FIV287
Raspunsuri - Pagina 13
lelu spune:
Buna fetelor, am intrat sa va ridic putin moralul
Zilele astea mi-a povestit o prietena cum a fost la o manastire de maicute unde a stat o saptamana, a fost extraordinar pentru ea, s-a rugat mult si s-a simtit foarte aproape de Dumnezeu, au avut un program bine stabilit si a ajutat la muncile zilnice.
Cred ca uneori avem nevoie de asa o perioada de regasire, .... pentru sufletul nostru
va pup
monaramona spune:
daniela nu am cuvinte ..sunt trista ,dar stiu ca esti o femeie puternica si vei avea putere sa o iei de la capat..timpul vindeca ranile
MULTUMESC DOAMNE
maria08 spune:
Brunadria: Startul e dat deja....acum sunt pe diphereline si de maine incep si stimularea.
Lelu:[red][red][/red Probabil ca fiecare din fetele de aici au legatura lor cu Dumnezeu; cel putin eu cred ca nimic nu se poate implini fara Dumnezeu!
angieangie spune:
fetelor...am intrat sa va salut si sa va pup pe toate MULT mi-e dor de stat la taclale,dar bebe e colicios in continuare..nu prea dormim noaptea asa mult,dar papam laptic si avem 5500gr ceea ce o incanta pe mama
fetelor nu va descurajati,eu m-am chinuit 10 ani si uita ca Dumnezeu mi-a daruit cel mai frumos cadou..MULTUMESC DOAMNEceea ce va doresc si voua
va pup si intru sa vad ce mai faceti
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
monaramona spune:
angi ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari poti sa imi spui si mie daca ai avut greturi la inceputul sarcinii si cam cand au inceput?
MULTUMESC DOAMNE
angieangie spune:
n-am avut deloc greturichiar il intrebam pe profu daca e sigur ca sunt gravida ca nu simteam nimicam avut o sarcina usoara si frumoasa.ceea ce va doresc tuturor
..aa..si ma bucur imens pt tineaveti grija de voi
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona angi ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari poti sa imi spui si mie daca ai avut greturi la inceputul sarcinii si cam cand au inceput? MULTUMESC DOAMNE |
CYC31 spune:
Dragele mele surori de suferinta broscuta si daniela sa ma scuzati ca nu am intrat pana acum, am citit cu tristete ca rezultatul la voi nu a fost cel dorit de noi toate, insa ma rog mult sa ne intareasca Dumnezeu sa ne dea putere sa reusim sa fim puternice pana la capat, iar rasplata sa fie binecuvantarea cu copilasi frumosi si sanatosi. Eu ieri mi-am condus mama+nepoatele la aeroport, maine am sa merg la o consultatie sa vad ce zice dr-ita mea. Apoi, poate va fi reusit FIV-ul 6, pe care sper sa-l fac cat de curand va fi posibil. Deci va rog eu mult nu va lasati doborate de ce ne este dat sa tarim, caci finalul ne va face sa uitam tot acest chin. Va pup cu drag si imbratisez mult
Uratica, many_bani si adijo cum merge? Doamne ajuta
maria08 doamne ajuta sa fie cu ochisori ca ai spus ca de ieri ai inceput stimularea, sa ai productie super.
Angie draga mamica, iti doersc sa scape de colici scumpul tau baietel, ai incercat sa-i dai Infacol, se gaseste parca la Sensiblu. Este foarte bun, pana sa se gaseasca aici eu aduceam multor colege de-ale sotului sa le dea la bebelusii lor, e foarte eficient. Multumim ca intri si mai sustii fetele, la fel si lui Catalina esti un exemplu frumos de urmat cu reusita ta draga voastra fetita, va felicit ca puteti sa fiti in continuare aceleasi suflete nobile cum am observat de-a lungul timpului.
angieangie spune:
CYC31.multumesc din suflet pt informatie,i-am dat infacol..nu are efect..acum ii dau protectis..vad ca e ami binisor multumesc lui Dumnezeu
ma rog pt voi sa dea Dumnezeu sa reusiti..si cu riscul de a ma repeta va spun doar ca [purple]DUMNEZEU INTRZIE,DAR NU UITA!!!![/purple]si dca nu ma credeti intrebati-o pe Indra
many_bani spune:
CYC, multumesc de strigare , la mine nu prea sunt semne sau eu nu le percep. Pana acum la mine barometru erau sanii, cu dureri usoare pe lateral. Acum nimic. Poate nu si-au revenit dupa atata alaptat sau poate nu este nimic. Cert este ca trec printr-o faza tare pesimista, vom vedea ce spune beta.
Angi nici la noi nu a mers cu infacol, mai bine ii facea Grape Water Baby, este un ulei de marar, dar pana la urma am ajuns la homeopat.
Uratica pe unde esti ?
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
catalina2307 spune:
CYC31 -multumesc mult,poate nu am timp intotdeauna sa scriu dar cu siguranta citesc, ma bucur si sufar alaturi de voi.
many bani - tin pumnii,stii asta, da?!