FIV287
Raspunsuri - Pagina 18
CYC31 spune:
Uratica draga burtica,FELICITARI din tot sufletul pentru gemenasi! Bafta la eco sa vezi cati vor fi, santosi sa fie si sarcina la termen iti doresc. Sper ca te vei tine de program:+ Sarcina usoara iti doresc
Acum urmezi tu many, promiti?
maria08 ce mai faci? Va pup pe toate si ma bucur de asa zi frumoasa de Martisor!
Pupici tuturor
many_bani spune:
Cyc as vrea tare mult sa pot sa promit si sa va iau pe toate cu mine, sa se desfiinteze acest topic, sa nu mai fie femei in situatia noastra, insa cred ca de acum tine si de noroc si de DD
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
uratica spune:
catalina-help!ca tu esti fata atotstiutoare!cum ti se pare valoarea mea?e prea mare?pot sa fie si 3???sa se fi divizat?????
eu am pus doar 2 blasto....
CYC31 spune:
Uratico stai cuminte!!!!! Nu te mai stresa, beta se dubleaza la 2 zile pentru sarcina singulara, gemelara sau tripla mai mult de 8 ori (ex la un beta de 48, la 2 zile a avut cineva 550. Mai sunt si alte cazuri de nedorit noua tuturor, nu le mai scriu. Deci asteapta pana ii vei vedea insa cel mai bine se vede la eco. Hai stai calma, papa si te odihneste.
Many curaj si credinta, hai ca mai ai putin, stiu ca acelasi lucru as vrea si eu, sa nu ne fi cunoscut si apropiat sufletele in astfel de incercari ale vietii noastre, insa e bine sa nu pastram speranta si credinta.
Va pup fetelor.
uratica spune:
cyc-multumesc mult!!nu ca mi-ar displacea chiar si 3!insa e greu sa duci pana la capat o astfel de sarcina..
sper sa fie bine!de fapt o sa fie bine pana la capat!
am citit si prin ce ai trecut tu..uff..o loterie e fivul asta..
tin pumnii si ptr tine fata frumoasa!sa ai parte cat de curand puisorul mult dorit!
many-hai ca te astept!tin pumnii stransi stransi!
fetelor-inca odata va multumesc si va doresc tot binele din lume!
brunadria spune:
many ceva pipitest?
tin pumnii stransi!!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria many ceva pipitest? tin pumnii stransi!! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Nu am facut nimic si ca sa nu fiu tentata nici nu am cumparat teste. Poate sambata-duminica un pipi test sa stiu cum merg la beta luni, zambind sau cu coada intre picioare.
dana84 spune:
buna fetelor
scuze ca dau buzna.sunt si eu in z7 de la embriotransfer si inca din ziua 3 am dureri de cm si de ovare....voi aveti asa dureri???
credeti ca sunt normale???mi-e frica sa nu-mi vina...cateodata am senzatia ca vine
va pup
monaramona spune:
CYC multumesc mult
uratica ma bucur mult ptr tine , sper sa ai o sarcina usoara pana la sf si te asteptam cu vesti sa ne spui cati suntoricum nu mai conteaza , bine ca sunt acolo prinsi
many ..tu urmezi ..ca eu am dat startul..hai ca incet , incet va trag pe toate
MULTUMESC DOAMNE
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana84 buna fetelor scuze ca dau buzna.sunt si eu in z7 de la embriotransfer si inca din ziua 3 am dureri de cm si de ovare....voi aveti asa dureri??? credeti ca sunt normale???mi-e frica sa nu-mi vina...cateodata am senzatia ca vine va pup |
La mine cand au fost dureri ca de cm s-a lasat cu sarcina, acum nu stiu ce sa zic, fiecare organism reactioneaza in felul lui, dar trebuie sa fii increzatoare.
Daca ai facut cu blasto poti incerca un pipitest si poate o iei pe urmele Uraticai. Daca sunt embrioni de Z3-Z5 zic sa mai astepti putin. Bafta