si in culori foarte naturale, acum am dat iama!
Ina, e superba fata roscata! Si are exact aceeasi culoare pe care o am si eu acum! Dar eu as fi vrut mai degraba ceva de genul:
http://poponthepop.com/gallery/evan-rachel-wood-pic/
Diferenta e cam mare, cred... Oricum, pentru cine vrea culoarea din fotografia pusa de Ina, recomand vopseaua Phyto "saten deschis aramiu" . Ea in sine e frumoasa si stralucitoare, numai sa va doriti ceva asa intens...
Multumesc si va tin la curent!