NVDC in cluj napoca

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Nimeni nu-ti garanteaza ca vei reusi o NVDC , procentul de reusita este de 70-75%(dc am retinut bine), insa macar sa-ti dea sansa sa incerci, insa se pare ca ii poti numara pe degete pe dr dispusi sa faca asta (din pacate). Iti dau de inteles "ori faci cum zic eu ori dc nu esti pe cont propriu". Adica nu te lasa sa hotarasti ce sa faci cu corpul tau, aleg ei. Atitudinea asta mi se pare de neacceptat.

sorina
mami de Tudor 4 ani , un ingeras ian 2010 (16 sapt), si acum 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinam

Nimeni nu-ti garanteaza ca vei reusi o NVDC , procentul de reusita este de 70-75%(dc am retinut bine), insa macar sa-ti dea sansa sa incerci, insa se pare ca ii poti numara pe degete pe dr dispusi sa faca asta (din pacate). Iti dau de inteles "ori faci cum zic eu ori dc nu esti pe cont propriu". Adica nu te lasa sa hotarasti ce sa faci cu corpul tau, aleg ei. Atitudinea asta mi se pare de neacceptat.

sorina
mami de Tudor 4 ani , un ingeras ian 2010 (16 sapt), si acum 33+

Medicul poate sa refuze sa faca o procedura daca el o considera riscanta.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Am revenit cu ceva noutati in legatura cu subiectul. Am ajut o prima intalnire cu un dr care a mai avut NVDC. Acesta mi-a explicat in ce situatii a considerat ca se poate naste normal dupa o cez,mi-a spus ca pot incerca o astfel de nastere , insa sa nu ma astept sa si reusesc din moment ce la prima sarcina nu am avut dilatatie . El e dispus sa ma supravegheze in timpul travaliului in rest depinde de corpul meu, si , neaparat sa inceapa travaliul singur, copilul sa fie estimat la o greutate mai mica decat primul, sa nu depasesc 40 de sapt.Si ce mi-a placut la el a zis "trebuie sa respectam corpul, ca altfel nici el nu ne respecta ". Sa speram ca totul va fi bine.

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 34+

Mergi la inceput