Mar-Apr 2011(152)Hai madutza_bra!!Hai bulina!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute

azi sunt foarte matinala mai ales ca stiu ca madutza cred ca este la spital deja.

hai madutza, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa vii cu bebelina sanatoasa acasa si refacere rapida
o sa ne gandim la tine toata ziua
iti sta foarte bine aranjata, vopsita, tunsulita esti pregatita pentru marea intalnire

anaxena doctorul mi-a zis ca pana saptamana viitoare cand este termenul are timp sa se declanseze nasterea, fiind colul deschis, scurt, moale.... sper sa vina de la sine totul.

ralukutzza multumim ca ne-ai dat vestea frumoasa.
marin_ioana refacere usoara si un bebe mancacios si cumintel
te asteptam cu multe detalii si mai ales sa ne zici cum de s-a grabit bebe asa.

lauriciu ce burticuta frumoasa ai

mandreeac cum te mai simti? sper ca esti mai bine. dar de la ce starile alea? nu de la tensiune cumva?

alina.n tot asa am avut si eu contractiile, la un moment dat erau la mai putin de 5 minute dar dupa aia au trecut si nici ca am mai avut asa, doar mai rare si neregulate dar tot putin dureroase.

bb_yasmi,scrish,felicitas,pisuc, monas,iony,cristina_ph

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata38+

AMR 1 sapt si un pic!!!

Felicitari in primul rand pentru rezultatele f bune de la eco si astept cu nerabdare sa ne anunti cand vine bebelina! Azi ma simt mai bine, e posibil sa fi fost de la tensiune, dar imi era atat de rau ca nu mi-am luat tensiunea atunci, asta este.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Lavi..tu urmezi..incalzim majoretele pt tine...

30+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 10 saptamani!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 4 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici

Mada sa te recuperezi repede si sa ai rauri de laptic sa-i dai Catalinei! Hai cu vestea cea mare!

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 10 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

monas eu am facut injectiile pt maturarea plamanilor la bb in prima sarcina. intr-adevar sunt dureroase, nu ti se pare....ustura rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Danielle ,burtiera o am cumparata de data trecuta si mi-a fost f folositoare.Eu mi-am cumparat din farmacie burtiera Hartmann Verba dar nu mai stiu numarul , cred ca 2

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31s

Amr 10 s

Mergi la inceput

bb_yasmy Sa stii ca m-sm gandit la tine azi-noapte la ce contractii descriai ca ai, ma gandeam ca i-o iei inainte lu' Madutza

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 10 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza burticilor! Mai am de citit un capitol , dar nu mai am rabdare!

Hai Madutza, te asteptam cu cele mai bune vesti! Toate ne gandim la tine si sa dea Domnul sa vina lapticul cat mai repede!

tuturor si tinem pumnii celor care merg la eco , sa vina cu cele mai bune vesti!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 37+ Rares Andrei

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Andreea ma bucur ca esti mai bine astazi . Cand te duci la dr sa programezi cezariana?

AMR - 10 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

bb_yasmy Sa stii ca m-sm gandit la tine azi-noapte la ce contractii descriai ca ai, ma gandeam ca i-o iei inainte lu' Madutza

AMR - 10 zile!!!!

Ana-Maria

ma sa stii ca si eu ma gandeam la asta dar se pare ca nu e....nici nu vrea sa iasa dar nici linistita nu ma lasa ....ffff bine, macar sta pana sambata dimi....fara azi...mai e miercuri, joi si vineri deci nu mai e mult....si mergem frumos, organizat , fara surprize si le facem toate ca la carte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Yasmy cum e vremea la voi? aici a inceput sa cada ceva fulgi de zapada .Nu mai vreau zapada

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31s

Amr 10 s

Mergi la inceput