FIV287
Raspunsuri - Pagina 27
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicolle88 Buna, Va urmaresc de cateva saptamani insa nu am avut curaj sa va scriu. Felicitari atat tuturor celor care au reusit cat si celor care asteapta rez BHCG-ului. Sa fie unul mare, mare, mare! Eu sunt in Z5 de stimulare cu gonal F, urmand sa fac punctia undeva pe vinerea viitoare. Este primul FIV si mi-e frica de mor . Va citesc povestile cu drag incurajandu-ma si invatand de la voi. Am atatea intrebari dar nu vreau sa va stresez cu ale mele. Va citesc din umbra si as fi tare bucuroasa daca m-ati primi printre voi! |
Esti bine venita, insa sper sa nu stai mult pe aici
mami de Vlad (29.10.2009) si
Multumesc Doamne
Nicolle88 spune:
Many_bani,
Multumesc frumos, asa sper si eu sa nu stau mult, poate am norocul incepatorului si tot asa sper sa ne intalnim cat de curand toate la odisee!
Maria08,
Vad ca tu esti cam in aceeasi perioada de stimulare ca si mine. Cum esti, cati foliculi ai? Eu ma duc maine la a 2-a eco sa vad ce mai fac ai mei ca ieri cand am fost am plecat un pic bosumflata, mi-a zis doc ca am vreo 6, 7 dar sunt de marimi diferite si ca nu prea ii convine! Sper ca maine sa fie toti la fel :)
Poop
maria08 spune:
Nicole: Nu trebuie sa te stresezi pentru ca sunt de marimi diferite; de multe ori recupereaza. La mine cred ca erau vreo 15 pe ambele ovare ( nu i-a mai luat in calcul si pe cei mici), dar nu asta conteaza, crede-ma!! Si la celelalte FIV-uri am avut multi si nu a fost sa fie....tu trebuie sa crezi in sansa ta!!
Fetelor, eu sunt cat un butoi!!! Sper sa nu explodez pana miercuri la punctie!!( mai am de facut stimularae pana inclusiv duminica)
monaramona spune:
many .ma bucur mult ptr tine separe ca ti-am purtat noroc..ti-am tinut pumnii mei de graviduta
hai dana ca tu urmezi
MULTUMESC DOAMNE
many_bani spune:
citat din mesajul lui monaramona many .ma bucur mult ptr tine separe ca ti-am purtat noroc..ti-am tinut pumnii mei de graviduta hai dana ca tu urmezi MULTUMESC DOAMNE |
Multumesc Doamne
dandanutz spune:
fetelor ma bucur tare sa vad atatea reusite...
many iti doresc sa ai cele mai frumoase 9 luni si ma bucur tare ca te-am putut ajuta
dana bafta ...
daniela 74 am citit i-mi pare rau dar o sa reusim toate pana la urma..
eu tot va citesc dar nu am mai scris pt ca inca nu stiu cand dau startul la FIV 5
va pup pe toate si bafta la toate fetele in focuri...
ingeras26a spune:
Dana? te asteptam cu beta mare!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
many_bani spune:
citat din mesajul lui dana84 beta 73,30 sunt cea mai fericita fetelor azi e cea mai fericita zi din viata mea |
Felicitari
Hai ca de nu am dat F5 sa aflu rezultatul tau.
Sarcina usoara, ne vedem si la odisee
Multumesc Doamne